dimecres, 17 de febrer del 2016

"El Llagostera visitarà Valladolid el dissabte 19 de març". Article de @diaridegirona

El Llagostera visitarà Valladolid el dissabte 19 de març

El duel començarà a les 6 de la tarda i correspon a la jornada número 30 del campionat de Lliga

16.02.2016 | 12:32 El Llagostera visitarà l'estadi Nuevo José Zorrilla de Valladolid el proper dissabte 19 de març, després que la Lliga de Futbol Professional hagi fet públics els horaris corresponents a la jornada número 30 del campionat de Lliga a la Segona Divisió A. El partit que enfrontarà el conjunt blaugrana amb l'equip que dirigeix Miguel Ángel Portugal es disputarà a partir de les 6 de la tarda.
La temporada passada, els gironins van esgarrapar la victòria d'un dels estadis més complicats de la categoria i ho van fer en l'última setmana de la Lliga regular. El marcador va ser favorable als d'Oriol Alsina per un clar 2-4 gràcies als gols de Jesús Imaz, Sergio Leon, Eloy Gila i Arturo.
De la seva banda, el Girona rebrà a casa el Leganés aquell mateix cap de setmana. El partit es jugarà a Montilivi, el diumenge dia 20 de març i a partir de les 5 de la tarda.
Llegir mes / Leer mas...

"L'equip va celebrar un gol 535 minuts després". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

L'equip va celebrar un gol 535 minuts després

La diana que va marcar Samu va acabar amb un malefici de cara a gol que ja feia cinc jornades que s'allargava. La darrera vegada que els jugadors del Llagostera van poder celebrar un gol va ser al camp de l'Almeria, quan Querol va igualar el resultat del partit en el minut 54. Des de llavors, han estat 535 minuts de sequera golejadora que es van donar per acabats en el minut 49 del darrer partit. La plantilla blaugrana va celebrar la diana amb ràbia, conscients que acabaven de trencar una petita barrera psicològica. Més enllà dels dos gols, els jugadors blaugrana van tornar a generar força ocasions per marcar més gols. El resultat contra l'Albacete suposa la setena vegada aquest curs que els de la Costa Brava marquen dos o més gols en un partit. D'altra banda, amb la diana de Samu, el Llagostera va aconseguir posar-se al davant en un partit, una situació que sempre que ha passat ha acabat donant bons resultats als d'Alsina.
Llegir mes / Leer mas...

"Un defensa al rescat". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Un defensa al rescat
Golejador. Samu de los Reyes va aconseguir un gol molt important contra l'Albacete que també suposa la seva primera diana a segona. El curs passat Aimar va calcar la història
17/02/16 02:00 - llagostera - G. Freixa   

Samu de los Reyes pressiona a un rival durant el partit de diumenge passat a Palamós contra l'Albacete Foto: MANEL LLADÓ.
1

El Llagostera va aconseguir una victòria vital diumenge passat contra l'Albacete en un duel que no es va desencallar fins a la segona part. La diana que donava tranquil·litat als d'Oriol Alsina va arribar en el minut 49, i l'encarregat de trencar el malefici dels de la Costa Brava amb el gol va ser un jugador molt poc acostumat a marcar: Samu de los Reyes. El defensa andalús va saltar més que ningú per aconseguir rematar una falta lateral executada per Pitu. “He tingut la fortuna de marcar en un partit decisiu. Tenia molt clar el que havia de fer. En una falta anterior no ho havia pogut fer, i abans de la falta vaig dir a Natalio que aquest cop rebentaria la xarxa amb la meva rematada”, explica Samu, conscient que el seu gol permetia encarrilar un triomf que era imprescindible en el camí cap a la permanència.

Per la porta gran

El gol que Samu va marcar contra l'Albacete suposa l'estrena golejadora del futbolista sevillà amb la samarreta del Llagostera. “He celebrat el gol amb molta ràbia perquè ja fa jornades que estem a punt de marcar però sempre ens passa alguna cosa que ens ho impedeix. Crec que el gol, i sobretot la victòria, ens donarà molta confiança”, va destacar De los Reyes després del duel de diumenge passat.

De fet, més enllà de l'estrena com a golejador llagosterenc, aquest gol també és el primer que marca l'andalús a segona divisió. Malgrat que acumula ja una bona experiència en la categoria –quatre temporades i 78 partits–, tot i que acaba de fer els 24 anys, i que és un lateral amb clara vocació ofensiva, Samu encara no havia pogut celebrar cap gol amb cap dels quatre equips que ha defensat en el món professional, com són el Sabadell, el Lugo, el Còrdova i el Llagostera.

Una història coneguda

Aquesta no és la primera vegada que un defensa llagosterenc dóna aire al seu equip amb un gol. El curs passat l'encarregat de marcar i aconseguir tres punts vitals per sortir de la zona de descens va ser Aimar. El Llagostera afrontava la jornada 24 des dels llocs de perill, i una ensopegada a casa contra el Recreativo podia significar quedar enclotat en el descens. El duel va ser molt igualat i ple de tensió, i no es va decidir fins al minut 80. Aquella diana va tenir moltes similituds amb la que va marcar diumenge Samu de los Reyes: la va marcar un defensa, Aimar tampoc no havia aconseguit cap gol en la segona divisió i la jugada va tenir el mateix origen. I és que tant en el duel contra el Recre com en el d'aquesta setmana contra l'Albacete, el gol arriba en una acció d'estratègia executada per Pitu Comadevall. Fa un any, el saltenc va connectar un xut de falta que va deixar fora de combat el porter, i Aimar va empènyer el refús al fons de la xarxa; diumenge Pitu va col·locar un precís llançament de falta lateral al cap de Samu de los Reyes.

La semblança entre el gol que va marcar Aimar fa un any i el d'aquest cap de setmana de Samu és clara, i ara caldrà veure si les conseqüències també són les mateixes. La important victòria contra el Recreativo va ser el tret de sortida d'una ratxa de quinze jornades sense perdre, una situació i unes xifres que haurà de repetir el Llagostera aquest curs si vol aconseguir la permanència. La intenció és que aquest gol sigui un punt d'inflexió.

EL PROTAGONISTA
Vaig celebrar el gol amb ràbia perquè feia jornades que ho teníem a prop però sempre passava alguna cosa que ens impedia marcar
PUNT D'INFLEXIÓ?
Amb la diana de Samu, l'equip es va treure un pes de sobre i ara vol continuar creixent
POC HABITUALS
Aimar també va marcar el primer gol en un duel a cara o creu el curs passat
Crec que aquest gol, i sobretot la victòria de l'equip, ens donarà molta confiança
Samu de los Reyes
lateral del llagostera
Llegir mes / Leer mas...