dilluns, 15 de febrer del 2016

"El Llagostera es retroba amb el gol després de 534 minuts ". Article de Alfons Arcas a @diaridegirona

El Llagostera es retroba amb el gol després de 534 minuts

15.02.2016 | 00:00 I a la desena va anar la vençuda. Deu jornades han hagut de passar per retrobar-se amb la victòria. De l'últim triomf del Llagostera en fa ja gairebé tres mesos. Va ser el 28 de novembre al Palamós-Costa Brava davant l'Osca (2-0), l'equip precisament que ara juntament amb el Mallorca (porten 26 punts) amb cinc punts més que els d'Oriol Alsina (en sumen 21) marquen el tall de la salvació. Durant aquest temps, en un total de nou jornades, el Llagostera només ha sumat 2 de 27 punts possibles. Aquesta nefasta ratxa va arrencar a principis de desembre a Oviedo (2-1). Una setmana més tard, els de la Costa Brava van caure a Còrdova (2-0). Després va venir un empat (0-0) contra el Mirandés que va servir per tancar el 2015.
El primer partit del 2016, va ser la derrota al camp de l'Almeria (2-1), per caure en la següent jornada davant el Leganés (0-1). L'equip també va fallar a Saragossa (1-0), i Pamplona contra l'Osasuna (3-0). Va emptar a zero a casa contra el Lugo, i de nou derrota a domicili al camp del líder Alavés (1-0). I per fi ahir, va tornar a sortir el sol (2-0, contra l'Albacete), per fer un 5 de 30 punts possibles en les últimes deu jornades. Però el triomf d'ahir, també va servir per posar punt final a una sequera golejadora que s'allargava als cinc partits.
Per ser exactes, el gol de Samu de los Reyes al minut 48, significava acabar amb 534 minuts sense marcar. L'últim gol d'un jugador del Llagostera s'havia produït feia sis jornades a Almeria (2-1), obra de Querol. I tot plegat, va arribar el dia que el Nou Estadi Palamós-Costa Brava estrenava xarxes noves a les respectives porteries, que la grada va presentar amb 2.126 espectadors la millor entrada de la temporada i que Nando Quesada va debutar substituïnt Natalio en el 83'.
Llegir mes / Leer mas...

"La il·lusió torna a Palamós ". Article de @diaridegirona

La il·lusió torna a Palamós

Oriol Alsina aplaudeix la victòria contra l'Albacete i subratlla que "aquest és el camí a seguir per aconseguir la salvació" tot i tornar a lamentar la llista de baixes
El tècnic destaca la importància d'aquest triomf, a més del "gol average" aconseguit davant dels manxecs que "a final de temporada pot ser molt i molt important"

15.02.2016 | 00:00
La il·lusió torna a Palamós
La il·lusió torna a Palamós
Tocava guanyar. El partit d'ahir al Palamós-Costa Brava contra l'Albacete era la primera final de les que haurà de jugar el Llagostera des d'ara i fins a final de temporada per intentar que l'objectiu de la permànencia per segona temporada consecutiva a la Segona Divisió A, sigui possible, i més després d'haver-se allunyat en l'anterior jornada fins a vuit punts de la zona de salvació. Conscient d'això, els d'Oriol Alsina aquest cop no van fallar. No va ser fàcil. L'equip va haver de treballar de valent per fer-se amb el triomf, però dos gols, un de Samu de los Reyes, i un altre de David Queol, van deixar els tres punts a la Costa Brava. Amb aquesta victòria el Llagostera escurça la distància amb els equips que marquen la permanència, Osca i Mallorca, de vuit a cinc punts.
La victòria d'ahir a Palamós dóna aire a un equip molt necessitat, però sobretot permet respirar a un tècnic, Oriol Alsina, que malgrat veure en les darreres setmanes la millora del joc dels seus, veia com això no s'acabava traduint amb bons resultats. Finalment ahir, el seu Llagostera va fer la feina, i per això es mostrava realment molt satisfet a la sala de premsa. Les seves primeres paraules després del partit van ser ja "portem molts partits sobretot a casa deixant la porteria a zero, ens faltava l'assignatura pendent de marcar gols, no de crear ocasions. Això, i la il·lusió dels nostres jugadors ens ha permès aconseguir el triomf. El missatge és molt positiu, i és que no només hem guanyat, sinó que a més hem guanyat el gol average amb l'Albacete i això a final de temporada pot ser molt i molt important. Aquest és el camí. Avui tot i guanyar hem estat molt condicionats per poder fer l'onze".
Sobre el debut al 83' del jove jugador fitxat aquest estiu del Barça, i amb fitxa del filial, Nando Quesada, Alsina va destacar que "és un jugador molt jove, amb un futur molt gran. Segur que a mig termini serà un jugador important per aquest club. És un jugador que té una qualitat extrema". Pel que fa a les decisions de l'àrbitre, Alsina es va limitar a dir que "igual que nosaltres ha intentat fer-ho el millor possible".
Preguntat sobre l'estratègia, el tècnic maresmenc va explicar que "aquesta setmana hem estat entrenant en doble sessió, cosa que fins ara no havíem fet, i vam quedar que fins que no marquessim faríem doble sessió. Quan ha acabat el partit els jugadors m'han recordat que aquesta setmana no hi haurà doble sessió. De totes maneres, això ja ho veurem si n'hi haurà o no", va puntualitzar.
També va tenir paraules per René Román. "És segurament el millor porter de la categoria. Segur que molts entrenadors l'escollirien entre el segon o tercer millor porter de la categoria".
Alsina va acabar assegurant que "guanyar aquest partit significa molt. Amb aquest encert queda clar que guanyarem molts més partits".
"Tots els errors són meus"
Mentre el Llagostera celebrava la victòria després de nou jornades sense guanyar, l'Albacete veia com deixava escapar una magnífica oportunitat per deixar molt tocat un rival directe -el Llagostera- en la lluita per la permanència, i es complicava de valent el camí de la salvació. Conscient d'això, el seu tècnic, Luis César Sampedro que podria tenir les hores comptades a la banqueta de l'equip manxec, va admetre a la sala de premsa que era un dia complicat.
Tot i així, el tècnic de l'Albacete va intentar calmar la situació, assegurant una realitat com un temple, com és el fet que el mes de febrer "ningú perd la categoria, ni ningú es salva", per afegir que és evident que "la victòria transmet optimisme a la gent del Llagostera que ara veu que la salvació és possible". Sampedro va continuar assegurant que "tots hem estat en situacions pitjors que aquesta, i ara l'única cosa que podem fer és pensar en com trobar la victòria, per poder pensar després en la següent victòria i sortir així d'aquí baix, on és evident que no ens agrada estar. Quan arriben els mals moments hem d'aguantar-nos i mirar de treballar per retrobar-nos amb la victòria".
Finalment, Sampedro va admetre que "tots els errors que té l'equip són meus. Aquest és el món de l'entrenador. L'entrenador és el pare de totes les misèries i errors que té el seu equip. Els cops sempre són per l'entrenador, però millor que sigui així".
Llegir mes / Leer mas...

"I per fi arriba una alegria ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

I per fi arriba una alegria

El Llagostera supera l'Albacete amb gols de Samu i Querol per retrobar-se amb el triomf després de nou jornades Retallen de cop 3 punts en la lluita per una permanència que ara és a 5, marcada pel Mallorca

15.02.2016 | 00:00
I per fi arriba una alegria
Primera victòria de l'any i l'esperança que sigui el punt d'inflexió per escalar posicions. Deu partits després, el Llagostera va tornar a tastar el gust de la victòria. Els d'Oriol Alsina van posar punt i final a dos empats i set derrotes. Els tres punts d'ahir al Nou Estadi Palamós-Costa Brava davant l'Albacete, un rival directe que ara tenen a quatre punts, els permet, a banda d'abandonar la posició de cuer, recuperar una autoestima i moral un pèl perjudicades a causa dels últims mals resultats. El 2-0 d'ahir davant els manxecs és pur oxigen i una glopada d'optimisme de cares a seguir remant davant les disset finals que resten fins a finals de temporada. Els gols de Samu de los Reyes i David Querol van permetre a la soferta parròquia local tornar a celebrar un triomf dels seus gairebé tres mesos després, la darrera victòria -i cal fer un exercici profund de memòria- es va produir el 28 de novembre del 2015 davant l'Osca (2-0).
Per tercera vegada aquesta temporada els gironins i els manxecs es veien les cares. El primer se'l va emportar l'equip d'Alsina eliminant l'Albacete de la Copa del Rei (2-1), mentre que a la competició domèstica els tres punts van ser per als de Luis César Sampedro (1-0) en l'anada al Belmonte. Ben aviat, el tècnic Oriol Alsina, que en la prèvia del matx ja va expressar el seu malestar per les decisions arbitrals que últimament estant perjudicant el seu equip, va veure com el col·legiat González Fuentes no xiulava una falta de Paredes a Natalio al límit de l'àrea del l'Albacete (min. 5). La falta, és cert, no era mereixedora de penal perquè el valencià no estava dins l'àrea, però, la indignació de la banqueta local era justificada perquè sí que va existir.
Va valer la pena esperar a veure la primera ocasió. Al minut 18, Jesús Imaz es va inventar una xilena que va fer aixecar els aficionats dels seus seients; l'acció plàstica d'Imaz, però, va trobar la resposta de Juan Carlos Sánchez, que va posar una mà miraculosa per salvar l'1 a 0. Dos minuts més tard va replicar l'Albacete. Una acció des del costat dret conduïda per Portu no va trobar destinatari (min. 20) i només un minut després una rematada amb el cap de Carmona va posar l'ai al cor a la grada perquè l'esfèrica va sortir fregant el pal dret de René (min. 21). El primer temps acabava sense gols (0-0) i amb una doble mala notícia, les grogues mostrades als centrals Tito i Jorge García són les cinquenes en el seu compte particular i Alsina no podrà disposar d'ells la setmana vinent a Tenerife en un altre duel determinant.
Després de marxar al descans amb no gaire bones sensacions, el panorama, a la represa, va canviar radicalment. El Llagostera va començar la segona meitat de la millor manera possible. Gol només començar i expulsió del visitant Paredes. Una falta picada pel saltenc Pitu Comadevall va ser pentinada amb el cap pel defensa Samu de los Reyes al fons de la xarxa (min. 48). El porter Juan Carlos Sánchez va sortir per refusar amb els punys l'esfèrica però Samu, més ràpid que ningú, va fer pujar l'1 a 0 a l'electrònic. L'escenari es posava d'allò més bé per als interessos dels blaugrana perquè el conjunt visitant pocs minuts després es quedaria amb deu homes per la segona groga a Paredes (min. 62).
El defensa visitant de l'Albacete va agredir David Querol quan el reusenc es trobava a terra i el col·legiat, a instàncies del seu auxiliar, li va mostrar la segona targeta groga (min. 61). El darrer fitxatge en arribar, el davanter Fofo, que havia entrat feia pocs minuts substituïnt Jesús Imaz, i només tres minuts després del seu ingrés va arribar el 2 a 0 del Llagostera. Al minut 66, el porter visitant davant Fofo no va poder atrapar l'esfèrica amb comoditat i el seu refús el va aprofitar a la perfecció David Querol per fer pujar el definitiu 2 a 0. Ara toca trencar una altra mala ratxa, la d'estrenar-se a domicili aquesta temporada. I l'enèsima oportunitat que tindrà serà a Tenerife.
Llegir mes / Leer mas...

"ni morts ni enterrats ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

ni morts ni enterrats

15.02.2016 | 00:00
ni morts ni enterrats
ni morts ni enterrats
Prendre un cafè a primera hora del matí ajuda a activar les neurones, i també serveix d'excusa per mantenir una bona conversa. Parlant de futbol per exemple. I avui a Llagostera, encara amb més raó gràcies a la victòria de l'equip d'Oriol Alsina davant l'Albacete. Un triomf rodó contra un rival directe, que permet trencar una ratxa d'onze partits sense guanyar, entre Lliga i Copa, i acabar amb una sequera de 534 minuts sense marcar. La situació de l'equip feia que la tarda d'ahir fos especialment tensa, sobretot amb les decisions arbitrals. L'afició va respondre a la crida del club amb una de les millors entrades de la temporada, i es va fer escoltar. Almenys fins que Samu va retornar el somriure als 2.126 espectadors del Nou Estadi rematant una jugada d'estratègia, que recorda al gol d'Aimar amb què l'equip va iniciar la remuntada de l'any passat. Aquell dia contra el Recreativo. Aquest és el tercer de la temporada a pilota aturada de la UE Llagostera-Costa Brava, i primer del defensa andalús des que juga a la Lliga Adelante. Mes habituat hi està David Querol, que amb el segon també capgira el "gol average" particular amb el rival. I deixant la porteria a 0 per segon partit consecutiu a casa. En aquesta jornada tot i tothom ha sumat. Això i que dels últims sis classificats només el Llagostera ha guanyat. I ara què? Els gironins salven una situació límit enviant un toc d'atenció a qui els donavena per morts i enterrats. Tan equivocats estaven uns com els que es deixin endur per l'eufòria d'un resultat. La realitat és que tot i situar-se a 5 punts de la salvació, el repte que se li planteja al Llagostera continua sent difícil, i és ara que ja sembla haver passat el pitjor ha superar la seva gran assignatura pendent. Guanyar fora de casa, a Tenerife.
Llegir mes / Leer mas...

"El Albacete se suicida". Article de @Tercer_Equipo

El Albacete se suicida

El Albacete se suicida

Tras una intensa primera parte, el equipo manchego se dejó vencer en la segunda por 2-0 frente al Llagostera. Los fallos defensivos permitirían a Samu de los Reyes y a Querol hacer los goles. Las expulsiones de Paredes y Antoñito dejarían al Albacete en una situación difícil de capear

w_900x700_14185645llag-alb-405
Querol sentenció para el Llagostera |Imagen vía: lfp.es

Era un duelo de necesitados, un partido vital para el Llagostera colista y el Albacete primero de los puestos rojos. Ganar no era una opción, sino una necesidad. Era evidente lo que se jugaban ambos conjuntos y los nervios afloraron desde los momentos iniciales, quizá por ello no se generaron grandes ocasiones  durante los primeros diez minutos de encuentro. El Alba, que jugaba con el viento en contra, tenía dificultades para agilizar el movimiento del balón y el Llagostera no sabía cómo tomar ventaja de ello. Ya en el 14, Samu sacaría de falta al área y buscaría el segundo palo para que despejara la bola René y creara un saque de banda favorable para los visitantes que nadie llegó a rematar. A pesar de ello, empezaba a animarse el partido y la intensidad llegó.
Pasado el cuarto de hora de encuentro, Natalio apretó y logró llegar arriba, donde le esperaba Juan Carlos, que se la jugó y se atrevió hasta a regatearle mandando el balón a los suyos. Unos instantes después, salió a la contra el Llagostera con Querol encabezando la acción, por fortuna para los blancos, Paredes se le cruzó bien para quitarle el balón. Pero no tardarían en avisar otra vez los catalanes, cuando en el 18 Imaz intentó anotar de chilena y Juan Carlos salvó para los manchegos. También Querol asustaría un minuto después al encararse a portería, pero errando. El Albacete apenas lograba mantener la pelota en estos instantes.

El Albacete la tiene pero no la consigue

La suerte manchega parecería cambiar a partir del 20. Carmona, Portu y Curto formarían buen equipo desde ese minuto y no dejarían que la pelota se marchara del área rival en lo sucesivo. Dos veces abrió la bola Carmona para que Portu se la colocara a Curto. En la tercera, sería el propio Portu quien rematara de cabeza y la enviara fuera. Los de Sampedro parecían amenazar seriamente con marcar. Carmona sería uno de los destacados del partido y, en el 25 tuvo dos buenas ideas. La primera la mató Imaz y en la segunda Curto no pudo alcanzar una pelota demasiado larga.
Poco tiempo después, Curto la controló con el pecho y se la dejó a Samu, que esperó a que alguno de sus compañeros llegara a una pelota, que solo había que empujar, sin éxito.
Se equivocó entonces Antoñito al despejar y el Llagostera tuvo, después de 10 minutos, la oportunidad de acercarse a la portería manchega. Aunque Portu lideró una contra que acabaría con Curto lanzándola a punto de penalti. Allí, esperaba atento Jorge que acabó con la ilusión de los de Albacete. Transcurrida la media hora de partido, Carmona sacó de falta y a punto estuvo de hacer el 0-1 si no se le hubiera ido un pelín alta. Sin embargo, la más clara del partido hasta entonces estaría en las botas de Curto, que en el 37 golpeó la pelota desde el suelo, con la mala suerte de encontrarse con un afortunado René. Un par de minutos después, Carmona la volvió a tener en una falta de peligro que tiró de rosca y se le marchó alta.
Poco antes de finalizar la primera parte, despertó el Llagostera y Pitu se la dejó a Quirol, que le pegó a puerta demasiado elevada. Ambos equipos se marcharían a vestuarios sin aumentar su marcador, si bien el Albacete parecía que lo iba a tener más fácil.

El regalo llegó para los catalanes

No fue así. Al poco de iniciar la segunda parte, los visitantes se mostrarían torpes e inseguros, nada que ver con el equipo que había disputado los anteriores 25 minutos. Así, en el 48, Juan Carlos saldría de la portería equivocadamente y Samu de los Reyes no desperdició la ocasión para marcar y poner el marcador a 1-0. El Albacete se quedaría en shock demasiado tiempo y los fallos no dejaron de sucederse; en el 51 permitieron que Imaz se quedara solo frente al portero, aunque finalmente éste perdonara y no anotara el segundo. Las mayores complicaciones llegarían en el 62, momento en que Paredes era expulsado del partido por roja directa tras hacer una entrada a destiempo a Imaz. Ventaja que no dejó escapar el Llagostera, que sentenció gracias al gol de Querol, después de que Edu Ramos fallara y le dejara llegar hasta la portería.
Parecía que no podía irle peor al Albacete, que no solo se encontraba en situación de desventaja, sino que además tampoco hacía nada por remediarlo.  Pero sí, sí podía. Quedó claro en el instante que Antoñito recibió la segunda amarilla -81’- por una acción bastante torpe por su parte y que le valdría su salida del verde. Expulsiones no faltarían en un choque en que hasta el médico de los manchegos tuvo que abandonar el campo por protestar.
La imagen del Albacete estaba siendo tan mala, que a buen seguro más de uno deseó que el partido hubiera terminado 20 minutos antes de lo que lo hizo. El Albacete tendrá que esperar a la siguiente semana para reconciliarse con su afición tras este partido y ver si es capaz de salir de la zona roja. Un encuentro que sí hizo sonreír al Llagostera que, pese a seguir en el descenso, sumó tres puntos tras no hacerlo en tres meses y escaló una posición en la tabla para mantener viva la esperanza.
Alineaciones
UE Llagostera
Albacete Balompié
Árbitro: González Fuentes
Incidencias: Partido correspondiente a la 25ª jornada de la Liga Adelante, disputado en el Nou Municipal de Palamós-Costa Brava. 2300 asistentes.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera suma tres punts d'or contra l'Albacete i deixa clar que lluitarà per la permanència (2-0)". Article de Esports 3

El Llagostera suma tres punts d'or contra l'Albacete i deixa clar que lluitarà per la permanència (2-0)

El conjunt gironí ha dut la iniciativa des dels primers minuts, però no ha estat capaç de marcar, gràcies a Samu i Querol, fins a la segona part
Ramon Llubià
UE Llagostera
El Llagostera ha aconseguit una victòria que convida a l'optimisme
El Llagostera ha obtingut un magnífic resultat (2-0) a casa contra l'Albacete, el quart per la cua de Segona divisió i, per tant, un rival directe en la lluita per la salvació. Feia dotze jornades que el conjunt d'Oriol Alsina no guanyava.
Conscient que s'hi jugava alguna cosa més que tres punts, el Llagostera ha començat molt decidit en atac, però no ha tingut sort. Una hàbil xilena d'Imaz ha acabat desviada prop de la base del pal per Juan Carlos, i els dos intents de llarga distància del mateix davanter lleidatà i de Querol han sortit massa alts. A l'àrea local, René també ha fet de salvador exhibint uns reflexos prodigiosos per refusar una volea de Curto a boca de canó.
Al porter manxec, en canvi, l'ha abandonat la fortuna en l'inici de la segona part, quan Samu ha pentinat per sobre de les seves mans una falta centrada per Pitu. Un gol merescut, per l'esforç fet, que ha donat esperança i més ànims als gironins.
Al minut 60, a més, l'Albacete s'ha quedat amb deu jugadors per vermella directa a Paredes, que ha clavat un parell de puntades des de terra sense adonar-se que l'àrbitre era a pocs metres d'ell. Poc després ha arribat una contra conduïda a tota velocitat pel debutant Fofo, que ha acabat en tres rebots, entre els centrals i el porter visitants. L'enrenou l'ha aprofitat Querol per empènyer la pilota i marcar el gol de la sentència.
En la classificació, el Llagostera guanya una posició i ara és vintè, amb 24 punts, a només un del mateix Albacete.
Llegir mes / Leer mas...

"Este Alba no enamora". Article de @ElDigitalAB

Este Alba no enamora

w_900x700_14175842llag-alb-171 

/Foto: LFP/
El Albacete Balompié ha caído derrotado en Palamós por 2-0 ante la UE Llagostera. Los de Luis César se debieron ir al descanso con ventaja en el marcador, pero una bochornosa segunda mitad dio al traste con cualquier opción de sumar algo positivo. Javi Paredes y Antoñito fueron expulsados.
Tras el miedo a perder demostrado por sus pupilos ante el Oviedo, la inseguridad que éstos demuestran en algunas fases del juego y el gusto por la Llagostera en el fútbol directo, Luis César retocó su sistema y remodeló el once inicial para que sus futbolistas estuviesen más arropados sobre el verde. Gonzalo regresó al centro de la zaga y Miguel Núñez pasó al centro del campo para formar dupla con Edu Ramos con un cometido más aproximado a la destrucción que a la creación.
De este modo, Juan Carlos volvió a ser fijo bajo palos; Antoñito, Pulido y Paredes, acompañaron al anteriormente citado Gonzalo en la línea defensiva; Adriá Carmona y Samu, ocuparon ambos flancos del centro del campo mientras Ramos y Núñez, quedaron para la contención. Portu regresó tras su sanción y ocupó la media punta y desplazó a Víctor Curto a la posición de nueve puro.
El partido comenzó muy movidito y los pupilos de Sampedro dispusieron de dos aproximaciones a la meta del Llagostera en los dos primeros minutos de juego. La primera fue por mediación de Adriá Carmona tras una falta a Víctor Curto en la jugada que derivó del saque inicial. Un minuto después, Samu percutió por banda y obligó a la defensa local a enviar a córner un balón que se fue envenenando poco a poco conforme se alejaba de las botas del de Belmonte y se acercaba a la meta rival. Ninguna acabó en gol, pero ambas sirvieron para dejar una tarjeta de visita ofensiva en un estadio que conocedor de lo que también se jugaban los suyos, su graderío no dudó un instante al comenzar a animar a los suyos desde muy pronto viendo el nerviosismo de la Llagostera tras las dos acciones casi consecutivas del Albacete Balompié nada más echar el esférico a rodar.
A pesar del fulgurante inicio, el partido se tranquilizó en su ritmo y las fuerzas se fueron equilibrando conforme avanzaban las manecillas del reloj. El control del esférico seguía siendo del Alba, pero las posesiones cada vez eran más cortas y la Llagostera buscaba robar en el centro del campo y salir muy rápido al contragolpe con un jugador como Querol, que se estaba mostrando como el más activo de los suyos.
Precisamente Querol pudo adelantar a los locales en el minuto 19 de juego con una tremenda vaselina que se sacó de la chistera cuando nadie la esperaba, pero no contó que Juan Carlos llega a casi todo y con una no menos espectacular parada, el meta balear del Albacete Balompié mantenía el cero a cero en el marcador. La ocasión en contra espoleó a los de Luis César y el 0-1 pudo llegar un minuto después tras una buena jugada combinativa de los blancos que acabó con un cabezazo de Adriá Carmona que salió lamiendo el poste derecho de la meta de René.
Conforme se iba acercando el tiempo de descanso, el Albacete Balompié estaba siendo mucho mejor que la Llagostera y las mejores ocasiones comenzaron a llegar para los blancos. Adriá Carmona dispuso de dos oportunidades para desnivelar el marcador, Víctor Curto gozó de otra… pero desafortunadamente todo quedó en agua de borrajas y tras dos minutos de añadido, González Fuertes indicó el final de la primera mitad y los jugadores enfilaron el túnel de vestuarios con el luminoso indicando todavía el cero a cero inicial a pesar de que el Albacete Balompié mereció mucho más en los primeros cuarenta y cinco minutos.
Con las espadas en todo lo alto, la segunda mitad comenzó sin cambios en uno y otro equipo y lo que tampoco varió fue el fuerte viento de Tramontana que asoló durante todo el encuentro a los jugadores y que fue un protagonista más sobre el césped de Palamós.
Samu gozó de la primera aproximación a puerta de la segunda mitad tras una larga carrera por su banda al filo del primer minuto de la reanudación, pero todo quedó en nada ante la falta de precisión del canterano. En la jugada posterior, falta de Gonzalo que señala el colegiado, tarjeta amarilla para el burgalés, golpe franco que ejecuta De los Reyes y Juan Carlos, que antes había salvado a los suyos, sale a por uvas y pone en bandeja el 1 – 0 para la Llagostera. Tanto nadar, para al final morir en la orilla.
Javi Paredes acercó a los locales a la victoria un poquito más en el minuto 62 de juego al hacer una entrada un tanto fea y a destiempo a Imaz, que el árbitro castigó con tarjeta roja directa a instancias de uno de sus asistentes y que hizo que los blancos compitieran durante más de media hora con un hombre menos. Y unos minutos más tarde, con dos.
Y mientras los blancos dieron una buena imagen en la primera mitad, el gol local y la expulsión de Paredes los sacaron por completo del partido y se convirtieron en un juguete roto en manos de una UE Llagostera que siendo un equipo más bien limitado, parecía una escuadra de Champions League ante un Albacete Balompié que día a día demuestra estar más escaso de alma, de ideas y con un miedo a perder cada vez más preocupante, cuando las cosas se ponen un poco difíciles. Pero no se alarmen, ya se encarga Luis César Sampedro de decir que esto va a cambiar por obra y gracia del Espíritu Santo… el cuento de nunca acabar. Y lo peor es que como siga así, ya conocemos el final y tiene color bronce.
Fede Vico entró al verde para sustituir a Samu y Santi Jara, lo hizo por Víctor Curto en un intento de Luis César de buscar algo más de velocidad en su ataque para poder recortar distancias como mínimo e intentar meterse en el partido a falta de quince minutos para el final. Pero nada más lejos de la realidad, meterse no era lo que iba a hacer el Alba pues minutos después, Antoñito veía la segunda cartulina amarilla y dejaba a los blancos con nueve jugadores. De ahí al final, ansía por escuchar el pitido final y poner fin al bochornoso espectáculo albacetista de la segunda mitad.
*-*-* FICHA TÉCNICA *-*-*
· Alineaciones
UE Llagostera: René; Jorge, Tito, Querol, Pitu, Juanjo, Natalio, Masó, Marcos Tébar, Imaz y De los Reyes. Suplentes: Moragón (PS), Ruymán, Emilio, Chus Herrero, Fofo, Benja y Nando Quesada. Entrenador: Oriol Alsina.
Albacete Balompié: Juan Carlos; Antoñito, Pulido, Gonzalo, Paredes; Adriá Carmona, Edu Ramos, Miguel Núñez, Samu; Portu; Víctor Curto. Suplentes: Dani Mallo (PS), Rubén Cruz, Jona, Fede Vico, Mario Ortiz, Santi Jara y Adri Gómez. Entrenador: Luis Ángel César Sampedro.
· Cuarteto arbitral
Árbitro principal: Pablo González Fuertes.
Árbitros asistentes: David Villaberán Souto e Iñigo Prieto López de Ceraín.
Cuarto árbitro: Óscar Herrero Arenas.
· Sustituciones
UE Llagostera: Fofo entró por Imaz (min 63), Emilio por Juanjo (min 73) y Quesada por Natalio (min 85).
Albacete Balompié: Jona sustituyó a Miguel Núñez (min 55), Fede Vico a Samu (min 70) y Santi Jara a Víctor Curto (min 75).
· Amonestaciones
UE Llagostera: Juanjo (TA, min 33), Tito (TA, min 40), Jorge (TA, min 41), Marcos Tébar (TA, min 64) y Masó (TA, min 66).
Albacete Balompié: Núñez (TA, min 51), Antoñito (TA, min 52), Gonzalo (TA, min 60), Antoñito (TA (segunda y por tanto TR) min 81) y Pulido (TA, min 86).
· Goles
UE Llagostera: De los Reyes (1-0, min 49). Querol (2-0, min 67).
Albacete Balompié: –
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera gana 8 jornadas después y hunde al Albacete". Article de @diarioas

El Llagostera gana 8 jornadas después y hunde al Albacete

Su último triunfo, a finales de noviembre. Reyes y Querol hicieron los dos goles. El Albacete, en descenso, acabó con 9 jugadores.



Casi tres meses después de su última victoria, el Llagostera ha vuelto a ganar tras imponerse hoy al Albacete (2-0), gracias a los goles de Samu y de Querol frente a un rival que terminó con nueve jugadores.
En un partido intenso y presidido por la necesidad que ambos equipos tenían de la victoria, la primera ocasión con peligro fue para los locales, en un balón largo que Querol controló dentro del área, pero que Paredes resolvió.
Ambos equipos querían poner cuanto antes el balón cerca de la portería rival, el Llagostera lo intentaba con balones largos a sus puntas, pero la defensa visitante, muy atenta hasta el momento, alejaba esos balones aéreos.
Sánchez tuvo que hacer su primera intervención de mérito en el minuto diecinueve, cuando Imaz intentó una chilena desde el punto de penalti que el meta desvió.
El Albacete, que no se encontraba del todo cómodo sobre el terreno de juego, buscaba contragolpes rápidos y en uno de ellos llegó la primera ocasión para los visitantes en un disparo de Curto que rechazó Jorge.
Pocos minutos después Samu puso un centro raso por la derecha y el balón se paseó dentro del área sin que nadie consiguiese ni rechazar ni rematar.
El partido empezó a abrirse y cualquiera de los dos equipos parecía que podía ponerse por delante en el marcador. Imaz en el minuto 36 hizo una buena jugada individual, pero su remate se marchó arriba muy desviado. En la siguiente acción, René salvo al Llagostera al atajar una volea de Pulido desde dentro del área.
La segunda mitad no pudo empezar mejor para el conjunto local. Cuando apenas se habían disputado cuatro minutos, Samu cabeceó una falta lateral lanzada por Pitu y superó al meta visitante para poner al Llagostera por delante en el marcador.
Tan solo dos minutos después y, tras una gran acción colectiva, Imaz remató de volea y el esférico salió desviado por poco a la derecha de la portería visitante.
Cuando el Albacete estaba dando un paso al frente intentando empatar el encuentro en algún contragolpe, Paredes vio la roja directa por una agresión a Querol en el minuto sesenta.
En el 67, David Querol amplió las distancias para el Llagostera al aprovechar un rechace de un disparo de Fofo. Con la ventaja en el marcador y con superioridad numérica, el Llagostera apenas tuvo problemas para conseguir terminar el encuentro sin sufrir demasiado. A falta de ocho minutos el colegiado expulsó a Antoñito por doble amonestación.
Llegir mes / Leer mas...

"2-0. El Llagostera vuelve a ganar casi tres meses después". Article de @mundodeportivo

2-0. El Llagostera vuelve a ganar casi tres meses después




Palamós (Girona), 14 feb (EFE).- Casi tres meses después de su última victoria, el Llagostera ha vuelto a ganar tras imponerse hoy al Albacete (2-0), gracias a los goles de Samu y de Querol frente a un rival que terminó con nueve jugadores.
En un partido intenso y presidido por la necesidad que ambos equipos tenían de la victoria, la primera ocasión con peligro fue para los locales, en un balón largo que Querol controló dentro del área, pero que Paredes resolvió.
Ambos equipos querían poner cuanto antes el balón cerca de la portería rival, el Llagostera lo intentaba con balones largos a sus puntas, pero la defensa visitante, muy atenta hasta el momento, alejaba esos balones aéreos.
Sánchez tuvo que hacer su primera intervención de mérito en el minuto diecinueve, cuando Imaz intentó una chilena desde el punto de penalti que el meta desvió.
El Albacete, que no se encontraba del todo cómodo sobre el terreno de juego, buscaba contragolpes rápidos y en uno de ellos llegó la primera ocasión para los visitantes en un disparo de Curto que rechazó Jorge.
Pocos minutos después Samu puso un centro raso por la derecha y el balón se paseó dentro del área sin que nadie consiguiese ni rechazar ni rematar.
El partido empezó a abrirse y cualquiera de los dos equipos parecía que podía ponerse por delante en el marcador. Imaz en el minuto 36 hizo una buena jugada individual, pero su remate se marchó arriba muy desviado. En la siguiente acción, René salvo al Llagostera al atajar una volea de Pulido desde dentro del área.
La segunda mitad no pudo empezar mejor para el conjunto local. Cuando apenas se habían disputado cuatro minutos, Samu cabeceó una falta lateral lanzada por Pitu y superó al meta visitante para poner al Llagostera por delante en el marcador.
Tan solo dos minutos después y, tras una gran acción colectiva, Imaz remató de volea y el esférico salió desviado por poco a la derecha de la portería visitante.
Cuando el Albacete estaba dando un paso al frente intentando empatar el encuentro en algún contragolpe, Paredes vio la roja directa por una agresión a Querol en el minuto sesenta.
En el 67, David Querol amplió las distancias para el Llagostera al aprovechar un rechace de un disparo de Fofo. Con la ventaja en el marcador y con superioridad numérica, el Llagostera apenas tuvo problemas para conseguir terminar el encuentro sin sufrir demasiado. A falta de ocho minutos el colegiado expulsó a Antoñito por doble amonestación.
Ficha técnica:
2 - Llagostera: René; Masó, Jorge, Tito, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol, Imaz (Fofo, min.63); Juanjo (Emilio, min.73) y Natalio (Nando Quesada, min.83).
0 - Albacete: J.C. Sánchez; Antoñito, Pulido, Gonzalo, Paredes; Edu Ramos, Núñez (Jona, min.55), Portu, Samu (Fede Vico, min.69), Carmona; y Víctor Curto (Santi Jara, min.75).
Goles:1-0, min.48: Samu de los Reyes. 2-0, min.67: Querol
Árbitro: Pablo González Fuertes (comité asturiano). Amonestó a los locales Juanjo, Tito, Jorge, Tébar y a los visitantes Gonzalo, Pulido, Carmona, Portu y Núñez. Expulsó con roja directa a Paredes y por doble amonestación a Antoñito.
Incidencias: Partido correspondiente a la vigésimo quinta jornada de la liga adelante disputado en el municipal de Palamós-Costa Brava ante 2126 espectadores. EFE
Llegir mes / Leer mas...

"2-0: Triunfo vital para el Llagostera". Article de @Peresubirana a @mundodeportivo

2-0: Triunfo vital para el Llagostera

  • Los catalanes vencieron a un Albacete que acabó con nueve con tantos de Samu y Querol.
Los jugadores del Llagostera celebran un gol
Los jugadores del Llagostera celebran un gol (Pere Puntí - MD)
Palamós


El Llagostera se reencontró con el gol y con la victoria ante el Albacete al que derrotó por dos goles a cero. Los de la Costa Brava sumaban hasta 9 jornadas sin ganar y 535 minutos sin marcar hasta que Samu primero y Querol le dieron a los de Oriol Alsina una victoria tan justa como necesaria para intentar remontar posiciones y salir de los puestos de descenso.
La primera ocasión del partido fue para el Llagostera con una chilena de Imaz que salvó in extremis Sánchez (14’). A medida que fue avanzando el partido el Albacete se aproximó con más peligro al área rival, aunque fue un primer tiempo en el que las defensas se impusieron claramente a los ataques. Al descanso sin ocasiones y sin goles el marcador señalaba un lógico empate a cero.
Tan solo iniciarse el segundo tiempo (49’) llegó el primer tanto del partido en un medido centro de Pitu que remató de cabeza, en el segundo palo, Samu de los Reyes marcando su primer gol con la camiseta del Llagostera. Imaz pudo marcar el segundo aunque su potente disparo salió cruzado (51’).
El Albacete se quedó con diez por la expulsión de Paredes por una agresión a Juanjo. A partir de ese momento el partido fue para el Llagostera que marcó el segundo tras un error del meta visitante Sánchez que no atajo un disparo de Fofo y Querol, muy atento, en el interior del área marcó casi a placer el segundo tanto. Natalio en el 79, solo ante el guardameta del Alba le envió el A nueve minutos del final el Alba se quedó con nueve y el Llagostera continuó apretando pero no fue capaz de marcar el tercero.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera rompe su mala racha y logra su primer triunfo del 2016". Article de @PauPlanasColl a @sport

El Llagostera rompe su mala racha y logra su primer triunfo del 2016

El Llagostera no podía fallar ante un rival directo en la lucha por la salvación y sacó el orgullo para sumar un importante triunfo, el primero tras nueve jornadas sin ganar

El Llagostera rompe su mala racha y logra su primer triunfo del 2016
Querol fue decisivo para el Llagostera
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante - J. 25

Llagostera-Albacete

Llagostera

René, Masó, Tito, Jorge, Samu, Tébar, Pitu, Querol, Imaz (Fofo, 63'), Juanjo (Emilio, 73') y Natalio (Quesada, 83').

Albacete

Juan Carlos, Antoñito, Pulido, Gonzalo, Paredes, Núñez (Jona, 55'), Edu Ramos, Samu (Fede Vico, 69'), Carmona, Víctor Curto (Jara, 75') y Portu.

Árbitro

González Fuertes. Amonestó  con tarjeta amarilla a los locales Juanjo, Jorge, Masó, Tébar y Tito y a los visitantes Núñez, Portu, Pulido, Carmona y Gonzalo. Expulsó con roja directa al visitante Paredes (61') y con doble amonestación a Antoñito (81').

Goles

1-0 Samu de los Reyes, 48'; 2-0 Querol, 66'

Incidencias

Municipal Palamós -  Costa Brava. 2.126 espectadores.
Pau Planas
14-2-2016 | 19:34 H.
El conjunto catalán, penúltimo en la clasificación, rompió una mala racha que duraba desde el pasado 28 de noviembre, día en que ganó su último encuentro, frente al Huesca. Desde entonces, los de Oriol Alsina habían encadenado siete derrotas y dos victorias. Una dinámica que les hizo caer al pozo de la tabla.
El pulso ante los manchegos, que también pugnan por alejarse de la zona de peligro, se decidió tras el descanso. Después de un primer tiempo en el que el Albacete pudo haberse adelantado en el marcador, el Llagostera sacó la garra y no dejó ni una opción a su rival.
Imaz fue el primero en probarlo por parte de los locales a los 20 minutos, con una espectacular chilena a la base del palo que pudo repeler el guardameta visitante. Era la ocasión más clara por parte de los azulgranas, que veían como el Albacete no tardaba a reaccionar y empezaba a meter presión a la portería de René -que finalmente pudo jugar de titular a pesar de haber tenido la gripe durante la semana-.Los manchegos llegaban y hacían méritos para meterse por delante, pero les faltaba el último paso. Un centro raso de Portu no encontró rematador, mientras un remate a bocajarro tras varios rechaces lo pudo despejar el guardameta azulgrana.

GOLES TRAS EL DESCANSO

Nada más volver del descanso, el Llagostera invirtió la dinámica. Y, en tan solo tres minutos, ya se puso por delante. Pitu colgó al área una falta lejana, y Samu saltó más que sus defensores para rematar el balón al fondo de la red.
Los azulgranas se envalentonaron con el 1-0 (48') y, sobre todo, con la expulsión poco después de Paredes por una supuesta agresión a Querol.
Alsina quiso poner pólvora para buscar el segundo y ganar el gol average, y dio entrada a Fofo. La jugada le salió redonda, y a los pocos minutos, el delantero buscó un mano a mano con el guardameta que terminó con un error del portero que dejó el balón a pies de Querol para marcar el 2-0.
Con el Albacete muy tocado, los gerundenses no tenían rival y jugaban con total comodidad. Natalio, completamente solo ante el portero, no pudo batirlo y, poco después, los manchegos vieron como se quedaban con nueve por la expulsión de Antoñito.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera agafa aire en la lluita per la permanència". Article de @diaridegirona

El Llagostera agafa aire en la lluita per la permanència

Els gols de Samu i Querol tomben l'Albacete i deixen l'equip a cinc punts de la salvació

14.02.2016 | 19:57 El Llagostera ha trencat aquesta tarda una ratxa de 9 partits sense guanyar i amb la victòria sobre l'Albacete ha agafat aire per continuar lluitant per la permanència. Després de cinc partits sense veure porteria els blaugranes van tombar els manxecs per 2-0 gràcies a les dianes de Samu (min. 48) i Querol (min. 66).
El partit ha sigut molt igualat, amb un parell d'ocasions per cada equip. La més clara del Llagostera ha sigut una xilena d'Imaz que el porter visitant ha pogut refusar. Per l'Albacete, Víctor Curto ha enviat un xut perillós que ha sortit desviat.
Després d'arribar al descans amb empat a zero, el Llagostera ha encarrilat la victòria a l'inici de la segona part. Una falta picada per Pitu l'ha pentinada amb el cap el defensa Samu de los Reyes, posant fi a una sequera golejadora que superava els 500 minuts. El partit s'ha posat de cares encara més pels d'Oriol Alsina quan l'àrbitre ha expulsat Paredes per doble amonestació (minut 61). Cinc minuts més tard David Querol ha sentenciat amb el segon gol.
La recta final ha sigut molt plàcida perquè l'Albacete, que s'ha carregat amb un munt de targetes grogues, ha vist com Antoñito també era expulsat al minut 80.
Fitxa tècnica:
2 - Llagostera: René; Masó, Jorge, Tito, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol, Imaz (Fofo, min.63); Juanjo (Emilio, min.73) i Natalio (Nando Quesada, min.83).
0 - Albacete: J.C. Sánchez; Antoñito, Pulido, Gonzalo, Paredes; Edu Ramos, Núñez (Jona, min.55), Portu, Samu (Fede Vico, min.69), Carmona; i Víctor Curto (Santi Jara, min.75).
Gols:1-0, min.48: Samu de los Reyes. 2-0, min.67: Querol;
Àrbitre: Pablo González Fuertes (comitè asturià). Va amonestar Juanjo, Tito, Jorge, Tébar i els visitants Gonzalo, Pulido, Carmona, Portu i Núñez. Va expulsar Paredes (61) i Antoñito (80) dels visitants.
Estadi: Nou Estadi Palamós-Costa Brava, 2.126 espectadors.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina:“És una bona injecció de moral”. Article de @educiu a @lesportiucat

“És una bona injecció de moral”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, aplaudint els seus jugadors ahir a Palamós Foto: MANEL LLADÓ.
1
Oriol Alsina va poder, per fi, aparèixer en una roda de premsa relativament content. El tècnic llagosterenc va destacar el treball del seu equip i, sobretot, dos aspectes: deixar la porteria a zero i tornar a marcar un gol després de cinc enfrontaments sense fer-ho. “A casa ja fa partits que els rivals ens marquen poc, però ens faltaven els gols i avui n'hem marcat dos, i en podrien haver estat més. Tot això, juntament amb la intensitat i la il·lusió dels jugadors, ens han fet guanyar el partit”, va començar explicant Alsina, més descansat després que el Llagostera es retrobés amb la victòria i retallés distància respecte a la zona de permanència: “És molt positiu canviar la dinàmica i, a més, hem aconseguit guanyar el goal average a l'Albacete, un aspecte que a final de temporada pot ser determinant. La victòria és una bona injecció de moral.”
Alsina, a diferència dels últims partits, ahir es va desmarcar de la polèmica actuació arbitral que va deixar l'Albacete amb nou homes en la segona meitat. “Els àrbitres fan el que poden, en aquest joc sempre hi ha molta dificultat i les expulsions no crec que hagin estat determinants; en la primera ja estàvem guanyant per 1-0 i en la segona, per 2-0. Quan es juga un futbol intens tothom es pot equivocar.”
Un premi a Quesada
El tècnic del Llagostera, a més de destacar la bona execució de l'estratègia en el primer gol de Samu (el va originar el servei de Pitu en una falta lateral), també va valorar positivament la bona actuació del porter René i el debut de Nando Quesada amb el primer equip. “El debut de Nando és un premi per a ell, està entrenant molt bé i ja amb l'1-0 teníem previst que entrés. La situació en què estem potser no és la més idònia per a un jugador jove com ell, però segur que serà una peça important per al Llagostera, potser més a mitjà termini. Té una qualitat extrema”, va concloure Oriol Alsina.

LES CLAUS

“A casa ja fa partits que ens marquen poc, però ens faltaven els gols i avui n'hem marcat dos”

TOT ÉS POSITIU

“És molt positiu canviar la dinàmica. A més, hem guanyat el ‘goal average' a l'Albacete”

L'ÀRBITRE

“Les expulsions no han estat determinants. En la primera ja guanyàvem 1-0 i en la segona, 2-0”
Llegir mes / Leer mas...

"Una alenada d'oxigen del tot necessària". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Una alenada d'oxigen del tot necessària

El Llagostera es retroba amb la victòria guanyant l'Albacete, deixa la cua de la classificació i eixuga tres punts la distància amb la zona de permanència

El gol de Samu (49') va encarrilar el triomf, Querol va sentenciar i el rival, amb dos expulsats, no va tenir arguments per remuntar

Samu, en el moment de fer la rematada que va suposar l'1-0 Foto: M.LLADÓ.
1
Braços enlaire, expressions de ràbia i esbufecs
de satisfacció. Aquesta és l'escena que van protagonitzar els jugadors i integrants de la plantilla llagosterenca després d'obtenir tres punts vitals contra l'Albacete. De fet, la tranquil·litat es va instal·lar al Palamós-Costa Brava quan a 25 minuts del final Querol va marcar el segon gol de la tarda i,
contra un jugador menys, permetia lligar un triomf que suposa una alenada d'oxigen en la cursa cap a la salvació. El duel va tenir una primera part igualada pel que fa al domini del joc però amb arribades a les dues porteries, i un segon temps que es va desencallar ben d'hora a favor dels locals amb un gol de Samu de los Reyes. L'expulsió de Paredes (61') va aplanar
el camí per assolir un triomf imprescindible que demostra que el Llagostera està ben viu i, acompanyat d'una jornada rodona, l'equip pot reduir a cinc punts la distància respecte a la permanència.
Com ja és habitual en els partits com a local, el Llagostera va tornar a sortir amb força en els primers minuts de l'enfrontament, però al davant hi va trobar un Albacete ben posicionat que va saber frenar l'envestida inicial dels blaugrana. Els de Luis César van refredar el ritme del joc volent tenir la pilota, però quan el control començava a ser manxec, una acció acrobàtica d'Imaz va revolucionar el partit. El lleidatà va inventar-se una xilena que va obligar Juan Carlos a lluir-se (19'). Aquesta acció va fer despertar els dos conjunts, que tot seguit van disputar els minuts més distrets de la primera part: Carmona va respondre a la millor ocasió local amb una acció en què només li va faltar la rematada (19'), i l'Albacete va fer treballar de valent la defensa llagosterenca amb diverses accions conduïdes per la banda dreta.
I és que, superada la mitja hora de joc, l'equip manxec va aconseguir tancar els de la Costa Brava a la seva àrea, i només l'encert de René va salvar el primer gol dels visitants. El porter andalús va respondre amb una magnífica aturada a un xut executat a escassos metres de la línia de gol (38'). Si en defensa el Llagostera s'hi havia de fer al màxim, en atac el perill dels blaugrana arribava a fogonades però amb poca precisió. Imaz es va presentar a l'àrea manxega però va optar per la potència i la pilota es va escapar per sobre del travesser (37'). Abans del descans, amb l'Albacete abocat a l'atac, els llagosterencs encara van disposar de dues arribades més en què, de nou, la potència es va imposar a la precisió. Ni Querol ni Imaz van ser capaços de fer treballar Juan Carlos.
Això funciona
L'inici de la segona part va ser perfecte per als interessos locals: Pitu va posar una falta lateral a l'interior de l'àrea, on Samu va rematar de cap i va fer pujar l'1-0. La diana, més enllà de permetre agafar avantatge als blaugrana en un partit després de moltes jornades sense aconseguir-ho, representava tornar a treure profit de les accions a pilota aturada. Amb el resultat a favor, el Llagostera es va trobar molt més còmode sobre el camp, i Imaz va tenir molt a prop el segon gol, però el xut es va perdre prop del segon pal (52').
En la mateixa proporció que l'equip d'Alsina agafava confiança en el joc, els nervis feien acte de presència a les files de l'Albacete. Aquest nerviosisme es va traduir en una acció fora de lloc de Paredes, que es va enganxar amb Querol i va ser expulsat amb vermella directa. Amb un jugador menys, la balança encara es va decantar més a favor dels llagosterencs, que sota la batuta de Pitu Comadevall i el paraigüa de Marcos Tébar anava consolidant el domini.
Amb pas ferm
Tot i jugar amb un home menys, encara quedava gairebé mitja hora. El cos tècnic, valorant aquesta situació, va apostar per reforçar l'atac i anar a fer el segon gol més que no pas fer-se enrere amb el perill d'endarrerir massa les línies. La jugada li va sortir molt bé, i de fet, l'efecte va ser immediat: Fofo va anar a pressionar una pilota que semblava que no tenia cap mena de perill, el porter de l'Albacete es va fer un embolic i va veure com la pilota se li escapolia de les mans, i Querol, arribant per darrere, va poder empènyer la pilota al fons de la xarxa sense cap mena d'oposició ni dificultat (66').
El gol significava una estocada definitiva per a l'Albacete, que més enllà de veure's superat al terreny de joc també notava el pes mental de saber que el Llagostera li acabava de capgirar el goal average.
Fins al final de l'enfrontament i contra nou, Querol (71'), Natalio (80') i Fofo (92') van tenir el tercer gol a les seves botes però la precisió en la rematada o en el control va impedir tancar amb golejada el duel. Amb aquest resultat, el Llagostera torna a guanyar després de nou jornades, es retroba amb el gol i deixa la cua de la classificació. Ara caldrà confirmar la línia ascendent sumant a Tenerife.

ALBACETE: Juan Carlos; Antoñito, Pulido, Gonzalo, Paredes; Edu Ramos, Núñez (Jona, 55'); Samu (Fede
Vico, 70'), Portu, Adrià
Carmona; Víctor Curto
(Jara, 76').

LLAGOSTERA: René; Masó, Tito, Jorge, Samu de los
Reyes; Marcos Tébar, Pitu; Quero, Imaz (Fofo, 64'); Juanjo (Emilio Sánchez, 74') i Natalio (Nando Quesada, 84').

AMB PRECAUCIÓ

Tot i que els dos equips van tenir ocasions clares,
la primera part
va ser igualada
MINUT A MINUT:
1' Samu serveix una falta lateral que Víctor Curto pentina fora de porteria.
3' Córner favorable a l'Albacete que acaba a les mans de René.
5' Possible falta a la frontal de l'àrea que no és penalitzada.
8' Querol no pot fer la passada de la mort des de dins de l'àrea en una acció destacada en atac.
12' Falta llunyana que Pitu juga en curt. L'acció acaba amb una centrada de Samu que no troba rematador.
15' Nova falta lateral que executa Samu cap a l'àrea i René ha d'intervenir rebutjant amb els punys.
19' Querol molesta Natalio en una acció en què el valencià estava en millor posició per marcar.
19' Imaz fa una gran rematada de xilena que obliga Juan Carlos a fer una gran aturada.
20' Carmona no arriba a fer la rematada a boca de gol després d'un ràpid contraatac i René pot aturar la pilota.
28' La pilota arriba amb molta facilitat a la zona defensiva del Llagostera i la centrada es passeja per davant de l'àrea sense que ningú remati.
30' Paredes busca un xut de lluny que René atura en dos temps.
34' Carmona executa una nova falta
lateral. El xut surt fora.
37' Imaz es planta a l'àrea però busca la potència i el seu xut surt molt elevat.
38' René fa una gran aturada en un xut procedent de l'interior de l'àrea.
44' Imaz busca una volea des de la frontal però li surt molt elevada.
45' Querol torna a disposar d'una acció per fer una volea però la pilota es perd per sobre la porteria de Juan Carlos.
49' 1-0 Samu remata de cap una falta lateral executada per Pitu.
52' Imaz es planta davant de Juan Carlos i busca un xut molt potent però amb poc angle.
58' Falta lateral que executa l'Albacete que no aconsegueix rematar ningú a l'interior de l'àrea..
66' 2-0 Querol empeny la pilota a porteria buida després d'aprofitar una bona pressió de Fofo i l'errada del porter Juan Carlos.
71' Querol, molt forçat, remata de cap per sobre del travesser una centrada de Natalio des de la banda esquerra.
80' Natalio es planta davant del porter però veu com el seu xut l'atura Juan Carlos amb el braç.
92' Fofo no pot fer un bon control i això li impedeix plantar-se davant el porter de l'Albacete, Juan Carlos.
GOLS: 1-0 (49') Samu de los Reyes. 2-0 (66') Querol.
ÀRBITRE: González Fuertes (col·legi asturià) T.G.: Juanjo (33'), Tito (40'), Jorge (43') Marcos Tébar (64') i Masó (75') del Llagostera, i Gonzalo (47'), Núñez (49'), Antoñito (54'), Portu (65'), Carmona (83') i Pulido (84') de l'Albacete.
T.V.: Directa a Paredes de l'Albacete (61') i per doble
amonestació a Antoñito (82').
PÚBLIC: 2.126 espectadors a l'estadi de Palamós-Costa
Brava.

A PILOTA ATURADA

Un gol matiner
en la represa a
la sortida d'una falta lateral va obrir el marcador

FA BAIXADA

L'expulsió de Paredes (61') va frenar la força visitant i va fer créixer els locals

LA SENTÈNCIA

Querol va marcar el segon gol i en
el tram final (82') el rival va quedar amb nou homes

PER LA VIA RÀPIDA

El triomf fa que el Llagostera escurci de vuit a cinc punts el marge amb la salvació
Llegir mes / Leer mas...

"Una jornada rodona". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Una jornada rodona

Més a prop. El triomf contra l'Albacete i la resta dels resultats van permetre al Llagostera retallar tres punts respecte a la permanència, que ara està a cinc

Natalio, controlant una pilota ahir contra l'Albacete Foto: M. LLADÓ.
1
El Llagostera va començar la jornada 25 a vuit punts de distància respecte de la zona de permanència i la va acabar a cinc, retallant tres punts d'una tacada gràcies a la victòria contra l'Albacete (2-0) i a la combinació de resultats dels rivals més directes, que va beneficiar totalment els llagosterencs. I és que cinc dels últims sis classificats de la segona divisió A van perdre els seus respectius partits (van caure l'Osca, el Mallorca, l'Albacete, l'Almeria i l'Athletic B) i només el Llagostera va sumar, en aquest cas, tres punts d'or que l'acosten una mica més a l'objectiu. A més, el conjunt dirigit per Oriol Alsina va deixar de ser el cuer de la taula classificatòria (ara és penúltim), una plaça que torna a estar en possessió del filial bilbaí.
Va ser una jornada rodona que permet al Llagostera afrontar amb més moral i optimisme els següents partits de lliga, començant pel de diumenge vinent al camp del Tenerife (a les 17 h). Serà una altra oportunitat per als llagosterencs de sumar la primera victòria de la temporada a domicili, un triomf que s'està resistint més del compte. Els números lluny del Palamós-Costa Brava són desesperants, ja que el conjunt dirigit per Alsina és el pitjor equip de la categoria a camp contrari, amb només un punt en tretze partits, l'aconseguit a Montilivi contra el Girona en la sisena jornada (2-2).
En els partits de casa el balanç és de 20 punts en dotze enfrontaments.

MILLOR, IMPOSSIBLE

Cinc dels últims sis classificats van perdre. Només el Llagostera va sumar

DIUMENGE VINENT

El Llagostera intentarà obtenir a Tenerife el primer triomf a domicili de la temporada

PUGEN UN LLOC

El Llagostera, ara penúltim, va deixar de ser cuer, plaça que recupera l'Athletic B
Llegir mes / Leer mas...

"Samu s'estrena com a golejador.". Article de @educiu a @lesportiucat

Samu s'estrena com a golejador.

El lateral andalús va aconseguir ahir el seu primer gol amb la samarreta del Llagostera. Més enllà d'estrenar-se com a golejador blaugrana, Samu també va explicar que aquest és tot just el seu primer gol a la segona divisió després de quatre temporades.
Llegir mes / Leer mas...

"A la grada, una xifra destacable.". Article de @educiu a @lesportiucat

A la grada, una xifra destacable.

El club de la Costa Brava va repartir invitacions durant tota la setmana i això es va traduir en la millor entrada del curs. Segons va informar el Llagostera, a Palamós hi havia 2.126 espectadors. Aquesta xifra supera la que fins ara era la millor assistència del curs, que va ser en la primera jornada de lliga contra l'Osasuna, amb 2.103 espectadors.
Llegir mes / Leer mas...

"Tito i Jorge, sancionats a Tenerife.". Article de @educiu a @lesportiucat

Tito i Jorge, sancionats a Tenerife.

El Llagostera no podrà disposar de Tito ni de Jorge a Tenerife, ja que els dos futbolistes van veure ahir la cinquena targeta groga del curs i hauran de complir un partit de càstig. De fet, la que ahir era parella de centrals va aguantar tota la segona part amb una groga. Ara, amb quatre grogues, hi queden René, Samu de los Reyes i Benja.
Llegir mes / Leer mas...

"Chus Herrero torna a una convocatòria.". Article de @educiu a @lesportiucat

Chus Herrero torna a una convocatòria.

El central aragonès va tornar a ser un dels divuit jugadors convocats per Oriol Alsina després d'haver-se perdut els últims sis enfrontaments per culpa d'una lesió al peu. Finalment Chus Herrero es va quedar a la banqueta sense jugar ni un sol minut.
Llegir mes / Leer mas...

"Un sol canvi en l'onze, i obligat.". Article de @educiu a @lesportiucat

Un sol canvi en l'onze, i obligat.

El Llagostera, al contrari del que sol ser habitual, va pràcticament calcar l'onze respecte al de l'última jornada al camp de l'Alavés (1-0). I és que la única novetat en l'equip titular llagosterenc va ser Jordi Masó al lateral dret en detriment d'Aimar Moratalla, sancionat aquesta jornada.
Llegir mes / Leer mas...

Luis César Tècnic de l'Albacete:“En la segona part ens ha anat tot en contra”. Article de @educiu a @lesportiucat

“En la segona part ens ha anat tot en contra”

Luis César Tècnic de l'Albacete

Després del partit Luis César estava molt disgustat amb la derrota del seu equip. L'entrenador de l'Albacete es va mostrar especialment crític amb les decisions de l'àrbitre en la segona meitat, que va deixar el conjunt manxec amb nou jugadors. “Al descans no donava crèdit que anéssim 0-0 en el marcador, hem tingut ocasions per avançar-nos, però el partit s'ha decidit en la segona meitat amb una sèrie d'equivocacions. S'ha tornat un partit estrany, amb gols que no hauríem d'encaixar i amb dues expulsions que son inadmissibles. Ens ha anat tot en contra en la segona part”, va explicar el tècnic.
Tot i la mala situació de l'Albacete, Luis César va demostrar optimisme de cara al futur: “No podem fer res més que resistir i avançar. Encara mai ningú ha baixat al febrer, hem d'estar units.”
Llegir mes / Leer mas...