El Bilbao Athletic gana por inercia al Llagostera

Article de l,AS

Santamaría y Guarrotxena hicieron los dos goles del filial del Athletic frente al Llagostera en un duelo entre dos equipos en plazas de descenso.

Actualizado:
El Bilbao Athletic ganó por inercia y al final con comodidad al Llagostera, que se coloca con mala pinta en el sótano de la tabla. Los goles de Santamaría y Guarrotxena, que antes había fallado un penalti y resopló al hacer el 2-0, establecieron las diferencias entre uno y otro equipos.
El primer capítulo del partido fue infumable, acorde con la tabla. El filial trataba de mandar, pero su inocencia era supina. El Llagostera sólo parecía un equipo profesional cuando tocaba Emilio, más solo que la una en las asociaciones. Sin embargo, el oportunismo de Santamaría en la última jugada antes del descanso adelantó a los cachorros. Cazó en el segundo palo de cabeza un centro-chut de Unai López.
El filial, que fue ganando en juego cuando Unai López regresó a la mediapunta, pudo poner tranquilidad en un penalti de Querol sobre Seguín que René paró a Guarrotxena en el 73’ por tirarlo a media altura. Es el segundo que falla en esta temporada.
Luego, el ex del Tenerife se desquitó al aprovechar un balón suelto en el punto de penalti. Los gerundenses no tuvieron respuesta. Se fueron de San Mamés sin chutar a Remiro. El Bilbao Athletic se lleva así su tercera victoria en casa y se sitúa a dos puntos de la salvación. Su defensa es la segunda mejor de la Liga Adelante, pero necesita gol. Al menos, ayer supo que hay un rival bastante peor. El equipo de Oriol Alsina no dio la talla en un partido con mucho en juego. Ni siquiera aprovechó algunos errores en la salida local.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera ya es colista

Article del Mundo Deportivo

• Cayó en San Mamés ante el Bilbao Athletic por 2-0 y comparte la última posición con el Almería
El Bilbao Athletic no dio opción al Llagostera

Bilbao

El Bilbao Athletic ha cogido aire en la tabla de Segunda División al imponerse este lunes a la UE Llagostera en San Mamés por 2-0 gracias a los tantos marcados por Gorka Santamaría en la primera mitad e Iker Guarrotxena en la segunda. Aún pudo lograr un tercer gol el conjunto dirigido por José Ángel 'Cuco' Ziganda, ya que René Román le detuvo con una gran parada un penalti a Guarrotxena, todavía con 1-0. No fue, en todo caso, un partido para tanta diferencia en el marcador, ya que los dos equipos han dejado claro por qué están tan abajo en la tabla, antepenúltimo y último en la tabla.
Con el 2-0 final, las posiciones con las que encararon ambos conjuntos el partido se han intercambiado al final del choque, ya que el Bilbao Athletic es vigésimo con 12 puntos y a dos de la permanencia, y el Llagostera colista junto al Almería, con el que está igualado a todo, a 10 puntos y con 13 goles a favor y 20 en contra.
Santamaría abrió el marcador al filo del descanso con un cabezazo a centro de Unai López, que devolvió al primer palo un centro largo desde la izquierda de Aitor Seguín. Guarrotxeana logró el 2-0 que resultó definitivo en el minuto 87, aprovechando un pase de tacón de Asier Villalibre dentro del área después de una jugada confusa con sendos rechaces a disparos desde fuera del área de Íñigo Córdoba y Unai Vesga. El penalti que le detuvo René a Guarrotxena se produjo en el minuto 71, por derribo de David Querol a Seguín cuando el extremo izquierdo local profundizaba por el área tras una preciosa pared con Unai López.
Ficha técnica:
Bilbao Athletic: Remiro; Etxebarria, Yeray, Gil, Iriondo; Undabarrena, Vesga; Unai López, Santamaría (Guarrotxena, m.67), Seguín (Córdoba, m.86); y Villalibre (Olaetxea, m.90).
Llagostera: René; Aimar (Giva, m.64), Fran Cruz, Chus Herrero, Masó; Tito, Emilio: Querol, Juanjo, Ríos Reina (Eloy Gila, m-76); y Benja (Pitu, m.76).
Goles: 1-0, min.40: Santamaría. 2-0, m.86: Guarrotxena.
Árbitro: De la Fuente Ramos (Comité Castellano-Leonés). Mostró tarjeta amarilla a los locales Yeray (38') y Santamaría (61), y a los visitantes Aimar (39), Querol (71), René (87).
Incidencias: Partido correspondiente a la duodécima jornada de Segunda División disputado en San Mamés ante 6.469 espectadores, según datos ofrecidos por el club bilbaíno.

El Bilbao Athletic toma aire en la tabla

Article de l'Sport

El Bilbao Athletic cogió aire en la clasificación de Segunda al imponerse este lunes al Llagostera en San Mamés por 2-0 gracias a los tantos marcados por Gorka Santamaría en la primera mitad e Iker Guarrotxena en la segunda

Goles

1-0, min.40: Santamaría. 2-0, m.86: Guarrotxena.

Incidencias

EFE
9-11-2015 | 23:11 H.
Aún pudo lograr un tercer gol el conjunto dirigido por José Ángel 'Cuco' Ziganda, ya que René Román le detuvo con una gran parada un penalti a Guarrotxena, todavía con 1-0.
No fue, en todo caso, un partido para tanta diferencia en el marcador, ya que los dos equipos han dejado claro por qué están tan abajo en la tabla, antepenúltimo y último en la tabla.
Con el 2-0 final, las posiciones con las que encararon ambos conjuntos el partido se han intercambiado al final del choque, ya que el Bilbao Athletic es vigésimo con 12 puntos y a dos de la permanencia, y el Llagostera colista junto al Almería, con el que está igualado a todo. A 10 puntos y 13 goles a favor y 20 en contra.
Santamaría abrió el marcador al filo del descanso con un cabezazo a centro de Unai López, que devolvió al primer palo un centro largo desde la izquierda de Aitor Seguín.
Guarrotxeana logró el 2-0 que resultó definitivo en el minuto 87, aprovechando un pase de tacón de Asier Villalibre dentro del área después de una jugada confusa con sendos rechaces a disparos desde fuera del área de Íñigo Córdoba y Unai Vesga.
El penalti que le detuvo René a Guarrotxena se produjo en el minuto 71, por derribo de David Querol a Seguín cuando el extremo izquierdo local profundizaba por el área tras una preciosa pared con Unai López.
Aunque Benja y Seguín gozaron de dos buenas ocasiones en los primeros minutos del partido, ambos equipos dejaron claro en la primera mitad el porqué de sus posiciones tan malas en la clasificación.
Esas dos oportunidades ahondaron, además, en la floja impresión de unos y otros, ya que Benja fue incapaz de controlar, en posición inmejorable, un buen centro desde la banda izquierda de Ríos Reina.
Y a Seguín le salió muy centrado un fuerte disparo ya dentro del área, entrando por el carril del 10. Más mérito tuvo el empalme desde la frontal de Vesga, que salió desviado.
Con un fútbol espeso, poco ritmo y apenas ocasiones el primer tiempo transcurrió tedioso hasta que, al filo del descanso, e el minuto 44, llegó la jugada con la que locales abrieron el marcador.
Undabarrena abrió a la banda para Seguín, que optó por el centro en lugar de la jugada individual a la que acostumbra y, aunque le salió muy pasado llegó por allí Unai López para devolverla al primer palo, a la cabeza de Santamaría, que demostró su eficacia en el área.
Regresó mejor de vestuarios el Bilbao Athletic, que amenazó con un par de disparos lejanos de Vesga y Unai López, pero respondió el Llagostera con un golpe franco bien lanzado por Emilio y un cabezazo de Benja a las manos de Alex Remiro.
Ya en el último cuarto de partido estuvieron mejor los cachorros, que desaprovecharon un penalti, el segundo que falla Guarrotxena en lo que va de temporada, pero aprovecharon el barullo que dio origen al 2-0.
Ese segundo tanto, tras el que Guarrotxena soltó toda la rabia que tenía por el error en la pena máxima, le da mucho aire a un Bilbao Athletic que, aunque no sale aún de los puestos de descenso, termina con una racha de seis partidos sin ganar y ve el futuro algo más halagüeño que desde la posición de colista en la que se había quedado tras el empate del domingo del Almería en Alcorcón.

El Llagostera més inofensiu

Article de @diaridegirona

El conjunt gironí perd a San Mamés contra els fins ahir cuer en un altre partit molt fluix a fora

10.11.2015 | 07:28
Juanjo pugna per una pilota aèria ahir a Bilbao.

El Llagostera continua sense rutllar lluny de Palamós. La doble cara que ofereix el conjunt d'Oriol Alsina aquesta temporada de local i de visitant està enfonsant l'equip a la cua de la classificació. I és que qualsevol ensopegada de l'equip a Palamós és letal ja que a domicili, l'equip no dóna la talla. Els llagosterencs van caure a San Mamés davant el fins ahir cuer Bilbao Athletic que va mostrar-se superior en tot moment. No hi ha manera. De res va servir la sacsejada a l'equip que va fer Alsina, que haurà de seguir rumiant com trobar la tecla. L'històric estadi basc no va ser talismà tampoc i el Llagostera hi va caure amb justícia. Els gols de Santamaría al llindar de la mitja part i de Guarrotxena al final van condemnar els gironins. De res va ser vir que René aturés un penal amb 1-0 a Guarratoxena: el Llagostera és cuer.
Millorar d'una vegada per totes l'escassíssim bagatge com a visitant dels gironins era l'únic objectiu. Els resultats de la jornada feien encara més imprescindible sumar per no allunyar-se encara més de la zona de permanència. I més contra un rival directe com el Bilbao Athletic. Amb aquesta idea i un nivell d'intensitat que no tingués res a veure amb l'ofert a Alcorcón, el Llagostera es va plantar a San Mamés decidir a conquerir-lo. L'escenari era majestuós, malgrat la fredor que provocava el poc públic que s'hi va acostar. Tot i això, els gironins no podien deixar-se endur pel glamour de San Mamés. Alsina hi havia fet especial incisió durant la setmana. L'estadi basc era com qualsevol altre i calia mossegar de bon començament. El conjunt gironí va ser qui primer va trepitjar l'àrea rival. Va ser Benja que no va poder controlar una pilota dins l'àera petita que era letal de necessitat.
Malgrat el primer intent visitant, seria el Bilbao Athletic qui es faria amb la iniciativa de la pilota d'entrada. A còpia d'arribades per la banda esquerra de Seguín i d'un parell de córners seguits, els bascos posarien la por al cos al Llagostera. René, molt segur, salvaria un primer intent de Seguín i el seu refús l'enviaria llepant el pal Vesga en la primera clara oportunitat del partit. Els serveis des de la cantonada continuarien i Gil estaria a punt d'obrir el marcador amb un xut que va sortir massa alt. L'Athletic proposava i el Llagostera començava a patir. Els jugadors bascos arribaven amb facilitat a la línia de tres quarts on, això sí, es diluïen. Ara bé, els gironins estaven més que avisats sobretot d'una filigrana de Villalibre dins l'àrea sense conseqüències.
El talent d'Emilio Sánchez a la zona de creació no era suficient per a generar res mentre que el Bilbao Athletic continuava amb el seu allau de córners. En atac, els gironins no havien aparegut durant tota la primera part i així, sense rematar a porteria, és impossible fer gol. Si a dalt les coses no rutllaven, al tram final de la primera part la defensa perdria aquell punt de solidesa inicial i permetria el filial arribar amb més claredat. I?així, en la darrera jugada de la primera part, arribaria la clatellada. Seria després d'una notable acció ofensiva dels locals que culminaria Santamaría després d'una centrada de Seguín. El càstig arribava quan més mal feia.
Tot i el cop, els gironins tenien quaranta-cinc minuts per reaccionar. Ara bé, tocaria millorar moltíssim per a aconseguir tornar a terres gironines amb quelcom de positiu a la motxilla. I més veient com Unai López posava a prova René només començar. Alsina va mouria fitxa amb l'entrada d'un home ofensiu com Giva en el lloc d'Aimar. El canvi va fer endarrerir Querol fins a la posició de lateral dret. Un cop de cap molt fluix de Benja a les mans de Remiro seria la primera rematada entre pals dels llagosterencs (m.66). La banda dreta gironina patiria d'allò més en defensa amb Querol i Giva i per allà Seguín provocaria un penal de llibre del reusenc (m.71). L'encert de René, que va endevinar la intenció a Guarrotxena, evitaria la sentencia i permetria el Llagostera continuar viu al partit. El porter andalús es va estirar fantàsticament a la seva esquerra per aturar el llançament del jugador local.
Amb tantes concessions al darrere i sense arribar a posar a prova el porter internacional sub21, Remiro era molt complicat que el guió del partit canviés. Alsina se la va jugar el tot pel tot amb un doble canvi a dotze minuts final. Pitu Comadevall ?-que tornava a l'estadi on va debutar a Primera amb el Barça- i Eloy Gila -que disputava tots just els seus primers minuts del curs- tenien la missió de sacsejar el partit i buscar la igualada. No hi hauria res a fer. A cinc minuts pel final, Guarrotxena engaltaria una pilota morta dins l'àrea al fons de la xarxa de René i tancaria el partit davant la desesperació dels jugadors gironins que van reclamar fora de joc. San Mamés no va dur sort a un Llagostera que cau a la cua, empatat amb l'Almeria, i es queda a quatre punts de les posicions de permanència.

amb el ciri a la mà

10.11.2015 | 07:10
L'estadi de San Mamés impressiona. La primera vegada que hi entres fas un pas enrere i t'encongeixes davant de la majestuositat del que es coneix com La Catedral. Ahir la Unió Esportiva Llagostera Costa Brava es va empetitir en un escenari on el mínim exigible és jugar a futbol. D'això, els gironins, més aviat en van aportar poc i ho van acabar pagant amb una derrota que deixa males sensacions i, encara que sigui anecdòtic a aquestes altures, aboca l'equip a la cua de la classificació.
Només René es va confirmar un cop més com el millor del partit. I això que feia dos mesos que no jugava. Va aturar un penal i va estar a l'alçada dels grans porters de l'escola basca.
Poc més a resaltar. Ni tan sols cap ocasió de gol, perquè el Llagostera no va xutar a porteria, un fet massa habitual quan l'equip juga fora de casa. Com deia Pitu al final del partit, només a Girona i a Alcorcón s'ha pogut marcar, ell mateix assegurava que l'equip ha tocat fons. La propera sortida serà a Tarragona. Allà més val canviar els ciris per les forques perquè només així s'aconseguirà redreçar una situació que aviat començarà a ser preocupant.

Gats en territori de lleons

Article de @lesportiucat

Estèril en atac, el Llagostera no sap com superar un Athletic B molt més insistent, que va merèixer els tres punts

La derrota contra un rival directe envia el conjunt llagosterenc cap a l'última posició de la classificació, a quatre punts de la permanència

René, enfadat després de rebre un gol, ahir a San Mamés Foto: AGENCIA LOF.
1
El Llagostera va caure derrota per 2-0 en la visita a l'anomenada la Catedral del futbol, San Mamés. El conjunt gironí va tornar a demostrar mancances preocupants fora de casa, sobretot en atac, i és que els llagosterencs gairebé no van xutar entre els tres pals. Tot i les baixes importants d'homes cridats a ser titulars com Chumbi, Escassi, Juanto o Imaz, la sensació d'inoperància dels d'Alsina deixa una sensació preocupant per a un equip que ja és el cuer, a quatre punts de la salvació.
En els primers compassos de l'enfrontament, el Llagostera no va evitar jugar de tu a tu contra l'Athletic B. Sabedors que l'equip jove que tenien al davant segurament imprimiria un ritme de joc més veloç i valent, els llagosterencs van intentar aconseguir la possessió de la pilota per aplicar el seu joc. Emilio Sánchez tenia protagonisme i les bandes formades pels més habituals de la temporada passada, Querol i Ríos Reina, enguany desapareguts per problemes físics o decisions tàctiques, van començar a abastir de pilotes Benja Martínez. Amb Juanjo Expósito fent la tasca que més sap fer, assistir i barallar-se amb els marcadors, l'equip dirigit per Oriol Alsina va saber calmar les primeres batzegades dels lleons, que només van aproximar-se a través de l'estratègia o mitjançant xuts des de la llarga distància.
Els minuts passaven i cap dels dos equips s'atrevia a fer el pas endavant que li feia falta. Sí que el Bilbao Athletic hi posava més èmfasi a l'hora d'atacar –segurament la condició d'equip local l'obligava a fer-ho–, però en les jugades trenades els futbolistes dirigits per Ziganda no estaven prou inspirats en l'última passada, sempre imprecisa, per sort per al bàndol gironí. Tot i la superioritat lleugera, l'Athletic B i la seva falta de profunditat a l'hora de generar aproximacions feien acomodar cada vegada més el Llagostera al terreny de joc. En la recta final del primer temps, el filial de l'Athletic Club va iniciar una segona batzegada i amb més cor que cap, esperonat pel públic, escàs però sorollós, va intentar-ho amb tres córners seguits que no van fer ni intervenir René Román. La insistència va tenir el premi en el darrer minut, quan una obertura d'Undabarrena cap a Seguín, molt actiu des de la banda esquerra i fent anar de bòlit Aimar Moratalla, va acabar amb la centrada passada d'aquest. Unai López, sorprenent a l'esquena de Jordi Masó, ahir lateral esquerre en el lloc de Samu de los Reyes, va rematar molt creuat però la pilota es va trobar amb Santamaría, que la va rematar amb el cap, i René no va poder evitar l'1-0, un cop dur per al Llagostera, que tenia controlat el matx i que s'obligava així a fer un pas endavant per intentar esgarrapar algun punt.
No es tornen bojos
En l'inici de la segona part, la tònica del partit no va canviar gens. L'Athletic B segurament esperava una pressió més constant del Llagostera, però tous i sense perill, els jugadors dirigits per Alsina no van tornar-se bojos per buscar un gol que donés possibilitats de puntuar. Ja amb el primer quart de la segona part completat, el Bilbao Athletic va desaccelerar una mica, segurament veient que el contrincant, tot i anar darrere en el marcador, no inquietava la seva àrea. Veient la inoperància en l'atac, Alsina va fer entrar Giva en el lloc d'Aimar i va situar Querol al lateral buscant la profunditat que li faltava. En una jugada aïllada, i després de 66 minuts, el Llagostera va fer la primera rematada entre els tres pals amb un cop de cap de Benja Martínez, un clar reflex del poc perill que generaven els gironins.
Ni René dóna vida
Amb molt de migcampisme, sense arribades per a cap dels dos equips, en el minut 71, una paret entre Seguín i Unai López va acabar amb un penal clar de Querol, que va atropellar el primer. El Bilbao Athletic, concretament Guarrotxena, tenia la sentència del matx a les botes, però René va aturar la pena màxima, afegint un punt d'emoció a la recta final. Alsina va olorar la sang i va fer entrar Pitu i Eloy Gila, que debutava aquest curs, per Benja i Ríos Reina, però ni així es van generar ocasions clares de gol. Encara més, Guarrotxena es va treure l'espina de l'errada en el penal per fer el segon gol de la nit aprofitant una passada d'Undabarrena amb l'esperó després de dos refusos de la defensa llagosterenca, que, com tot l'equip, va quedar tocada i enfonsada després d'un mal enfrontament.

LLAGOSTERA: René Román, Aimar (Giva, 64'), Fran Cruz, Chus Herrero, Jordi Masó, Tito, Emilio Sánchez, Querol, Ríos Reina (Eloy Gila, 77'), Juanjo i Benja Martínez Pitu, 77')

ATHLETIC B: Remiro, Etxeberría, Yeray, Gil, Iriondo, Vesga, Undabarrena, Unai López, Seguín (Córdoba, 84'), Villalibre (Olaetxea, 90') i Santamaría (Guarrotxena, 67').

INTENCIONS

Emilio va voler portar el ritme del partit però li va costar trobar socis en l'atac

MIRATGE

MINUT A MINUT: 3' Centrada de Ríos Reina des de la banda esquerra que Benja no pot controlar quan estava just davant del porter rival Remiro. 4' René, segur, s'anticipa a Villalibre dins l'àrea petita. 7' Seguín xuta dur i sec des de fora de l'àrea, René la refusa i Vesga, també des de fora l'àrea, acaba xutant desviat a l'esquerra del porter andalús. 9' Emilio obre a banda dreta per Querol, que no s'ho pensa i fa la centrada a la primera. Benja no arriba a la rematada. 11' Centrada d'Etxeberría que per molt poc no pentina amb el cap Santamaría. René va acabar desviant la pilota. 12' Juanjo ho prova des de molt lluny i la pilota se'n va a la graderia. 21' Falta assenyalada a Juanjo dins l'àrea petita per una disputa amb Yeray. La falta, rigorosa, va impedir al davanter marcar el primer de la nit. 23' Centrada de Seguín que s'enverina i entre Fran Cruz i René l'envien a córner. 24' Del córner, Gil xuta massa elevat després que li caigués un refús als peus, dins l'àrea llagosterenca. 26' Villalibre es desfà de Fran Cruz amb una acrobàcia però no sap definir quan podia xutar i crear problemes a René Román. 28' Undabarrena inicia un contraatac, cedeix la pilota a Seguín però aquest no pot superar Emilio, molt bé en defensa. 33' Unai López, molt actiu però sense una bona definició, ho intenta des de lluny però Chus Herrero bloqueja el llançament. 44' Centrada de Seguín des de l'esquerra, la remata molt creuat Unai López al segon pal i Santamaría, molt atent i ben situat, fa el primer gol del partit amb una rematada a plaer amb el cap. 46' Vesga rep una pilota, la condueix, ja que cap jugador del Llagostera el pressiona, i decideix xutar. La pilota surt massa elevada per damunt de la porteria defensada per René. 49' Vesga fa una passada a Unai López, que centra directament a les mans de René després que Masó hi posés la cama i enverinés el xut. 51' Unai López ho torna a provar des de la llarga distància. Aquesta vegada amb l'exterior, però René l'atura molt segur sota els pals. 55' Emilio Sánchez xuta una falta llunyana i aquesta es perd per la dreta de la porteria de Remiro. 57' Centrada d'Emilio que Juanjo no aconsegueix controlar. L'atacant no es va entendre amb Querol, que també disputava la pilota. 66' Primera rematada entre els tres pals del Llagostera. Ríos Reina centra i Benja remata fluix amb el cap. 71' Paret brillant entre Seguín i Unai López que acaba amb penal de Querol sobre el primer. René atura el llançament des dels onze metres de Guarrotxena. 74' Jugada assajada del Llagostera. Executa una falta Emilio al segon pal cap a Juanjo, aquest la posa amb el cap al punt de penal però el porter Remiro s'avança a la rematada de Giva. 85' Falta lateral que genera dos refusos de la defensa del Llagostera. En el segon, Undabarrena toca la pilota d'esperó i Guarrotxena marca el segon gol
GOLS: 1-0 (40') Santamaría. 2-0 (85') Guarrotxena. ÀRBITRE: De la Fuente Ramos. T.G.: als locals Yeray (38') i Santamaría (61'); als visitants Aimar (40') i Fran Cruz (85'). T.V.: cap. PÚBLIC: 6.469 espectadors a l'estadi de San Mamés.

