dissabte, 12 de març del 2016

GOLEJADORS D'AQUEST MATI


Llegir mes / Leer mas...

"Vázquez també parla de final i assegura que no signa l´empat ". Article de @diaridegirona

Vázquez també parla de final i assegura que no signa l´empat

12.03.2016 | 00:00 El Mallorca arriba avui a terres gironines amb un coixí de 3 punts respecte a les posicions de descens. Una situació positiva perquè els balears s'han passat bona part de la Lliga entre els quatre últims però insuficient per a un club cridat a lluitar per tornar a Primera. L'arribada del nou propietari, Robert Sarver, ha suposat una injecció de capital i la incorporació d'alguns de jugadors de renom de la categoria com Ortuño (Saragossa), "scar Díaz (Numància), Lago Júnior (Mirandés), Salomao (Sporting de Lisboa) o Colunga (Brighton). Tot plegat no ha servit de moment per a sortir de la part baixa de la classificació però de mica en mica i de la mà de Fernando Vázquez, el tercer entrenador del curs després d'Albert Ferrer i Pepe Gálvez, l'equip està millorant. Per al partit de demà a Palamós, el tècnic gallec té la baixa segura d'"scar Díaz per lesió. «Els jugadors juguen segons el que veig durant la setmana als entrenaments», va dir ahir Vázquez en ser preguntat per la situació d'Ortuño. L'extècnic del Deportivo i el Compostel·la, que mai ha competit al Nou Estadi de Palamós, recupera el porter Wellenreuther després de complir una sanció de tres partits. Tot i això, Vázquez no va revelar qui serà el titular, si l'alemany o Cabrero. Vázquez qualifica el partit «de final» i confia a sumar els tres punts. «El Llagostera és un rival difícil. Juga més bé del que diuen els resultats. Enganya una mica. Cal tenir-los respecte. Jo els n'hi tinc». El Mallorca jugarà dimecres a Osca el partit ajornat de fa unes setmanes. m.b. palma/girona
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina «Contra el Mallorca és un partit a vida o mort que cal guanyar» .Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina:?«Contra el Mallorca és un partit a vida o mort que cal guanyar»

El tècnic, que recupera Tébar i Masó, admet que si el Llagostera no suma els tres punts, «la cosa es complicarà molt»

12.03.2016 | 00:00
Pitu rep la pressió de Carmona en el partit contra l´Albacete a Palamós (2-0), l´última victòria dels gironins.
Pitu rep la pressió de Carmona en el partit contra l´Albacete a Palamós (2-0), l´última victòria dels gironins.
Quan hom dispara les últimes bales sap que no pot fallar perquè si la presa s'escapa, l'arma no et permetrà disparar-ne més. El Llagostera es troba en aquesta situació. Les jornades, com les bales, s'acaben i demà contra el Mallorca cal apuntar bé per no deixar escapar viu un rival directe. El partit davant el Mallorca té una transcendència d'allò més alta i tot l'estament llagosterenc té clar que contra els balears només valen els tres punts. Es poden lamentar les múltiples lesions, la mala sort en els últims metres o les decisions arbitrals que han perjudicat els d'Alsina, però la realitat dels números diu que el Llagostera en les tretze últimes jornades només ha celebrat un triomf, mentre que ha empatat tres partits i n'ha perdut nou. Una trajectòria que si no canvia a partir de demà mateix pot dibuixar un escenari realment de missió impossible, amb ja només tretze partits per jugar-se.
Ahir, en l'entrenament realitzat a Palafrugell, el tècnic Oriol Alsina va explicar que el matx «és un partit a vida o mort. És igual el rival. Hem de donar el millor de nosaltres mateixos per guanyar el partit». El maresmenc té assumit que si aquesta setmana no es guanya «la cosa és complicarà molt». «És cert que en les últimes jornades per joc hem merescut més, però ara ja no cal merèixer sinó fer-ho». A Elx, l'exdavanter del Llagostera, Sergio León, els va privar del primer triomf a fora a manca de cinc minuts per a la finalització del partit (1-1).?Va ser l'enèsim exemple de bon partit del Llagostera sense el premi dels tres punts. «Estem competint bé i tenim confiança però, per una cosa o altra no guanyem». És per això que l'entrenador dels gironins admet que s'estimaria més «no jugar tan bé com ho fem i guanyar els partits».
L'objectiu del tècnic és clar:? apropar-se a 5 punts del rival. El Mallorca va vèncer en l'última jornada l'Oviedo (1-0) i es troba tres posicions per sobre dels blaugrana, a vuit punts de distància. «El Mallorca té una plantilla àmplia i de molta qualitat. Haurem de competir contra això, però cap rival ens fa por i estem molt mentalitzats per guanyar-los». Del conjunt dirigit per Fernando Vázquez, Alsina diu que «aquest hivern s'han reforçat amb els millors jugadors del mercat perquè ells, a diferència de nosaltres, poden pagar el que faci falta».
La infermeria del Llagostera, a mesura que s'apropa el tram decisiu del campionat, es va buidant i ahir el tècnic d'Arenys de Mar va repassar el llistat d'altes i baixes. «És una bona notícia perquè podem tornar a escollir ». Per al duel de demà els gironins recuperen Jordi Masó i Marcos Tébar. D'altra banda, continuen lesionats José Carlos, Jordi López, Ríos i Nando Quesada, mentre que són dubte el davanter Juanjo Expósito i el migcampista Emilio Sánchez seran dubte fins a última hora degut a petites molèsties. Els blaugrana fan aquest matí i porta tancada l'últim entrenament a l'escenari del partit.
Crida a l'afició
En l'últim partit a Palamós, en el derbi davant el Girona, el Llagostera va aconseguir la millor entrada del curs, amb 2.628 espectadors a les grades. Demà, en la final davant el Mallorca s'espera superar aquella xifra perquè l'alè dels aficionats ajudi el Llagostera a adjudicar-se els tres punts. En aquest sentit, el club dirigit per Isabel Tarragó novament vol incentivar l'aficionat a anar a l'estadi i per això en tots aquells establiments on hi hagi un cartell anunciant el partit davant el Mallorca, tothom qui ho vulgui podrà demanar una entrada que se li bescanviarà a la taquilla de l'estadi per accedir gratuïtament a veure el partit. En aquest sentit, Oriol Alsina destaca que «volem que el camp s'ompli i que el jugador número 12 ens empenyi cap a la victòria». El també director esportiu del Llagostera recordava que «la qualitat els aficionats ja la tenen, ara cal millorar en quantitat».
Llegir mes / Leer mas...

Vázquez enfoca los partidos ante el Llagostera y el Huesca como «finales».Article de @UHmallorca

Vázquez enfoca los partidos ante el Llagostera y el Huesca como «finales»

Valorar:
Vázquez enfoca los partidos ante el Llagostera y el Huesca como «finales»

Fernando Váquez, entrenador del RCD Mallorca, durante la rueda de prensa realizada este viernes.

11-03-2016 | @RCD_Mallorca
El entrenador del Mallorca, Fernando Vázquez, ha calificado hoy de «finales» los dos partidos consecutivos ante el Llagostera y el Huesca que su equipo disputará en calidad de visitante el domingo y el miércoles próximos.
«Son finales y así las tomamos nosotros; si se sacan resultados positivos nos pondría en una situación a la que yo aspiro desde que llegué, ya que nos alejaría de la zona de descenso», ha subrayado Vázquez en rueda de prensa.
El Mallorca disputará el partido en el campo del Llagostera correspondiente a la vigésimo novena jornada del campeonato, y el miércoles, afrontará en Huesca el partido de la jornada vigésimo séptima suspendido por el temporal el pasado 27 de febrero.
El técnico mallorquinista, no obstante, ha preferido centrarse únicamente en el Llagostera, un rival «difícil», ha dicho, ya que «juega mejor de lo que dicen los resultados, engaña un poco».
«Hay que tenerles respeto y yo sí se lo tengo, pero si el Mallorca ofrece su mejor versión, con las líneas juntas, siendo un grupo compacto, les pondremos en problemas, por ello, ahora mismo no firmo el empate», ha indicado.
A una pregunta sobre su futuro en la entidad mallorquinista, Vázquez ha respondido que seguirá «siempre que el equipo esté en Segunda».
«Así lo tengo firmado y no estoy preocupado porque sé que el equipo escalará posiciones», ha subrayado.
Con respecto a si ante el Llagostera jugará el meta alemán Timon Wellenreuther una vez cumplidos los tres partidos de sanción o Jesús Cabrero, el técnico gallego ha señalado que «lo tiene decidido», pero que no lo hará público porque no ha hablado con ellos.
No obstante, ha comentado que se siente «contento» con el trabajo desarrollado por Cabrero porque «ha cumplido perfectamente».
Llegir mes / Leer mas...

"El Mallorca arribarà amb una discreta participació dels 4 exjugadors del Girona ".Article de @diaridegirona

El Mallorca arribarà amb una discreta participació dels 4 exjugadors del Girona

11.03.2016 | 07:27 El Mallorca té una àmplia nòmina de jugadors amb passat més o menys recent a Girona com Coro, Acuña, "scar Díaz i Ortuño. Cap d'aquests quatre futbolistes està brillant ?-els dos últims van arribar al mercat d'hivern- i a hores d'ara qui més minuts té és el davanter paraguaià que, no obstant això, encara no ha fet cap gol aquesta temporada en els 13 partits (598 minuts) que acumula. El banyolí Coro ha jugat més partits (16) i ha fet un gol però en les últimes jornades amb prou feines ha comptat per a un Fernando Vázquez, que va veure com en el mercat d'hivern li remodelaven gairebé de dalt a baix l'equip a cop de talonari. Va ser així com van arribar "scar Díaz (Valladolid), que aquesta setmana ha recaigut dels problemes musculars que arrossegava i és dubte per Palamós, i Alfredo Ortuño (Saragossa), que no acaba de convèncer el tècnic i que el cap de setmana passat no va tenir minuts contra l'Oviedo.
Llegir mes / Leer mas...

"Tébar i Masó, a punt per a la ‘final' contra el Mallorca".Article de @educiu a @lesportiucat

Tébar i Masó, a punt per a la ‘final' contra el Mallorca

Llums i ombres. El Llagostera recuperarà els dos jugadors per al vital duel de diumenge, però continuarà tenint les baixes de José Carlos, Jordi López, Ríos i Quesada, i els dubtes de Juanjo i Emilio

Alsina, parlant amb els seus jugadors en un entrenament del Llagostera Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera va continuar preparant ahir el transcendental partit de diumenge contra el Mallorca (a les 17 h a Palamós) amb un entrenament al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. El conjunt llagosterenc arriba al duel amb l'aigua al coll però confia a sumar una victòria per alimentar les esperances de permanència, un repte que s'ha anat complicant amb el pas de les jornades i que ha deixat sense marge d'error els blaugrana, penúltims i a vuit punts de la zona de salvació quan només queden catorze partits per disputar-se. Com a nota positiva, el Llagostera recuperarà dues peces importants com són Marcos Tébar i Jordi Masó, tots dos lesionats en el derbi gironí de fa dues jornades. Tant el migcampista com el lateral estaran disponibles per a Oriol Alsina, que haurà de decidir si els inclou en l'onze titular (Tébar sembla que té més possibilitats).
Quatre baixes i dos dubtes
El Llagostera encara té la infermeria força plena. José Carlos, Jordi López, Ríos Reina i Nando Quesada són baixa segura, mentre que Juanjo Expósito i Emilio Sánchez seran dubte fins a última hora. Cap dels dos jugadors es va entrenar ahir, el davanter per malaltia i el migcampista –que la jornada passada havia tornat a ser titular després de quinze jornades– per culpa d'unes molèsties al turmell. El Llagostera farà avui un últim entrenament abans del partit en què s'avaluarà l'estat dels jugadors i es decidirà si finalment poden jugar.
“Estem recuperant jugadors i, vulguis o no, els entrenaments són de més qualitat. Tothom està lluitant per entrar ja no només en l'equip sinó en la convocatòria, i haurem de descartar algun jugador, que sempre és un fet desagradable per al tècnic, i més veient com s'està entrenant tothom. Però no deixa de ser una bona notícia, perquè vol dir que podem escollir el millor onze en funció del rival, tot i que encara ens falten uns quants jugadors importants. Qualsevol equip estaria preocupat si tingués quatre o cinc baixes, però nosaltres ho mig celebrem, encara que sembli increïble”, explica Oriol Alsina, que no amaga la importància de l'enfrontament contra el Mallorca: “Tot el que no sigui guanyar el Mallorca a casa faria que la situació comencés a ser força complicada. Estem conscienciats que aquest partit és una autèntica final.”

LES REACCIONS

Qualsevol equip estaria preocupat si tingués 4 o 5 baixes, però nosaltres ho mig celebrem, encara que sembli increïble

JUANJO I EMILIO

El davanter no es va entrenar per malaltia i el migcampista per unes molèsties al turmell
Tot el que no sigui guanyar el Mallorca faria que la situació comencés a ser força complicada
Oriol Alsina
tècnic del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

“L'afició ha d'entendre que és un partit decisiu”.Article de @educiu a @lesportiucat

“L'afició ha d'entendre que és un partit decisiu”

Campanya. El club ha repartit unes 5.000 invitacions per intentar omplir l'estadi

El Llagostera sap que es troba en un moment crucial per intentar aspirar a la salvació a final de curs. El club llagosterenc considera essencial tenir el suport de l'afició en els partits que queden per jugar al Palamós-Costa Brava i per això ha impulsat una campanya amb l'objectiu d'omplir l'estadi en el duel contra el Mallorca de diumenge. El Llagostera ha repartit unes 5.000 invitacions que els aficionats podran bescanviar gratuïtament per una entrada en cada establiment que tingui un cartell del partit. Pel que fa als preus de les entrades, seran els habituals: 12 euros al gol, 20 a preferent, 30 a tribuna i 20 a la zona visitant.
“Esperem que diumenge [demà per al lector]vingui molta gent i que s'ompli l'estadi, i més amb les facilitats que estem donant per aconseguir entrades. Esperem que l'afició sigui aquest jugador número 12 i que sigui determinant per poder guanyar el partit, la gent ha de ser conscient que és un enfrontament decisiu. Estem molts contents de l'afició que ens anima sempre, les penyes i tota l'altra gent, però hauríem de tenir més quantitat. Tenim la qualitat i ara falta tenir més quantitat”, comenta el tècnic Oriol Alsina.
Llegir mes / Leer mas...