dimecres, 13 d’abril del 2016

"Les entrades per veure el Nàstic costaran de 20 a 40 € ". Article de @carlesrosell a @diaridegirona

Les entrades per veure el Nàstic costaran de 20 a 40 €

Els abonats tindran l'accés de franc, però hauran de bescanviar el carnet per una invitació

13.04.2016 | 07:17
Les entrades per veure el Nàstic costaran de 20 a 40 €
Les entrades per veure el Nàstic costaran de 20 a 40 €
2.153 minuts sense marcar. Una eternitat per a un davanter. El davanter del Llagostera Benja Martínez va trencar el passat dissabte contra el Bilbao Athletic una sequera de 23 partits sense foradar la porteria rival. Va ser gràcies a un gol determinant, perquè al minut 70 va situar el 2-1 definitiu a l'electrònic que manté benvives les esperandes de salvació dels homes d'Oriol Alsina.
D'aquesta manera el vallesà marcava de nou després de quatre mesos de l'última vegada. Havia plogut molt d'ençà, aquell ja llunyà 18 d'octubre del 2015, en el que els blaugranes es van desfer del Valladolid a la Costa Brava per 3-1. Des d'aquell dia, Benja ha hagut de patir una llarga travessia pel desert amb 23 sense poder fer allò que més els agrada als davanters.
Les tres dianes que ha anotat aquesta temporada en la competició domèstica les ha celebrat totes a Palamós i és dóna la circumstància que quan ho fa, el seu equip guanya:?contra l'Elx (4-1), Valladolid (3-1) i Bilbao Athletic (2-1).
Per a Benja, la tercera victòria consecutiva a casa davant un rival directe ha deixat «bones sensacions» al vestidor, que va «demostrar amb la remuntada que sabem patir». Ara bé, la situació encara és crítica perquè la permanència encara és a cinc punts i queda una jornada menys pel final. Malgrat això, l'atacant té una fe cega que el Llagostera s'acabarà salvant. «Sí que podem. Estem tots convençuts que ens salvarem. Tenim clar que serà difícil i que a fora hem de fer un pas endavant. Dissabte, a Sòria, ho intentarem».
En l'aspecte personal, posar fi a una ratxa tan llarga sense poder fer ni un sol gol, ha significatper a Benja una molt bona notícia. «Per als davanters és importantíssim veure porteria. Al Llagostera tenim una plantilla molt àmplia i a dalt hi ha overbooking, així que sumar gols sempre ajuda i són benvinguts».


Oriol Alsina, com pràcticament tot el gremi d'entrenadors, és d'aquells a qui agrada inculcar al seu vestidor la màxima d'anar «partit a partit». Si és així, es pot posar la mà al foc que el Llagostera pensa únicament i exclusivament en la cita d'aquest dissabte contra el Numància. Però és evident que, tenint la visita del Nàstic a tocar, n'hi ha qui ja comença a fer una ullada un xic més enllà. Els tarragonins visiten el Nou Estadi el següent cap de setmana (el dissabte 23 d'abril) i n'hi ha que ja es freguen les mans tot esperant un duel que promet fortes emocions. Pel que hi ha en joc (els llagosterencs busquen la salvació i el Nàstic, l'ascens), però també perquè serà la primera vegada que els grana visitaran el camp del Llagostera ?-ara exiliat a Palamós- des del famós play-off d'ascens a Segona A que els va enfrontar l'any 2014 i que va caure a favor dels gironins. Els jugadors encara no tenen posats els cinc sentits en aquesta cita, però sí el club, que ahir feia públics els ?preus de les entrades: oscil·laran entre 20 i 40 €.
Els abonats no s'hauran de rascar la butxaca, però sí que estan ?obligats a bescanviar el seu carnet per una entrada gratuïta. Tindran el seu seient garantit fins al dia 21 d'aquest mes i després, tot i que podran retirar la seva entrada fins al mateix dia de partit, no comptaran amb aquest us preferencial. Els socis poden comprar fins a tres entrades addicionals:?10 euros als Gols, 15 a Preferent i 20 a Tribuna.
Els preus per als que no són abonats del Llagostera s'eleven fins als 20 euros per un seient a un dels dos Gols, 30 a la Graderia Preferent (on hi ha ubicada la zona visitant) i 40 per a les localitats que hi ha situades a la Tribuna de l'estadi.
Homenatge a Los Pajaritos
Una setmana abans del duel amb els tarragonins, el Llagostera juga a Sòria. Serà aquest dissabte, cita que el Numància aprofitarà per fer un breu homenatge al seu jugador Julio Álvarez, que s'ha convertit en el màxim golejador històric del club en el futbol professional. El veneçolà va anotar el seu gol número 50 en el duel d'ara fa dues jornades contra l'Osca.
Llegir mes / Leer mas...

"A la venda les entrades del duel contra el Nàstic". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A la venda les entrades del duel contra el Nàstic

Expectació. El matx es disputarà el 23 d'abril a les 18 h i serà gratuït per als socis, que hauran de presentar el carnet per aconseguir una entrada

Querol i Rayco en el duel d'aquest curs al Nou Estadi Foto: E.M.
1
El Llagostera va informar que ja estan a la venda les entrades per presenciar el pròxim matx de lliga a Palamós entre els llagosterencs i el Nàstic. L'entitat blaugrana finalment no ha declarat el duel de jornada econòmica, però sí que obligarà els abonats a presentar el carnet per aconseguir una entrada fins al 21 d'abril, si volen mantenir el seient habitual a l'estadi Palamós-Costa Brava. Els socis podran retirar igualment l'entrada fins al mateix dia de l'enfrontament, però el club no els garanteix el lloc habitual a la graderia –els abonats també podran comprar, com a màxim, tres entrades més al 50% de descompte, és a dir, a 10 euros a la zona de gol, 15 a preferent i 20 a la zona de tribuna.
Per als no abonats al club llagosterenc, els preus de les entrades són de 20 euros al gol, 30 a preferent i 40 a tribuna, i es podran comprar al Palamós-Costa Brava el mateix dia de partit o els dies laborables entre avui i el divendres 22 d'abril –de 17.30 h a 20 h–. L'entitat presidida per Isabel Tarragó ha volgut premiar els abonats amb l'entrada gratuïta a l'estadi i un descompte del 50% per a un màxim de tres entrades per carnet per així assegurar que una bona part de la capacitat oficial del camp, que és de 3.652 espectadors, sigui coberta amb aficionats blaugrana que animin l'equip dirigit per Oriol Alsina.

Més sol·licituds que entrades

Des de Tarragona, tot i que encara falten dues setmanes per al partit, els aficionats ja estan demanant al club el preu i la disponibilitat d'entrades per al matx contra el Llagostera. L'entitat grana disposarà de 600 entrades per als seus aficionats, i és que, a més de les 300 que se solen demanar habitualment a través de la federació de penyes –per conveni el preu és de 15 euros–, els tarragonins n'han demanat 300 més al Llagostera ja que les sol·licituds, quan falten quinze dies, han superat les previsions. En aquest paquet, però, el cost de les entrades serà el mateix que per als no abonats (20 euros a gol, 30 a preferent i 40 a tribuna). Els aficionats que no obtinguin una entrada a través del club grana hauran d'esperar al dia de partit, amb el risc que s'hagin exhaurit.
Llegir mes / Leer mas...

"El gol més necessari". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El gol més necessari

Benja va tornar a fer un gol, després de 23 jornades sense poder sucar

El Llagostera necessita que els seus davanters estiguin endollats en el tram decisiu

Benja en el moment del xut per batre a Remiro i fer el 2-1 contra el Bilbao Athletic Foto: J.RIBOT/ICONNA.
1
En totes les victòries hi ha elements positius o sorgeixen protagonistes, sobretot, en el bàndol guanyador. El triomf del Llagostera contra el Bilbao Athletic de la darrera jornada del campionat (2-1) va convertir Benja Martínez en un dels homes clau. El davanter de Sant Cugat va fer el gol que va culminar la remuntada en dos minuts màgics per als llagosterencs, que gràcies a un gol en pròpia porteria després d'una bona jugada de José Carlos (69') i de la diana de Benja (71'), que va aprofitar un rebot per superar el seu marcador i batre el porter Remiro al pal curt, va sumar tres punts vitals per continuar viu en la lluita per la permanència. El gol de Benja va fer que l'atacant posés fi a la sequera més llarga des que és professional, i és que, després de vint-i-tres jornades sense poder celebrar un gol, el davanter centre del Llagostera va estripar les males estadístiques per sumar la seva tercera diana del curs –les dues anteriors les va fer contra l'Elx, en la setena jornada, i el Valladolid, en la novena–: “Per als davanters, ja ho sap tothom, marcar i fer un bon partit és vital per agafar confiança, i més si en els darrers enfrontaments no havia tingut tot el protagonisme i els minuts que desitjava. Al final, però, el que més importava era poder capgirar el resultat i sumar els tres punts crucials contra un rival directe com el Bilbao Athletic”, comenta Benja Martínez, que respecte a la mala ratxa explica: “Sóc d'un tarannà tranquil i, tot i ser una de les pitjors ratxes des que jugo a futbol, sempre tinc confiança en mi i en el meu joc. Per a un davanter fer gol és la vida i si puc agafar més confiança i ajudar l'equip en el tram final, molt millor.”
Benja acumula 1.341 minuts i els seus tres gols els ha fet al Palamós-Costa Brava. Tot i ser un home de la confiança del tècnic, Oriol Alsina, en les darreres deu jornades ha participat en 163 minuts, 64 dels quals en l'últim partit–: “L'entrenador, tot i no haver-me fet jugar gaire en les últimes jornades, ha estat molt pendent de mi. Som molts jugadors i últimament l'equip havia millorat força i havia donat confiança a altres jugadors. Per això hi és, per prendre decisions, bastants mals de caps deu tenir”, admet l'atacant català, que és conscient que la sort de l'equip en el tram final, entre altres aspectes, ha d'estar ben coberta amb l'ajuda dels gols dels davanters, i de tot el bloc en general: “Ens necessitem tots. En defensa, per exemple, no concedim oportunitats, tothom es sacrifica molt i per això hem millorat. Més que individualitzar, hem de ser un grup. Que faci gols qui sigui, però que hi hagi unitat com a equip”, diu l'exjugador del Sabadell, Las Palmas i el Girona.
La mala trajectòria de l'equip a domicili, però, és el fantasma que persegueix la plantilla llagosterenca, que és conscient que sense guanyar lluny de Palamós no sortiran mai del descens directe: “Ho veu tothom que els mals números a fora ens han portat fins a la posició en què estem. No és cap secret i ho volem intentar solucionar. Som el pitjor visitant de la categoria, no hem guanyat a fora. Si no volem baixar hem de guanyar i sumar un mínim de punts a domicili. Ho haurem de començar a fer contra el Numància” sentencia Benja Martínez.

EL PROTAGONISTA

Per als davanter, ho sap tothom, marcar i fer un bon partit és vital per agafar confiança, i més, si no has tingut gaire protagonisme

ELS NÚMEROS

L'atacant de Sant Cugat ha fet tres dianes en els
1.341 minuts
que ha acumulat

NECESSARI

L'aportació de Benja serà vital
per a l'equip, que necessita els gols dels davanters

A PALAMÓS

Les tres dianes
de l'atacant han estat a casa, i coincidint en tres dels nou triomfs
Vint-i-tres jornades sense fer cap gol ha estat Benja. Contra el Bilbao Athletic, va trencar la ratxa
Som el pitjor visitant a la categoria, no hem guanyat a fora. Si no volem descendir hem de guanyar a domicili
Benja Martínez
davanter del llagostera
Més que individualitzar hem de ser un grup. Que faci gols qui sigui, però que hi hagi unitat com a equip. En defensa tothom treballa i per això hem millorat
Sóc d'un tarannà tranquil i, tot i ser una de les pitjors ratxes des que jugo
a futbol, sempre tinc confiança en mi i
en el meu joc

El ressorgiment dels davanters centre

La posició de davanter centre ha estat un maldecap per a Oriol Alsina durant bona part de la temporada. La sequera golejadora dels futbolistes que han ocupat aquesta demarcació ha estat greu. I és que, a més de la mala ratxa amb el gol de Benja Martínez, ja solucionada contra el Bilbao Athletic, Chumbi, que ha estat bona part del curs lesionat encara no s'ha estrenat en la lliga amb la samarreta blaugrana –fins i tot, quan Juanjo Expósito ha ocupat la posició, tot i que en pocs partits, no ha pogut marcar–. Amb l'arribada de Natalio, que també li va costar vuit enfrontaments fer el primer gol i la diana de Benja contra el filial de l'Athletic Club, la maledicció sobre la posició de davanter de referència queda acabada. El ‘hat-trick' de Natalio en la golejada contra l'Alcorcón (4-0) i la consolidació d'aquest davanter a la demarcació han esvaït un problema que preocupava molt l'entrenador del conjunt llagosterenc.
Llegir mes / Leer mas...