diumenge, 8 de novembre del 2015

Chumbi es trenca un dit i és baixa per jugar demà a Bilbao

Article de @diaridegirona

El davanter andalús va ser intervingut quirúrgicament divendres i com a mínim estarà una setmana de baixa

08.11.2015 | 07:40
Chumbi va ser operat divendres d´una fractura en un dit de la mà.
Chumbi va ser operat divendres d´una fractura en un dit de la mà.
El Llagostera surt avui cap a Bilbao amb la baixa de darrera hora del davanater Chumbi. El jugador andalús es va trencar un dit de la mà esquerra en l'entrenament de divendres i va haver de passar per la sala d'operacions. Concretament, l'exjugador de l'Albacete va patir una fractura diafisària al cinquè metacarpià del dit petit. El doctor Baza va ser l'encarregat d'operar-lo divendres mateix a la Clínica Bofill i ahir ja va rebre l'alta. Tot i això, Chumbi no es desplaçarà a terres basques per disputar el partit d'avui (20.30) a San Mamés contra el Bilbao Athletic i no estarà disponible fins la setmana que ve.
La baixa de Chumbi deixa Oriol Alsina sense una de les alternatives ofensives de l'equip. Alsina està pendent també de l'estat de Jesús Imaz i d'Eloy Gila, però compta amb Benja, Juanto Ortuño, Juanjo Expósito i també Mosquito com a recursos en atac. Aquest matí, Alsina donarà la llista de jugadors que viatjaran a Bilbao. Un dels dubtes seriosos és la presència d'Alberto Escassi. El polivalent jugador malagueny arrossega molèsties però podria forçar per intentar ajudar l'equip a aconse?guir un bon resultat de Bilbao. El conjunt gironí està mentalitzat per trencar d'una vegada per totes la mala ratxa fora de casa i aconseguir el primer triomf a domicili del curs davant un rival que lluita pel mateix objectiu.
Qui sí que no només tornarà a la convoactòria sinó que ho farà a l'onze titular serà René Román. El porter andalús ha deixat enrere la fractura a l'húmer i, en principi, s'ubicarà de nou sota pals contra el filial basc. Així, Nico Ratti tornarà a ocupar un lloc a la banqueta i Moragón, molt probablement, es quedarà en terres gironines.
Llegir mes / Leer mas...

Emilio, amb l'objectiu de trobar la regularitat

Article de @lesportiucat

Llagostera. El migcampista ha mostrat pinzellades de la seva qualitat en algun dels partits que ha jugat, però no acaba de tenir els minuts desitjats

Emilio amb la pilota en el matx contra l'Alcorcón Foto: LOF.
1
El Llagostera disposa d'un mig del camp creatiu de qualitat contrastada. Si bé el saltenc Pitu Comadevall és l'home de confiança del tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, Emilio Sánchez, fitxat el passat estiu procedent del Mirandés, lluita per treure el cap i fer-se un lloc en l'onze inicial. El manxec ha mostrat pinzellades de la seva qualitat tècnica en les estones que ha jugat amb la samarreta blaugrana, però no acaba de trobar la regularitat necessària per fer el pas definitiu i ser titular. Les inoportunes lesions han estat el principal maldecap del migcampista, que va haver d'aturar-se una setmana per un traumatisme al cap i, posteriorment, un mes sencer per un trencament muscular als isquiotibials: “En alguns partits pots entrar d'inici i en d'altres des de la banqueta. Evidentment, el que vol un mateix és ser titular, però això és futbol professional i és el mister qui decideix. El que hem de fer és estar al 100% quan tens l'oportunitat de jugar”, comenta Emilio Sánchez, que en els darrers enfrontaments ha assumit, a la força, un rol de desllorigador en les segones parts.
Sabedor que amb Alsina les oportunitats són or i que si s'aprofiten són sinònim de continuïtat, Emilio busca una bona actuació per guanyar la posició a la seva competència directa, Pitu Comadevall: “Són decisions que pren l'entrenador i el jugador no ha de dir res. Tots dos ens hem de dedicar a ajudar l'equip al camp i que el Llagostera en surti beneficiat. Hem de treballar fort per posar les coses difícils a l'Oriol, no ho dic com a tòpic, és una realitat del futbol”, assenyala el futbolista del Llagostera, que a San Mamés espera disposar de més minuts i acumular confiança: “Seria molt important sumar i, si es pot, obtenir la victòria. L'Athletic B és un rival directe i s'ha d'anar a totes, no faltarà motivació. A més, és un bon rival, jugarem en un bon camp i es donen tots els condicionants per il·lusionar-nos i fer un bon partit”, sentencia Emilio, que encara no ha completat els 90 minuts de cap partit de lliga, la seva fita personal més propera.

EL PROTAGONISTA

L'entrenador és qui decideix i el que hem de fer els jugadors és estar al 100% per, quan tenim l'ocasió de jugar, fer-ho bé i beneficiar a l'equip
Seria important guanyar a Bilbao. És un rival directe i, de motivacions, no ens en faltaran
Emilio Sánchez
migcampista del llagostera

Chumbi, operat d'un dit de la mà, no serà a Bilbao

Un nou contratemps en forma de lesió va colpejar divendres Rafael Fernández, Chumbi. El davanter, que està agafant el to físic després de patir una lesió al genoll, va fer-se un cop al dit en l'entrenament matinal de divendres. Tot i semblar que no seria res greu, el mateix divendres a la tarda el jugador va ser operat d'una fractura diafisal del cinquè metacarpià del dit de la mà esquerra. Chumbi, per tant, no viatjarà a Bilbao per jugar demà contra el Bilbao Athletic: una nova aturada forçada per al davanter murcià.
Darrera actualització ( Diumenge, 8 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...