dimarts, 16 d’agost del 2016

"Oriol Alsina es mostra satisfet pel transcurs de la pretemporada". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Oriol Alsina es mostra satisfet pel transcurs de la pretemporada

Aquest proper dissabte el conjunt gironí juga la primera jornada de lliga de Segona Divisió B i deixa enrere una preparació del tot exigent

16.08.2016 | 07:16 El proper dissabte el Llagostera enceta la Lliga contra l'Espanyol B a l'estadi Palamós-Costa Brava (20.15 hores) i ho fa il·lusionat i amb ganes de correspondre a les expectatives generades. Els homes d'Oriol Alsina van tancar el passat dissabte els vuit amistosos de pretemporada amb un balanç de quatre victòries, un empat i tres derrotes.
A menys d'una setmana per al tret de sortida, el tècnic maresmenc admet que "encara estem creixent perquè els fitxatges arribats a última hora provoquen que no tinguem els conceptes del tot assimilats". De totes maneres, assegura que "ja tenim ganes que comenci la Lliga perquè si no hi ha tres punts en joc falta la tensió i la passió del futbol".
El Llagostera 2016-17 és pràcticament un equip nou de dalt a baix i gairebé la totalitat d'ells comparteixen un denominador comú: la contrastada experiència a la categoria i fins i tot en altres de superiors. Segons Oriol Alsina, "som molta gent nova amb jugadors de qualitat, però ara del que es tracta és de construir i conjuntar un equip".
També cal tenir en compte alguns futbolistes del filial que estan causant una molt bona impressió al tècnic d'Arenys de Mar. "Durant la pretemporada han complert bé tots els joves, estem tranquils ?perquè hem dissenyat un filial pensant que puguin cobrir qualsevol baixa del primer equip que patim", raona l'entrenador blaugrana.
El proper dissabte, 20 d'agost, molts socis i aficionats del Llagostera potser esgotaran els últims dies de vacances, un fet que podria provocar una afluència més aviat minsa a les graderies. En aquest sentit, Alsina creu que tot i la dificultat de portar gent a l'estadi en les primeres jornades "esperem que tots els seguidors del Llagostera que ens van acompanyar la temporada passada ho tornin a fer a Segona B i confio que no pugin al carro si l'equip es troba a la part alta de la classificació". El també director esportiu explica igualment que "volem la seva ajuda des d'un bon principi perquè la temporada passada amb el seu suport ens van fer sumar molts punts".
Els llagosterencs també van rebre elogis des del Girona, com per exemple del tècnic sorià Pablo Machín, bon amic d'Alsina, que creu que les possibilitats d'èxit dels llagosterencs en el retorn a Segona B són altes. "Segur que coneixent l'Oriol els fitxatges que ha fet són bons i de nivell per a la categoria", destacava el sorià.
Per la seva banda, l'exjugador del conjunt blaugrana, Àlex Granell, considera que el Llagostera "és un equip molt competitiu, intens i ben treballat tàcticament com tots els que fa Alsina". El migcampista conclou afirmant que "segur que a Palamós es faran molt forts i jo els desitjo tota la sort del món perquè recordo amb estima l'ascens que hi vaig viure de Tercera a Segona B".
Llegir mes / Leer mas...

"El debut, dissabte a les 20.15 h". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El debut, dissabte a les 20.15 h

El Llagostera ja sap quin dia i a quina hora debutarà en la lliga. El conjunt llagosterenc disputarà el duel de la primera jornada al Palamós-Costa Brava contra l'Espanyol B, dissabte a les 20.15 h. Els blaugrana rebran el filial de l'Espanyol B dirigit enguany per David Gallego, l'exentrenador de l'equip juvenil periquito, que tants bons resultats
ha obtingut en els dos darrers cursos. L'Espanyol B serà un dels conjunts filials potents del grup, i és que, gràcies a la seva joventut i al talent individual, el nivell de competitivitat dels blanc-i-blaus sempre és elevat.
Darrera actualització ( Dimarts, 16 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"A punt per a l'exigència". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A punt per a l'exigència

