dimarts, 2 de febrer del 2016

Comperativa entre els sis primers de segona catalana





Informació treta de la FCF
Llegir mes / Leer mas...

Els primers de la @UELlagostera











Llegir mes / Leer mas...

Els pitxixis de la @UELlagostera







Llegir mes / Leer mas...

"Oficial: El Llagostera firma hasta junio a Fofo". Articcle de nuevofutbol.com

Oficial: El Llagostera firma hasta junio a Fofo




El delantero Fofo firma por la UE Llagostera, el mismo firma hasta el 30 de Junio de 2016, pudiendo ampliar dependiendo del éxito del club, si se mantiene y el atacante asume una cifra de goles podrá quedarse por otro año: "Adolfo Enríquez García 'Fofo' es nuevo jugador de la Unión Esportiva Llagostera y firma hasta el final de esta temporada. El delantero centro llega a la Costa Brava tras haber rescindido el contrato que tenía en vigor con el RCD Mallorca".
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera confirma la desvinculació de Fran Cruz tot i haver estat un dels homes més utilitzats ". Article de @diaridegirona

El Llagostera confirma la desvinculació de Fran Cruz tot i haver estat un dels homes més utilitzats

02.02.2016 | 00:00
Fran Cruz veient dissabte el Llagostera-Lugo des de la grada.
Fran Cruz veient dissabte el Llagostera-Lugo des de la grada.
El Llagostera no va fer cap nova incorporació ahir ja que tenia tancat el capítol d'entrades amb les arribades de José Carlos, Edu Oriol, Tébar (Brentford), Álex Cruz (Toledo), Natalio (Numància) i Fofo (Mallorca). Això sí la incorporació del davanter del Mallorca feia que hi haguessin 26 jugadors amb llicència professional a la plantilla la qual cosa obligava el club a donar una baixa. Al final, tal i com es veia venir, l'escollit va ser Fran Cruz. El central andalús ja no va ser convocat dissabte passat contra el Lugo un fet que va fer disparar totes les alarmes. Després de rumiar-s'ho molt, el club va confirmar a dos quarts de dotze de la nit, mitja hora abans que es tanqués el mercat, que havia rescindit l'acord amb el central firmat l'estiu passat fins el juny del 2017.
El defensa andalús deixarà lliure el dorsal 19 perquè el llueixi Fofo. Fran Cruz va arribar a finals d'estiu procedent del Còrdova amb la missió de substituir Pedro Alcalá, fitxat pel Girona. El cordovès ha jugat 16 dels 22 partits disputats fins ara, sempre de titular, i acumulant més de 1.300 minuts. El fet de tenir jugadors com Escassi, Tito o Aimar que poden actuar a l'eix de la defensa va fer que Oriol Alsina es decantés finalment per ell a l'hora de sacrificar un futbolista de la plantilla actual. Així, el Llagostera es queda ara amb només tres centrals purs que són Jorge García, Ruymán i Chus Herrero. Els dos últims però estan lesionats. A més a més pel partit de diumenge al camp del líder Alabès, Escassi està sancionat per la seva expulsió contra el Lugo.
La baixa de Fran Cruz tanca el capítol de sortides que han protagonitzat Mosquito, Enric Pi (Badalona), Juanto Ortuño (Os Belenenses), Eloy Gila (Sabadell), Mosquito i Giva. Aquest últim negociava ahir amb el Freamunde de la Segona divisió portuguesa després de refusar l'Hèrcules.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera tanca l'equip amb la marxa de Fran Cruz". Article de @educiu i @joelsebasplaza a @lesportiucat

El Llagostera tanca l'equip amb la marxa de Fran Cruz

Últim dia de mercat. El club llagosterenc va rescindir el central per fer lloc a Fofo i no va fer cap més incorporació. En total, el Llagostera ha fet sis fitxatges en el mercat d'hivern

Fran Cruz, en un partit d'aquesta temporada amb el Llagostera Foto: ELISABETH MAGRE.
1
El Llagostera no va fer cap més incorporació l'últim dia del mercat d'hivern, però tampoc no va tenir un dia tranquil als despatxos. Després de fer oficial l'arribada de Fofo (Mallorca), el club llagosterenc tornava a tenir les 25 fitxes professionals completes (Nico Ratti i Nando Quesada la tenen del filial), així que havia de donar una última baixa per fer lloc al davanter. Fran Cruz va ser finalment el jugador damnificat, però les negociacions per a la rescissió del contracte es van complicar més del previst i no es va tancar fins passades les onze de la nit (el central cordovès, amb contracte fins al 2017, sabia des de divendres al matí que no entrava en els plans de l'equip).
Un adéu inesperat
Fran Cruz, que va arribar al Llagostera a les acaballes del mercat d'estiu després de la marxa de Pedro Alcalá al Girona, deixa el club blaugrana havent participat en setze partits de lliga (1.388) i en dos de copa. Al començament el central va ser una peça clau en els esquemes de l'equip dirigit per Oriol Alsina (va jugar sencers els dotze primers partits), però a poc a poc va anar perdent la confiança del tècnic i va anar intercalant titularitats amb suplències. Algunes errades puntuals en diferents partits, sobretot a Saragossa i Pamplona, van acabar de fer decidir el Llagostera a donar-li la baixa.
L'eix queda minvat
La marxa de Fran Cruz no era, a priori, la més esperada una setmana enrere. I és que després de la marxa del jugador andalús el Llagostera es queda amb només tres centrals purs a la plantilla –Jorge García, Chus Herrero i Ruymán Hernández–, amb l'afegit que els dos últims encara no poden participar amb l'equip (Chus encara està de baixa després de ser operat del peu i Ruymán no ha debutat després de deixar enrere una llarga lesió al genoll). Sí que és cert que el Llagostera té altres jugadors que poden jugar reconvertits a l'eix de la defensa, com és el cas d'Alberto Escassi, Tito Ortiz o Aimar Moratalla.
La plantilla, definida
Després de la marxa de Fran Cruz el Llagostera ja té configurat l'equip amb el qual acabarà la temporada 2015/16. La preocupant falta de gol del conjunt de la Costa Brava (només n'ha marcat dos en les últimes vuit jornades) ha fet que la direcció esportiva llagosterenca hagi reforçat a consciència la davantera, incorporant fins a quatre jugadors d'atac (Fofo, Natalio, Edu Oriol i José Carlos, aquests dos últims actualment amb problemes físics), a més del mig centre Marcos Tébar i del lateral esquerre Álex Cruz, lesionat el segon dia d'entrenament amb els seus nous companys.
En total, el Llagostera ha fet sis fitxatges en el mercat d'hivern, a més de l'alta de Nando Quesada, que tot i jugar amb fitxa del filial ja és a tots els efectes jugador del primer equip. En contrapartida, han deixat l'equip els brasilers Giva i Mosquito, Enric Pi, Juanto i Eloy Gila.
Tot plegat per intentar aconseguir l'objectiu de la salvació, un repte cada vegada més complicat per culpa de la nefasta trajectòria de l'equip, que només ha sumat dos punts dels últims 24, que el deixen a set de la permanència. El pròxim compromís del Llagostera tampoc no s'entreveu fàcil, ja que diumenge visitarà el camp del líder, l'Alavés (17 h).

COM QUEDA L'EIX

Chus, Ruymán i Jorge són els centrals purs. Escassi, Aimar i Tito, reconvertits

OBSESSIÓ AMB EL GOL

El Llagostera s'ha reforçat amb quatre atacants, un migcampista i un lateral

A L'HIVERN

6
fitxatges
del Llagostera: Fofo, Marcos Tébar, José Carlos, Álex Cruz, Edu Oriol i Natalio Lorenzo
Llegir mes / Leer mas...