dilluns, 15 de febrer del 2016

@oriol_alsina:“És una bona injecció de moral”. Article de @educiu a @lesportiucat

“És una bona injecció de moral”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, aplaudint els seus jugadors ahir a Palamós Foto: MANEL LLADÓ.
1
Oriol Alsina va poder, per fi, aparèixer en una roda de premsa relativament content. El tècnic llagosterenc va destacar el treball del seu equip i, sobretot, dos aspectes: deixar la porteria a zero i tornar a marcar un gol després de cinc enfrontaments sense fer-ho. “A casa ja fa partits que els rivals ens marquen poc, però ens faltaven els gols i avui n'hem marcat dos, i en podrien haver estat més. Tot això, juntament amb la intensitat i la il·lusió dels jugadors, ens han fet guanyar el partit”, va començar explicant Alsina, més descansat després que el Llagostera es retrobés amb la victòria i retallés distància respecte a la zona de permanència: “És molt positiu canviar la dinàmica i, a més, hem aconseguit guanyar el goal average a l'Albacete, un aspecte que a final de temporada pot ser determinant. La victòria és una bona injecció de moral.”
Alsina, a diferència dels últims partits, ahir es va desmarcar de la polèmica actuació arbitral que va deixar l'Albacete amb nou homes en la segona meitat. “Els àrbitres fan el que poden, en aquest joc sempre hi ha molta dificultat i les expulsions no crec que hagin estat determinants; en la primera ja estàvem guanyant per 1-0 i en la segona, per 2-0. Quan es juga un futbol intens tothom es pot equivocar.”
Un premi a Quesada
El tècnic del Llagostera, a més de destacar la bona execució de l'estratègia en el primer gol de Samu (el va originar el servei de Pitu en una falta lateral), també va valorar positivament la bona actuació del porter René i el debut de Nando Quesada amb el primer equip. “El debut de Nando és un premi per a ell, està entrenant molt bé i ja amb l'1-0 teníem previst que entrés. La situació en què estem potser no és la més idònia per a un jugador jove com ell, però segur que serà una peça important per al Llagostera, potser més a mitjà termini. Té una qualitat extrema”, va concloure Oriol Alsina.

LES CLAUS

“A casa ja fa partits que ens marquen poc, però ens faltaven els gols i avui n'hem marcat dos”

TOT ÉS POSITIU

“És molt positiu canviar la dinàmica. A més, hem guanyat el ‘goal average' a l'Albacete”

L'ÀRBITRE

“Les expulsions no han estat determinants. En la primera ja guanyàvem 1-0 i en la segona, 2-0”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui