divendres, 4 de novembre del 2016

"El Llagostera troba la fórmula ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Llagostera troba la fórmula

 

2a divisió B. Els d'Alsina han reaccionat a domicili amb dues victòries consecutives que els acosten a la zona noble de la taula. Álex Colorado es va estrenar com a golejador a la Nova Creu Alta, de penal

El Llagostera va aconseguir dimecres una gran victòria al camp del Sabadell (0-3), la segona consecutiva a domicili, que deixa el conjunt llagosterenc molt a prop de les quatre primeres posicions de la taula (els d'Alsina són vuitens amb 17 punts, a només tres de la zona de promoció d'ascens). El Llagostera ha trobat la fórmula a camp contrari, tant en atac (ha marcat els 5 gols que acumula a fora en els últims dos partits) com en defensa (dues porteries a zero després d'encaixar com a mínim un gol en els primers quatre duels), una tendència positiva que els de la Costa Brava intentaran mantenir diumenge que ve al camp del Llevant B (12 h), penúltim classificat, amb 12 punts.
Un més per a la causa
En el duel a la Nova Creu Alta tot van ser notícies positives per al Llagostera, i va destacar l'estrena golejadora d'Álex Colorado. El migcampista va tornar a l'onze titular després de tres jornades ocupant el lloc del sancionat Marc Martínez a la sala de màquines, i va obrir la llauna en la primera meitat amb un gol de penal. “Estic molt content pel meu primer gol, però sobretot per la imatge de l'equip i la victòria, molt justa. Hem aconseguit dues victòries seguides a fora i tant de bo fem el 6 de 6 contra el Llevant B”, comenta Colorado, que va haver de ser substituït en la segona meitat per una sobrecàrrega que en principi no li hauria d'impedir disputar el pròxim duel.
A Sabadell també va destacar l'actuació de Rubén Martínez, autor de dues assistències i segurament l'home més incisiu de l'equip llagosterenc. “Les sensacions són molt bones, després de perdre a Mallorca [4-0] vam canviar el xip a domicili. L'equip està fent un bon treball, defensant molt bé i sortint bé al contraatac, i a més sempre volem tenir la pilota”, explica el mitjapunta, que ha jugat de titular els últims quatre partits de lliga.
El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació pensant en el partit de diumenge, en què Oriol Alsina recuperarà Marc Martínez.

ELS PROTAGONISTES

Estic molt content pel meu primer gol, però sobretot per la imatge de l'equip i la victòria
Álex Colorado
migcampista del llagostera

CANVI RADICAL

Les sensacions són molt bones. Després de perdre a Mallorca vam canviar el xip a domicili
Rubén Martínez
mitjapunta del llagostera
5
gols
del Llagostera en els dos últims partits a fora (0-2 a Gavà i 0-3 a Sabadell). En els quatre anteriors no n'havia marcat cap

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui