dijous, 28 de juliol del 2016

"Múltiples canvis i bon ambient a les graderies". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Múltiples canvis i bon ambient a les graderies

Els dos entrenadors dels respectius equips van tenir clar que en aquest moment de la pretemporada els canvis en els seus equips d'una part del partit a l'altra serien múltiples. Per adequar la càrrega de minuts a les cames cansades dels jugadors, habituats a fer dobles sessions d'entrenament en els darrers dies, tant Oriol Alsina com Gerard López van fer dos onzes gairebé diferents en cada un dels 45 minuts. Els espectadors presents a les graderies van poder veure tots els nous fitxatges llagosterencs i els joves valors culers. De fet, l'atractiu del Barça B va ajudar a fer que a les graderies hi hagués una bona entrada, amb 750 espectadors.
Darrera actualització ( Dijous, 28 de juliol del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"Progressa adequadament". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Progressa adequadament

Amistós. 2a divisió B. El Llagostera va superar el Barça B (1-0) en el primer test de la pretemporada. Els gironins, amb dos onzes diferenciats a cada part, continuen evolucionant

Rubén Martínez rep la pressió de Sehung-Ho en una acció del partit d'ahir Foto: C.BALDELLOU.
1
El Llagostera va derrotar el Barça B (1-0) en el primer partit de la pretemporada. El conjunt llagosterenc va mostrar bones sensacions en cada una de les parts del matx. Encara amb un marge de millora evident, els d'Oriol Alsina van saber jugar i contrarestar el joc de possessió del bàndol blaugrana. Els primers minuts del partit van ser d'allò més avorrits. El Barça B, fidel als idearis més profunds de l'entitat, posava el ritme que volia al matx gràcies al domini total de la possessió de la pilota. Tot i manar, els jugadors dirigits per Gerard López no disposaven de gaires arribades amb perill a la porteria defensada per Nico Ratti, l'únic supervivent en l'onze titular de la plantilla de la temporada passada. Cardona (2') va disposar de la millor ocasió quan va pentinar una centrada. La pilota, però, es va perdre pel lateral de la porteria local. Sense la pilota, al Llagostera no li quedava cap altra possibilitat que executar el rival mitjançant la jugada directa, les passades a l'espai –va estar molt fi Marc Martínez en aquesta faceta–, juntament amb la velocitat dels dos homes de banda –Marc Fernández per l'esquerra i Robert Simón per la dreta– i Rubén Martínez, ben associat amb Colorado, el segon punta. La fórmula va funcionar diverses vegades gràcies a la inspiració de Robert Simón, que ho va intentar en el minut 20, després de driblar tres rivals, i va generar l'ocasió més clara dels gironins quan va centrar la pilota cap a Rubén Martínez. El davanter va rematar a boca de gol però Puig va refusar magistralment la pilota.
La valentia dels joves
En la segona meitat, Oriol Alsina va donar el protagonisme als més joves, amb Masó com a únic jugador de camp del primer equip. El Barça ho va aprofitar i ja en el minut 51 i el 53 va disposar d'una doble ocasió a les botes de Seung-Woo. Tot i que semblava que el filial blaugrana havia de fer decantar la balança aviat a favor seu, una arribada per la banda dreta de Maynau va acabar amb una centrada mil·limètrica per a Cano, que amb la punta va definir a meravella i va superar el porter visitant. El gruix de jugadors del filial van mostrar grans sensacions al terreny de joc i van mantenir el Barça B allunyat en tot moment de l'àrea pròpia, tret d'alguna jugada a pilota aturada.

LLAGOSTERA1
BARÇA B0

LLAGOSTERA: Ratti (Moragón, 30' (Pol Busquets, 60')), Albarrán, Rodri, Diego, Valentín, Roger Barnils, Marc Martínez, Robert Simón, Marc Fernández, Rubén Martínez i Colorado (també van jugar Tarrenys, Ferrer, Eloi, Maynau, Pere, Masó, Pol, Carlos, Cano i Lucas).
BARÇA B: Puig, Palencia, Fali, Tarín, Delgado, Sarsanedas, Fernández, Perea, Abeledo, Sehung-Ho i Cardona (també van jugar Busquets, Morer, Mingueza, Campins, Seung-Woo, Rey, Guilleme i Mboula).
GOLS: 1-0 (55') Carlos Cano.
ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: al local Rodri (32') i al visitant Morer (71'). T.V.: cap.
PÚBLIC: Uns 750 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

ELS VESTIDORS

Hem plasmat molt bé els conceptes entrenats només en quinze dies. Estic content amb el rendiment de tots els meus jugadors
Hem provat força coses i en la segona part hem comprovat que l'equip filial serà molt important