dimecres, 13 d’abril del 2016

"A la venda les entrades del duel contra el Nàstic". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A la venda les entrades del duel contra el Nàstic

Expectació. El matx es disputarà el 23 d'abril a les 18 h i serà gratuït per als socis, que hauran de presentar el carnet per aconseguir una entrada

Querol i Rayco en el duel d'aquest curs al Nou Estadi Foto: E.M.
1
El Llagostera va informar que ja estan a la venda les entrades per presenciar el pròxim matx de lliga a Palamós entre els llagosterencs i el Nàstic. L'entitat blaugrana finalment no ha declarat el duel de jornada econòmica, però sí que obligarà els abonats a presentar el carnet per aconseguir una entrada fins al 21 d'abril, si volen mantenir el seient habitual a l'estadi Palamós-Costa Brava. Els socis podran retirar igualment l'entrada fins al mateix dia de l'enfrontament, però el club no els garanteix el lloc habitual a la graderia –els abonats també podran comprar, com a màxim, tres entrades més al 50% de descompte, és a dir, a 10 euros a la zona de gol, 15 a preferent i 20 a la zona de tribuna.
Per als no abonats al club llagosterenc, els preus de les entrades són de 20 euros al gol, 30 a preferent i 40 a tribuna, i es podran comprar al Palamós-Costa Brava el mateix dia de partit o els dies laborables entre avui i el divendres 22 d'abril –de 17.30 h a 20 h–. L'entitat presidida per Isabel Tarragó ha volgut premiar els abonats amb l'entrada gratuïta a l'estadi i un descompte del 50% per a un màxim de tres entrades per carnet per així assegurar que una bona part de la capacitat oficial del camp, que és de 3.652 espectadors, sigui coberta amb aficionats blaugrana que animin l'equip dirigit per Oriol Alsina.

Més sol·licituds que entrades

Des de Tarragona, tot i que encara falten dues setmanes per al partit, els aficionats ja estan demanant al club el preu i la disponibilitat d'entrades per al matx contra el Llagostera. L'entitat grana disposarà de 600 entrades per als seus aficionats, i és que, a més de les 300 que se solen demanar habitualment a través de la federació de penyes –per conveni el preu és de 15 euros–, els tarragonins n'han demanat 300 més al Llagostera ja que les sol·licituds, quan falten quinze dies, han superat les previsions. En aquest paquet, però, el cost de les entrades serà el mateix que per als no abonats (20 euros a gol, 30 a preferent i 40 a tribuna). Els aficionats que no obtinguin una entrada a través del club grana hauran d'esperar al dia de partit, amb el risc que s'hagin exhaurit.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui