divendres, 4 de novembre del 2016

"Tot canvia". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.E. Sabadell 0-3 U.E. Llagostera

El Llagostera repeteix triomf a fora de casa, aquesta vegada davant el Sabadell per 0-3

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Si fa dues setmanes algú li hagués dit a Oriol Alsina que encadenaria dos partits seguits guanyant a fora de casa, i de forma contundent, el tècnic l’hauria pres per boig. Tard o d’hora havia de canviar això.
I és que, fa poques jornades, el Llagostera acumulava més d’un any sense guanyar un partit quan jugava lluny de Palamós. Ara, tot això ha canviat. Mentre que el dissabte va patir la seva primera derrota a casa, suma la seva segona victòria consecutiva com a foraster.
Un Llagostera efectiu
Els de la Costa Brava van saber aprofitar les seves ocasions. És cert, doncs, que el Sabadell va tenir més opcions d’avançar-se al marcador. Va poder fer-ho al 17’, però Moragón va evitar que una centrada per banda acabés a la porteria. Migue, va gaudir de l’ocasió més clara del primer acte, però la seva rematada va marxar fora.
Un Sabadell còmode, amb la possessió de pilota i amb ocasions clares; davant d’un Llagostera sense pressa, pacient, sabent que tindria la seva oportunitat. Que arribaria quan  Coro (35’) s’encarregava de transformar un penal que havia provocat Juanjo.
A la represa, el guió va seguir essent el mateix. El Sabadell duia el pes del partit, però el Llagostera va ser qui efectuava les ocasions. És curiós, ja que, feia temps que la sort no estava de part del Llagostera. Aquesta efectivitat va tornar a escena quan Marc Fernández (55’) finalitzava una jugada per la dreta de Rubén.
El matx, doncs, se li complicava a l’equip de Solivelles, el qual havia de remuntar un 0-2. Gai Assulin va estar a punt de retallar distàncies a un quart d’hora del final del partit, però Moragón va aparèixer altra vegada per apagar qualsevol esperança.
Ja als minuts finals, el Llagostera va tancar la golejada amb un contraatac dirigit per Rubén, qui regalava el gol a Pablo (78’) perquè aquest només hagués d’empènyer la pilota a porteria buida.
El Sabadell lluitar fins al final, però no va poder perforar la porteria blaugrana. Amb aquesta derrota, els blanc-i-blaus se situen a un punt del descens, a la 14ª plaça. Per la seva part, el Llagostera suma tres punts d’or que els fa escalar fins al 8è lloc, a tres les posicions de playoff.
Segueixen les bones relacions
Ja és coneguda la bona amistat que hi ha entre ambdós clubs, però a la prèvia del partit, es va fer saber un motiu més que augmenta aquesta gran relació entre Sabadell i Llagostera. I és que, l’amfitrió va voler agrair el gran gest que fa uns mesos va fer el club gironí en suport al Centre d’Esports Sabadell, oferint l’entrada gratuïta a tots els jugadors i abonats del Llagostera.
Un premi; una acció que fa més gran al futbol.  Dos grans clubs, agermanats, i fent gaudir a l’espectador d’una bona tarda de futbol.
FITXA DEL PARTIT:
0 – CE Sabadell: Jokin, Pastells, Verdú, Juanjo, Pol, Lucas Viale, Txomin (Jordan Sánchez, 56’), Adri (Franquesa, 64’), Migue, Álvaro (Jordan Gaspar, 64’) i Gai Assulin.
3 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Eloy, Samu, Valentín, Masó, Robert (Pablo, 74’), Colo (Pol Calvet, 65’), Manel, Ruben (Setti, 81’) i Marc Fernández.
Gols: 0-1 (Coro (p), 35’); 0-2 (Marc Fernández, 55’); 0-3 (Pablo, 78’).
Àrbitre: Julio Mena Gimeno (valencià).
Targetes: Robert i Masó pel Llagostera.
Estadi: Nova Creu Alta.
Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del BENJAMI B


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del BENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del FILIAL


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del JUVENIL A


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del JUVENIL B


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del JUVENIL C


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del CADET A


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del CADET B


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del CADET C


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del INFANTIL A


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del INFANTIL B


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del INFANTIL C


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del INFANTIL D


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del ALEVI A


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del ALEVI B


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del ALEVI C


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del BENJAMI C


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del BENJAMI D


Llegir mes / Leer mas...

Comparativa pel partit del PREBENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera encadena dues victòries fora per primer cop en dos anys ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera encadena dues victòries fora per primer cop en dos anys

04.11.2016 | 07:12
Amb les victòries a la Bòbila de Gavà (0-2) i la de dimecres a la Nova Creu Alta (0-3), el Llagostera ha encadenat per primera vegada dues victòries consecutives amb el valor afegir de no haver encaixat cap gol i haver-ne marcat cinc. Després dels primers quatre desplaçaments saldats amb quatre derrotes i sense perforar la porteria rival, per fi, els jugadors d'Oriol Alsina semblen haver trobat la tecla adient per capgirar la situació i fer que siguin ells els que marquin que Jose Moragón no hagi d'entrar al fons de la seva porteria a recollir cap pilota.
Els del Gironès no enllaçaven dos triomfs seguits lluny de casa des de la primera temporada a la Segona Divisió A, en l'estrena dels blaugranes a la categoria de plata. Aleshores, amb la tripleta de tècnics formada per Lluís Carrillo, Oriol Alsina i "scar Álvarez, el Llagostera es va imposar primer a l'Iberostar de Palma de Mallorca (0-1), gràcies a un gol de Sergio León, i posteriorment van assaltar el Nuevo Sardinero per endur-se els tres punts davant el Racing de Santander (0-2), en aquella ocasió, els golejadors del Llagostera van ser Juanjo i Jesús En el següent desplaçament els llagosterencs van empatar a zero a Tenerife.
Diumenge, a les dotze del migdia, el Llagostera tindrà una nova oportunitat de guanyar a fora: juga al camp de l'Atlètic Llevant, penúltim classificat.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera troba la fórmula ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Llagostera troba la fórmula

 

2a divisió B. Els d'Alsina han reaccionat a domicili amb dues victòries consecutives que els acosten a la zona noble de la taula. Álex Colorado es va estrenar com a golejador a la Nova Creu Alta, de penal

El Llagostera va aconseguir dimecres una gran victòria al camp del Sabadell (0-3), la segona consecutiva a domicili, que deixa el conjunt llagosterenc molt a prop de les quatre primeres posicions de la taula (els d'Alsina són vuitens amb 17 punts, a només tres de la zona de promoció d'ascens). El Llagostera ha trobat la fórmula a camp contrari, tant en atac (ha marcat els 5 gols que acumula a fora en els últims dos partits) com en defensa (dues porteries a zero després d'encaixar com a mínim un gol en els primers quatre duels), una tendència positiva que els de la Costa Brava intentaran mantenir diumenge que ve al camp del Llevant B (12 h), penúltim classificat, amb 12 punts.
Un més per a la causa
En el duel a la Nova Creu Alta tot van ser notícies positives per al Llagostera, i va destacar l'estrena golejadora d'Álex Colorado. El migcampista va tornar a l'onze titular després de tres jornades ocupant el lloc del sancionat Marc Martínez a la sala de màquines, i va obrir la llauna en la primera meitat amb un gol de penal. “Estic molt content pel meu primer gol, però sobretot per la imatge de l'equip i la victòria, molt justa. Hem aconseguit dues victòries seguides a fora i tant de bo fem el 6 de 6 contra el Llevant B”, comenta Colorado, que va haver de ser substituït en la segona meitat per una sobrecàrrega que en principi no li hauria d'impedir disputar el pròxim duel.
A Sabadell també va destacar l'actuació de Rubén Martínez, autor de dues assistències i segurament l'home més incisiu de l'equip llagosterenc. “Les sensacions són molt bones, després de perdre a Mallorca [4-0] vam canviar el xip a domicili. L'equip està fent un bon treball, defensant molt bé i sortint bé al contraatac, i a més sempre volem tenir la pilota”, explica el mitjapunta, que ha jugat de titular els últims quatre partits de lliga.
El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació pensant en el partit de diumenge, en què Oriol Alsina recuperarà Marc Martínez.

ELS PROTAGONISTES

Estic molt content pel meu primer gol, però sobretot per la imatge de l'equip i la victòria
Álex Colorado
migcampista del llagostera

CANVI RADICAL

Les sensacions són molt bones. Després de perdre a Mallorca vam canviar el xip a domicili
Rubén Martínez
mitjapunta del llagostera
5
gols
del Llagostera en els dos últims partits a fora (0-2 a Gavà i 0-3 a Sabadell). En els quatre anteriors no n'havia marcat cap

 

Llegir mes / Leer mas...