dissabte, 12 de març del 2016

"Tébar i Masó, a punt per a la ‘final' contra el Mallorca".Article de @educiu a @lesportiucat

Tébar i Masó, a punt per a la ‘final' contra el Mallorca

Llums i ombres. El Llagostera recuperarà els dos jugadors per al vital duel de diumenge, però continuarà tenint les baixes de José Carlos, Jordi López, Ríos i Quesada, i els dubtes de Juanjo i Emilio

Alsina, parlant amb els seus jugadors en un entrenament del Llagostera Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera va continuar preparant ahir el transcendental partit de diumenge contra el Mallorca (a les 17 h a Palamós) amb un entrenament al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. El conjunt llagosterenc arriba al duel amb l'aigua al coll però confia a sumar una victòria per alimentar les esperances de permanència, un repte que s'ha anat complicant amb el pas de les jornades i que ha deixat sense marge d'error els blaugrana, penúltims i a vuit punts de la zona de salvació quan només queden catorze partits per disputar-se. Com a nota positiva, el Llagostera recuperarà dues peces importants com són Marcos Tébar i Jordi Masó, tots dos lesionats en el derbi gironí de fa dues jornades. Tant el migcampista com el lateral estaran disponibles per a Oriol Alsina, que haurà de decidir si els inclou en l'onze titular (Tébar sembla que té més possibilitats).
Quatre baixes i dos dubtes
El Llagostera encara té la infermeria força plena. José Carlos, Jordi López, Ríos Reina i Nando Quesada són baixa segura, mentre que Juanjo Expósito i Emilio Sánchez seran dubte fins a última hora. Cap dels dos jugadors es va entrenar ahir, el davanter per malaltia i el migcampista –que la jornada passada havia tornat a ser titular després de quinze jornades– per culpa d'unes molèsties al turmell. El Llagostera farà avui un últim entrenament abans del partit en què s'avaluarà l'estat dels jugadors i es decidirà si finalment poden jugar.
“Estem recuperant jugadors i, vulguis o no, els entrenaments són de més qualitat. Tothom està lluitant per entrar ja no només en l'equip sinó en la convocatòria, i haurem de descartar algun jugador, que sempre és un fet desagradable per al tècnic, i més veient com s'està entrenant tothom. Però no deixa de ser una bona notícia, perquè vol dir que podem escollir el millor onze en funció del rival, tot i que encara ens falten uns quants jugadors importants. Qualsevol equip estaria preocupat si tingués quatre o cinc baixes, però nosaltres ho mig celebrem, encara que sembli increïble”, explica Oriol Alsina, que no amaga la importància de l'enfrontament contra el Mallorca: “Tot el que no sigui guanyar el Mallorca a casa faria que la situació comencés a ser força complicada. Estem conscienciats que aquest partit és una autèntica final.”

LES REACCIONS

Qualsevol equip estaria preocupat si tingués 4 o 5 baixes, però nosaltres ho mig celebrem, encara que sembli increïble

JUANJO I EMILIO

El davanter no es va entrenar per malaltia i el migcampista per unes molèsties al turmell
Tot el que no sigui guanyar el Mallorca faria que la situació comencés a ser força complicada
Oriol Alsina
tècnic del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui