dimarts, 24 de novembre del 2015

Sense xutar no hi ha opció

Article de @lesportiucat

Mals registres. El Llagostera és un dels equips de la categoria que xuten menys entre els tres pals com a visitant. Els gironins només han fet tres dianes a fora i han sumat un sol punt de 21

René, atent al xut de Palanca, en una acció del partit contra el Nàstic Foto: ELISABETH MAGRE.
1
Que el Llagostera ha de millorar fora de casa ho sap fins i tot l'aficionat més optimista del conjunt llagosterenc. Els números de l'equip que dirigeix Oriol Alsina a domicili són pèssims en comparació, per sort, amb els que està firmant al Palamós-Costa Brava. El Llagostera ha sumat només un punt dels 21 possibles com a visitant, un rèdit molt escàs per un club que lluita a tot preu per evitar el descens de categoria.
Hi ha diferents arguments que expliquen la poca competitivitat i els pocs punts que aconsegueixen els llagosterencs en territori enemic. Un d'ells és l'escàs bagatge en atac i el poc nombre d'aproximacions que poden generar els de la Costa Brava durant els 90 minuts de joc, i és que el conjunt blaugrana només ha aconseguit un total de disset rematades entre els tres pals en els set enfrontaments que ha disputat com a visitant. De fet, els llagosterencs només han aconseguit marcar tres gols, dos a Montilivi, en l'únic matx en què han pogut treure un punt (2-2) i un altre per tancar la golejada patida al camp de l'Alcorcón (6-1): “A domicili estem tenint un rendiment molt inferior al de la temporada passada, tot al contrari del que ens està passant a casa nostra. No estem prement la tecla correcta, però també estem tenint moltes lesions i en algun partit hem merescut més”, explica l'entrenador, Oriol Alsina, conscient que el seu equip haurà de millorar molt a camp contrari si vol mantenir esperances de permanència.
Últimament, febles
El Llagostera ha perdut els últims quatre partits que ha jugat lluny de casa. En aquests duels, els jugadors que dirigeix Oriol Alsina gairebé no han fet treballar el porter rival, i és que només han pogut realitzar set rematades entre els tres pals. Sense anar més lluny, en l'últim partit, al Nou Estadi de Tarragona, els gironins no van xutar a la porteria defensada per Manuel Reina: “A fora no ens estem sentint còmodes i no ens surten les coses. Hem de fer un pas endavant i creure més en les nostres possibilitats”, explica el porter i capità del Llagostera René Román, sempre autocrític quan les coses no van bé. Amb un sol punt en set partits a domicili el Llagostera és, juntament amb l'Athletic B, el pitjor equip de la categoria a fora de casa. A més, els llagosterencs encara no han deixat la porteria a zero en cap dels duels a camp contrari, amb 15 gols encaixats i només 3 a favor.
El Llagostera rebrà aquest dissabte un rival directe com és l'Osca (18 h) i tindrà la primera oportunitat de millorar els seus registres a domicili d'aquí a dues setmanes al difícil camp de l'Oviedo.

AMB UN PUNT

A fora de casa
Lugo-Llagostera
1
Albacete-Llagostera
4
Girona-Llagostera
5
Mallorca-Llagostera
2
Alcorcón-Llagostera
2
Bilbao Ath.-Llagostera
3
Nàstic-Llagostera
0
Totals:
17 rematades entre els tres pals. 1 punt de 21 possibles. 3 gols a favor i 15 en contra
A casa
Llagostera-Osasuna
3
Llagostera-Alavés
6
Llagostera-Tenerife
6
Llagostera-Elx
10
Llagostera-Valladolid
6
Llagostera-Ponferradina
3
Llagostera-Numància
5
Totals:
39 rematades entre els tres pals. 12 punts de 21 possibles. 12 gols a favor i 8 en contra *informació de mismarcadores.com. *Les rematades fora dels tres pals no s'han tingut en compte.

UN HANDICAP

El Llagostera és, juntament amb l'Athletic B, el pitjor equip de 2a A a domicili
0
partits
dels set que ha jugat fora de casa el Llagostera han acabat amb la porteria a zero
No estem prement la tecla correcta, però també estem tenint moltes lesions i en algun partit hem merescut més
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
A fora no ens estem sentint còmodes i no ens surten les coses. Hem de fer un pas endavant
René Román
porter del Llagostera
A domicili estem tenint un rendiment molt inferior al de la temporada passada, tot al contrari del que ens està passant a casa nostra

L'altra cara de la moneda, a casa

Si bé el Llagostera ha de millorar molt en els duels fora de casa, sobretot ofensivament, al Palamós-Costa Brava l'equip llagosterenc mostra clarament l'altra cara de la moneda. Molt més alleugerits, amb més riquesa de moviments en atac i una pressió més elevada i constant al rival –potser les dimensions del terreny de joc hi ajuden– els gironins rematen una mica més del doble de vegades entre els tres pals que a fora de casa. Evidentment, l'augment de les opcions i els xuts a la porteria rival han permès al Llagostera marcar més gols a Palamós (3 a 12).
Darrera actualització ( Dimarts, 24 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui