dissabte, 28 de novembre del 2015

Normes de seguretat pels dies de partit

Normes de seguretat pels dies de partit

El Nou Estadi Municipal Palamós-Costa Brava augmentarà les mesures de seguretat a partir del proper partit.
26/11/2015 12:10
La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava informa que, degut a la reunió -amb data de 26 de novembre- amb els coordinadors de seguretat del Nou Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, a partir del proper partit augmentaran les mesures de seguretat alhora d'entrar a l'estadi. Així doncs, les portes s'obriran 1 hora i 15 minuts abans de l'inici del partit i es recomana arribar a l'estadi amb temps.
Els periodistes acreditats el dia del partit hauran d'entrar per la zona d'acreditacions de premsa i també seran sotmessos a les mateixes mesures de seguretat que els aficionats. 
Llegir mes / Leer mas...

UE Llagostera – SD Huesca: previa, horario y TV

Article de Planeta Deporte

La UE Llagostera y el SD Huesca juegan por primera vez un partido oficial entre ellos. Así que ambos intentarán sumar la primera victoria de su historia contra su rival, y más teniendo en cuenta que entre ambos son dos equipos que tan sólo se llevan 3 puntos y que a final de temporada podrían estar luchando para no caer en el descenso. Conoce todos los detalles de este partido en planetadeporte.es
  • Partido inédito entre UE Llagostera y SD Huesca
  • El Llagostera puede sumar una victoria importante en casa e incluso salir del descenso
  • El Huesca trata de olvidar la derrota a última hora frente al Real Oviedo
UE Llagostera – SD Huesca: previa, horario y TV
Situación de auténtico pánico y de riesgo para UE Llagostera y SD Huesca, respectivamente. Los dos equipos están en una situación no muy alegre, si bien toca destacar que la igualdad que hay entre los 22 equipos de la categoría hace que no todo esté perdido a día de hoy. Oriol Alsina ha hablado siempre de tranquilidad y moderación e incluso tiene  como referencia una temporada pasada que hasta el mes de enero los de Llagostera no arrancaron. El SD Huesca, por su parte, también es un equipo ascendido y busca su posición en la categoría, sabiendo que muy posiblemente más adaptados a la categoría, los oscenses puedan hacer un mejor papel en la segunda parte de categoría.

Duelo inédito

Es uno de los estrenos esta temporada. Entre estos dos conjuntos no hay precedentes a nivel oficial, con lo que será la primera vez que ambos se vean las caras en su historia. Así, que la UE Llagostera tiene la oportunidad de estrenar en casa el casillero histórico de partido, en el que seguro que sus aficiones les gustaría que se pudiera repetir durante muchos años, como mínimo, en Segunda División.
El gran recurso de la UE Llagostera esta temporada es que en casa está, a medias, sacando algunos resultados que permiten ser optimistas una vez sea capaz de sacar más que el mísero punto que ha logrado a domicilio esta temporada. También es verdad que vuelve esta temporada a tener muchos problemas de lesiones y varios jugadores ya han tenido que parar por ello, además de la baja de Escassi para este fin de semana por las amarilla vistas ante el Nàstic de Tarragona el pasado fin de semana.

 Molestos con el último arbitraje

En Huesca andan bastante molestos con el último arbitraje que recibieron frente al Real Oviedo. Dos partidos para Íñigo López por el encontronazo con Esteban y que le acabó causando la expulsión por roja directa, además de la baja de otro habitual como Carlos David y el penalti pitado en contra en los últimos minutos de partido. Un mal recuerdo, que debe quedar ya en el pasado y que debe reconducir al Huesca a pensar en ganar al Llagostera ya que podrían llegar a ser rivales directos en la parte final de Liga.
Seguro que Luis García Tevenet es consciente que no hay nada decidido en este encuentro y que los locales son un equipo más difícil de batir en casa, dónde se sienten mucho más seguros y que han sido capaces de golear a equipos como el Deportivo Alavés, el Elche CF o el Real Valladolid, a priori con mejor plantilla que ellos. Así que la intensidad deberá ser la misma para igualar las fuerzas y contrarrestar el factor local del Llagostera.

UE Llagostera – SD Huesca: Horario y TV

Día: Sábado 28 de noviembre.
Hora de partido: 18.00 horas.
Televisión: Movistar+ (Canal+Liga2)
Estadio: Municipal de Palamós – Costa Brava
La previa de la jornada de la Liga Adelante en Planeta Adelante
Llegir mes / Leer mas...

Se mantienen las sanciones

Article de Aragon Digital

La S.D. Huesca salió escaldada de su partido ante el Real Oviedo, y es que no podrá contar con dos de sus efectivos por sanción ante el Llagostera este fin de semana. Tras recurrir al Comité de Apelación, Íñigo López mantiene su suspensión de dos partidos. Por su parte, Carlos David tampoco estará por acumulación de amarillas.
Sandra Luis Franco

  imprimir correo
Viajarán con la ilusión de conseguir una victoria. Foto: Twitter SD Huesca
Viajarán con la ilusión de conseguir una victoria. Foto: Twitter SD Huesca
Zaragoza.- El partido ante el Real Oviedo de la S.D. Huesca dejó una derrota para los oscenses y dos sancionados. Tras pasar por el Comité de Competición y el de Apelación, los oscenses viajarán hasta el Palamós sin dos de sus jugadores, puesto que los recursos para poder contar con alguno de ellos han sido desestimados, ahora el último cartucho está en el Tribunal Administrativo del Deporte.
El Comité de Competición dictaba este miércoles que Carlos David mantenía la cartulina amarilla que vio frente al Oviedo sumando así su quinta tarjeta. Por su parte, López era sancionado con dos partidos de suspensión por la roja que vio en el encuentro ante los asturianos, sanción que recurrió el club al Comité de Apelación y que ha desestimado manteniendo el castigo de dos partidos. El club azulgrana recurre ahora al Tribunal Administrativo del Deporte solicitando la suspensión cautelar de Íñigo López y que, de ese modo, pueda jugar ante el Llagostera.
Unas sanciones que dejan a la S.D. Huesca ante el UD Llagostera con dos jugadores menos. Este sábado a las 17.00 horas los altoaragoneses buscarán regresar al “camino de la victoria” como afirmó Luis García Tevenet. El técnico tendrá que contar con jugadores que todavía no se han estrenado con la camiseta azulgrana o lo han hecho pocos minutos, por lo que va a ser “su oportunidad y hay que demostrar que están preparados para ahora y también para más adelante”, explicó.
Los oscenses no están en su mejor momento encadenando tres partidos sin ganar, por eso el entrenador del conjunto oscense quiere que sus pupilos hagan más daño por delante: "No podemos perder balones en el centro. Por eso hemos insistido en marcar un patrón, aunque lo tenemos muy definido y a partir de ahí que los jugadores lo apliquen sobre el campo, pero sobre todo con el corazón que tal vez nos ha faltado en alguno de los últimos encuentros", recalcó.
En cuanto al UE Llagostera llegará mermado defensivamente, Alberto Escassi será baja por acumulación de tarjetas. El centrocampista malagueño ha sido fijo en los últimos encuentros y no podrá jugar con el equipo catalán en Palamós este sábado, tras ver dos cartulinas amarillas en doce minutos en el choque contra el Nastic. Quien tampoco estará por parte del equipo catalán y por el mismo motivo será Fran Cruz, una lista de bajas a las que se añadirán Ruymán, que sigue lesionado y Chus Herrero, por problemas físicos.
 Los catalanes suman trece puntos de los cuales doce los han conseguido en casa. Algo que no será problema para Tevenet que viajará siendo consciente de la fortaleza que tiene el equipo rival como local: "Juegan en un campo que le tienen cogidas las medidas y hacen un juego directo con una segunda jugada", aseveró el entrenador que aseguró que se desplazarán "con la ilusión de conseguir un resultado positivo", concluyó.
Llegir mes / Leer mas...

El Huesca en busca de una victoria tranquilizadora ante el UE Llagostera

Article de Radio Huesca

Fuente: Radio Huesca
El Huesca no gana desde el 31 de octubre al Numancia
El Huesca no gana desde el 31 de octubre al Numancia
En las últimas tres jornadas el equipo de Tevenet solamente ha sumado un punto por lo que el partido de este sábado en Palamós ante el UE Llagostera es muy importante para poder conseguir dar un paso al frente y dejar atrás esta mala racha que lleva el equipo donde además está contando con muchos problemas por las lesiones y sanciones. El partido se juega en el Nou Estadi de Palamós a las 18 horas y es la primera vez que ambos conjuntos se enfrentan en su historia.
El encuentro se podrá seguir en directo en Radio Huesca en el 1080 de Onda Media, en www.radiohuesca.com y en los dispositivos móviles.
Tevenet no puede contar con Leo Franco y Jonathan Moya por lesión y Carlos David e Iñigo López por sanción. La buena noticia es la recuperación de Óscar Ramírez, Fran Mérida y Manolo que apuntan al once inicial donde podría haber algún retoque más.
Complicada salida para un Huesca que está obligado a recuperar las buenas sensaciones que se han perdido en las últimas jornadas donde no se ha visto buen juego y los resultados tampoco han acompañado, excepto el empate en Córdoba. Se juega fuera lo que es un dato importante si contamos que la SD Huesca solamente ha perdido en Tarragona, lejos de su estadio.
El conjunto de Oriol Alsina también tiene bajas como las de Escassi, Fran Cruz por sanción o Ruyman por lesión. También el aragonés Chus Herrero atraviesa problemas físicos. El conjunto gerundense se ha mostrado muy seguro en su campo donde ha conseguido 12 de los 13 puntos que llevan.
Llegir mes / Leer mas...

A reverdecer las buenas sensaciones

Article del Diario del Alto Aragon

El Huesca ha ganado dos partidos fuera de casa, el último de ellos el domingo 11 de octubre en Alcorcón -en imagen-.
Compra esta foto en alta resolucion
El Huesca, finalmente sin Íñigo López, visita al Llagostera con el objetivo de alejarse del descenso

Fútbol y nada más que fútbol. Tanto la plantilla como el cuerpo técnico de la Sociedad Deportiva Huesca han dejado atrás hace días la agria polémica que envolvió su derrota del pasado sábado en El Alcoraz para centrarse de forma exclusiva, como es normal, en el importante partido que afrontan esta tarde los altoaragoneses en el Municipal de Palamós-Costa Brava ante el Llagostera (18 horas, en director por el Dial D de Canal+ Liga 2). En juego, lo de siempre, tres puntos, pero teniendo en cuenta el estado clasificatorio de ambos adversarios puede decirse que ganar adquiere una mayor relevancia.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera torna a tenir prohibit fallar contra un rival directe

Article del @diaridegirona

Els gironins recuperen Chus Herrero i Juanto en un duel que els pot permetre agafar molt d'oxigen Alsina vol fer valer el factor Palamós

28.11.2015 | 00:00 A fora de casa ja és sabut que la cosa no rutlla. La demostració més evident és que el Llagostera encara no ha estrenat el caseller de victòries a domicili. L'últim exemple es va viure al Nou Estadi de Tarragona, on els del Gironès pràcticament no van oposar resistència a la victòria del Nàstic (2-0). A partir de la setmana vinent i amb els dos partits a l'horitzó que esperen als d'Alsina (a Oviedo i a Còrdova) ja s'intentarà posar remei a aquesta deficient; avui però davant l'Osca, tots els esforços estaràn centrats en mostrar la bona imatge que ofereixen els blaugrana a Palamós. Ahir, en el darrer entrenament realitzat a l'escenari del matx, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va explicar que el fet de no vèncer a fora fa augmentar la pressió de fer-ho a casa "sobretot pel que fa a la classificació". "A casa encarem els partits amb molta confiança i aquesta quedaria reforçada si guanyéssim a fora", assegura el tècnic.
Acostumats a viure a la vora del precipici. Oriol Alsina va explicar que el seu equip a diferència d'altres grans de la categoria que es troben a la part baixa com l'Almeria, el Mallorca, l'Albacete o Valladolid, no viu amb angoixa la seva posició a la classificació. "Al Llagostera no tenim aquella pressió o sensació que si no guanyes poden passar coses i aquesta tranquil·litat és bona per al futbolista". A més a més, afegeix Alsina, "les finals ens van bé" en referència al transcendental duel d'avui contra l'Osca. El conjunt aragonès (18è amb 16 punts) és un rival directe que es troba a poca distància del Llagostera (21è amb 13 punts). Per tant, els tres punts d'avui són clau a l'hora de no despenjar-se i veure, en el cas de victòria aragonesa, com els homes de Tevenet s'allunyen a sis punts. Pel partit d'avui Alsina té les baixes de Fran Cruz i Escassi, sancionats i no pot recuperar Emilio Sánchez. A més a més, Ruymán segueix lesionat. En canvi, Juanto Ortuño s'ha recuperat i podria reaparèixer.
Maldecaps a la defensa
Hi ha alternatives a Fran Cruz perquè hi ha fons d'armari. El defensa andalús és una de les baixes d'aquesta tarda a les files dels blaugrana per la cinquena groga, que va veure a Tarragona. Tot i la importància de l'ex-Còrdova a l'onze titular, Alsina assegura tenir alternatives. En aquest sentit, el tècnic recupera Chus Herrero, que tot just ahir es va entrenar amb el grup, i també pot comptar amb Jorge García a més a més d'homes com Tito i Aimar que es poden adaptar a la posició de central.
Les sensacions del Llagostera quan juga de local o ho fa lluny de la Costa Brava, són a les antípodes. Si quan juga de visitant l'u a la travessa és una aposta segura, quan els d'Alsina actuen a casa l'1 o la x agafen molta força. Guanyar a domicili s'ha convertit en la principal meta dels gironins i la segona és la de no encaixar gols. "A veure si d'una vegada per totes podem mantenir el zero a la nostra porteria perquè això només ho hem aconseguit en una ocasió", reclama Alsina, que recorda que això " garanteix com a mínim un punt".
El rival d'aquesta tarda fa tres partits que no guanya i també, com el Llagostera té urgències. Segons Alsina el conjunt aragonès destaca per ser un bloc "compacte i difícil de batre". El tècnic destaca jugadors com Mérida o Machís que són "top" dins la categoria tot i que l'Osca en subratlla sobretot "el grup, tenen qualitat i la combinen amb sacrifici". Els aragonesos arriben sense els dos centrals titulars Carlos David i Íñigo López, sancionats. Ahir el TAD va refusar l'últim recurs de l'Osca perquè Íñigo López pogués jugar. Tampoc hi serà el porter Leo Franco ni el davanter costa-riqueny Jonathan Moya, lesionats.
Pendents de la Copa
El partit de la Copa de dimecres vinent davant el Deportivo no fa nosa a Alsina. Tot al contrari. Interessa passar ronda per prestigi esportiu, social i econòmic. El tècnic dels gironins va assegurar que el partit de dimecres davant els gallecs motiva i molt els seus futbolistes. "A més a més tindrem quatre dies per recuperar-nos i si no tenim lesionats podrem donar minuts als menys habituals". Com es pot veure en els cartells promocionals a Palamós i rodalies hi ha ganes de veure un Primera. Al cartell que circula per diferents poblacions anunciant el Llagostera-Deportivo de dimecres s'hi pot veure la fotografia d'exjugadors d'aquell SuperDépor com Bebeto, Rivaldo, Makaay o Fran... "No sé quan temps fa que no es juga un partit oficial de Copa del Rei davant un Primera a Palamós i ens fa moltíssima il·lusió". De moment, Alsina explica que "el ritme d'entrades i l'interès de l'aficionat és bo"
Llegir mes / Leer mas...

Obligats a no aturar-se

Article del @esportiucat

El Llagostera vol mantenir les bones sensacions dels últims partits a casa i ho vol fer valer contra l'Osca, rival directe a la zona baixa

Amb el dèficit de punts que l'equip blaugrana té a domicili, no deixar escapar punts a casa s'ha convertit en una obligació

Ríos Reina en plena cursa amb un jugador del Numància durant l'últim partit del Llagostera a casa Foto: JOAN CASTRO/ICONNA.
1
El Llagostera funciona molt bé a casa i sort en té. El conjunt que dirigeix Oriol Alsina ha sumat 12 punts a Palamós i sort n'ha tingut, ja que lluny del seu terreny de joc el rendiment ha estat pràcticament nul, amb només un punt. Aquest escenari provoca que el Llagostera no pugui abaixar el llistó a casa, ja que una ensopegada els encallaria en la zona de descens just abans d'afrontar dos desplaçaments consecutius a Oviedo i Còrdova. “A casa hem disputat cinc partits seguits en què hem estat molt bé, entre els quals un que vam perdre contra la Ponferradina. Afrontem els duels a Palamós amb molta confiança”, explica el tècnic llagosterenc, que també remarca la importància dels tres punts que hi haurà en joc aquesta tarda: “Tot el que perdem a casa ho haurem de recuperar a fora i tal com ens va a domicili val més que no ens deixem res a Palamós.”
Hàbitat favorable
El rival d'aquesta tarda, l'Osca, ha tingut una arrencada curiosa en el retorn a segona divisió A. El conjunt de Luis García Tevenet és un dels millors conjunts a fora de casa i, en canvi, al seu estadi no obté bons resultats. Els aragonesos sumen 10 punts a domicili, amb victòries i empats de molt de mèrit en estadis com el del Mallorca (0-1) o el del Còrdova. Amb aquestes xifres a la mà que deixen ben clar que l'Osca es troba bé jugant a fora de casa, Oriol Alsina va assenyalar una de les principals claus de l'èxit lluny del seu estadi en les primeres jornades de la competició: “Costa molt que encaixin gols. Han marcat només quatre gols a domicili i això els ha donat 10 punts. Demostra una fortalesa en defensa molt gran i una efectivitat espectacular.” El tècnic llagosterenc també va destacar futbolistes que aporten qualitat i molta arribada des del mig del camp, com ara Fran Mérida.
El repte de superar un bon visitant com l'Osca agafa més interès si es té en compte que només tres punts separen els llagosterencs dels aragonesos en la lliga, i que un triomf o una victòria deixarien en una situació molt diferent el Llagostera: “Tenim clar que si els guanyem els atraparem, però encara és molt d'hora per mirar gaire la classificació. El que ens ha d'importar ara és anar sumant punts, fins i tot a través d'empats, i no mirar gaire el lloc que ocupem. A aquest ritme de competició, crec que els 51 punts no servirien per salvar-nos; per tant, ens hem de mantenir forts a casa i sumar de tres en tres.”
Defenses minvades
El Llagostera i l'Osca coincideix que són dos equips que volen escapar-se de la zona baixa, que comencen una setmana amb tres partits –els aragonesos jugaran els setzens de final contra el Vila-real– i també que arriben a l'enfrontament d'aquesta tarda amb baixes força sensibles a la zona defensiva. Per part dels de Tevenet, destaquen les baixes de Carlos David i Íñigo López per sanció, que aquest curs eren els dos centrals titulars de l'equip. “Tots els entrenadors volem tenir tots els jugadors disponibles per poder escollir entre moltes opcions en funció del rival. Segur que ells notaran que no tenen els centrals habituals, així com nosaltres trobarem a faltar Escassi, Fran Cruz o Emilio”, es va lamentar Alsina.
I és que després de passar les primeres catorze jornades de lliga sense cap sancionat, en aquesta jornada s'han ajuntat les expulsions d'Escassi i la cinquena groga de Fran Cruz. En el cas de Cruz, el central dretà havia disputat tots els partits des de la seva arribada en la tercera jornada de lliga. Totes dues baixes afecten el potencial defensiu, una situació que s'haurà de corregir amb la més que probable entrada en l'equip de jugadors com Tito o Chus Herrero, que, tot i que molt just, s'ha pogut recuperar. Qui també té l'alta és Juanto, encara que no ha pogut fer gaires entrenaments a un ritme normal.
A Llagostera tenen clar que afronten contra l'Osca una altra final per no quedar enclotats en la zona de descens.

LA PRÈVIA

A casa fa cinc partits que competim bé i ho hem d'aprofitar. No hi podem deixar escapar gaires punts perquè a fora ens costa molt

L'OBJECTIU, A PROP

Són un molt bon bloc, que defensa molt bé i que ha obtingut un gran rendiment dels pocs gols que ha marcat. Serà complicat
La clau per créixer és fer més mal del mig del camp cap endavant i això és el que intentarem
Luis García Tevenet
entrenador de l'osca

CONFIANÇA ALTA

Els llagosterencs han competit a un bon nivell en tots els partits que han jugat a Palamós
El Llagostera comença la jornada a tres punts de la zona de permanència

EL RIVAL

L'Osca ha obtingut un gran rendiment –10 punts– dels pocs gols que ha marcat a fora (4)
Si guanyem els atraparem. L'objectiu ara és sumar molts punts sense mirar gaire la taula
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Saben treure profit del seu terreny de joc. Juguen amb gent potent en atac i saben treure molt de profit de les segones jugades
Dels 13 punts que té el Llagostera, 12 els ha sumat a casa. Aquesta xifra ens deixa clar que serà molt difícil puntuar en aquell estadi
Darrera actualització ( Dissabte, 28 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

L'ex-Rayo José Carlos es recupera a Llagostera

Article del @lesportiucat


Des de finals d'aquesta setmana, el Llagostera compta amb un efectiu més en els seus entrenaments. Es tracta de José Carlos Fernández, futbolista de 28 anys que pot actuar tant en la posició d'interior com en la d'extrem. El tècnic i director esportiu, Oriol Alsina, va comentar que no és que estigui a prova, sinó que José Carlos ha demanat poder entrenar-se amb un equip professional per posar-se a prova, i l'entitat de la Costa Brava hi ha accedit. En funció dels interessos del club i del rendiment del futbolista, es podria arribar a valorar la seva incorporació a partir del gener.
José Carlos va sortir del planter del Sevilla –allà va coincidir amb Ríos Reina i Samu– i, fins i tot, va disposar de minuts al primer equip. La seva eclosió va arribar el curs 2012/13 jugant amb el Rayo a primera divisió. A les ordres de Paco Jémez, el davanter va disputar 32 partits i va fer dos gols. El seu calvari va començar en l'inici del curs 2013/14, quan es va lesionar greument un genoll. Un any després, ja a les files del Còrdova, es va tornar a lesionar de gravetat al mateix lloc.
Un cop recuperat, José Carlos s'ha estat entrenant durant aquests primers mesos del curs amb el Recreativo, però sense competir. L'equip de Huelva li va fer una oferta per jugar a 2a divisió B, però el jugador ha decidit intentar tornar a la categoria de plata.
Darrera actualització ( Dissabte, 28 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Denúncia de la LFP al Nàstic per càntics ofensius

Article de @lesportiucat

Tensió. La Lliga diu que es va poder sentir: “Puta Llagostera, puta Girona” al gol nord

Afició del Nàstic durant el matx al Nou Estadi Foto: E.M.
1
La LFP ha decidit denunciar a la comissió antiviolència i al comitè de competició l'entonació de càntics ofensius durant el matx entre el Nàstic i el Llagostera de la darrera jornada del campionat. La lliga, en el seu escrit, comenta que en el minut 83', des del gol nord del Nou Estadi, es van iniciar els càntics de “puta Llagostera, puta Girona” durant més de 20 segons, sense que aquests fossin secundats. La mateixa LFP diu a la denúncia que la resta de l'afició grana va tenir un comportament “absolutament correcte”.
Darrera actualització ( Dissabte, 28 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...