2a divisió B. El Llagostera encara els darrers cinc dies de pretemporada en òptimes condicions físiques i mentals per a l'inici de la competició de lliga

La plantilla del Llagostera en un dels entrenaments que ha realitzat al municipal de Llagostera Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera va jugar dissabte el darrer partit amistós de la pretemporada contra el Reus (0-2). El conjunt dirigit per Oriol Alsina, tot i la derrota, va tancar l'etapa preparatòria amb bones sensacions per encarar un curs que es preveu llarg i molt exigent. Els llagosterencs seran un dels rivals a batre en el grup tercer de segona B, un dels favorits a assentar-se en les places altes de la taula classificatòria: “Ens anirien bé una o dues setmanes més, perquè hi ha jugadors nous que encara no tenen tots els conceptes assumits. Ens queden alguns dies per acabar de polir coses i seguir creixent”, comentava l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que de tota manera admet: “Ja tenim ganes de jugar-nos alguna cosa en els partits. En els amistosos no hi ha la tensió habitual d'un matx de lliga, però dissabte acabarem de comprovar i confirmar si la pretemporada ha estat bona.”
A excepció de Jordi Masó, els porters Nico Ratti i José Moragón, i el retorn de Roger Barnils i Robert Simón, el Llagostera ha hagut de construir una plantilla nova per competir a segona B. L'acoblament de les noves peces –encara han d'arribar un davanter centre i possiblement un jugador sub-23– ha estat la principal preocupació del cos tècnic llagosterenc, que ha vist com a mesura que avançava la pretemporada s'anaven incorporant futbolistes amb un to físic diferent al grup: “Estem contents del nivell que ha assolit la plantilla. Hi ha hagut gent nova, però ens hem retroalimentat d'això, ja que els podíem demanar més, que ells ho donaven tot. Es volien presentar com cal i les lesions ens han respectat, tot i que hem tingut els contratemps comuns d'aquestes dates”, analitza el preparador físic del Llagostera, Jordi Mir, que tot i estar a la casa des de fa campanyes, aquesta temporada ha estat nomenat primer preparador físic del club en lloc de Xevi Coll, ara a l'Olot: “Amb tantes novetats no es canvia el pla de treball físic, però sí que hem hagut de fer alguna sessió més en l'apartat tàctic. De tota manera, hem optat per preparar-nos competitivament i tàcticament a través de partits. Vam valorar fer una estada per fer grup, però ens faltaven peces per incorporar i no valia la pena”, sentenciava Jordi Mir.
Més enllà del primer partit oficial contra l'Espanyol B, el Llagostera seguirà acoblant encara més els jugadors: “Això no acaba aquí, evidentment. Amb l'estrès i la tensió de la competició, el jugador fa un pas més en la preparació personal. Poden passar moltes coses, però les sensacions de tots són bones i tenim ganes de competir”, conclou Jordi Mir.

LES REACCIONS

Tenim ganes de jugar-nos-hi alguna cosa. En els partits amistosos no hi ha
la tensió habitual
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Hem escollit jugar més partits per tal de competir i treballar
els conceptes tàctics amb els nouvinguts
Jordi Mir
prep. físic del llagostera
Llagostera - Barça B
1-0
Carlos Cano (55')
AE Prat - Llagostera
1-0
Òscar Muñoz (23')
Granollers - Llagostera
0-1
Soufiane (9')
Llagostera - Al-Wahda
1-1
Soufiane (60') / Tagliabue (71')
Palamós - Llagostera
0-2
Rodri (13') i Robert Simón (44')
La Jonquera - Llagostera
0-1
Rafa Jordà (52')
Llagostera - Girona
0-1
Cristian Herrera (59')
Llagostera - Reus
0-2
Atienza (63') i Èdgar Hernández (76')
Llegir mes / Leer mas...