MASSA ACULATS

A fora, com ja és habitual, l'equip llagosterenc fa un pas enrere i cedeix massa la iniciativa

SENSE REACCIÓ

Ni en l'inici de la segona part, quan s'esperava una accelerada, l'equip va reaccionar

A LA DESESPERADA

Els canvis ofensius fets per Alsina tampoc van acabar de revolucionar l'enfrontament
En la primera part, de nou, el Llagostera no va crear perill a la porteria rival
Amb l'aturada del penal de René Román tampoc hi va haver cap canvi de ritme
El Llagostera ja és últim en la taula i és a quatre punts de la permanència
Darrera actualització ( Dimarts, 10 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

“No tenim excusa, no hem atacat”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina, animant els seus jugadors Foto: AGENCIA LOF.
1
Després del partit, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va atendre els mitjans resignat per la derrota del seu equip contra l'Athletic B (2-0). El tècnic va acceptar la desfeta i va lamentar el poc perill que van demostrar els seus homes a la gespa. “No tinc res a dir de la derrota, perquè en atac gairebé no hem aportat res. Hem tingut una primera ocasió de Benja, que hauria pogut canviar el signe del partit, però en canvi han estat ells els que s'han avançat amb un gol a les acaballes de la primera part, una diana amb fortuna, però que ha fet molt de mal. Segurament si haguéssim arribat al descans amb empat a zero tot hauria estat molt diferent, però tot i així no tenim excusa, avui no hem atacat”, va comentar Alsina, que mai va veure possibilitats de remuntada, i menys amb el 2-0 en el marcador: “Hem tingut moments que teníem més la pilota que no pas ells, amb l'Athletic endarrerit al seu camp. En els últims vint minuts, hem arriscat jugant amb una defensa de tres, però no ha pogut ser i hem acabat perdent.”
Les lesions, importants
Oriol Alsina també va fer referència a les moltes lesions que acumula l'equip aquesta temporada, un handicap que evidentment perjudica els blaugrana. “Tenim mala sort, avui recuperàvem René, però hem perdut quatre jugadors titulars com Juanto, Imaz, Escassi, Chumbi... i això condiciona molt. Esperem anar recuperant jugadors a poc a poc”, va dir el tècnic.
Alsina també va valorar el fet d'anar cuers i de no conèixer encara la victòria fora de casa aquesta temporada. “Mereixem tenir més punts, però el futbol és així. Evidentment que no agrada veure's allà a baix, però aquesta situació ja l'hem viscuda altres anys, la temporada passada, per exemple, i la intentarem superar a còpia de treballar. El que sí que em preocupa una mica són els partits que juguem a domicili, hem de fer un pas endavant en aquest sentit. A casa hem d'assegurar més punts i a fora, tot i competir, hem de millorar”, va concloure el tècnic llagosterenc.

A CONTINUAR

“Aquesta situació ja l'hem viscuda altres anys i la intentarem superar a còpia de treballar”

LA PRIMERA PART

“L'ocasió de Benja hauira pogut canviar el partit, però han estat ells els que s'han avançat”

LES BAIXES

“Recuperàvem René, però hem perdut quatre jugadors titulars, i això condiciona molt”
Publicat a

“No ha estat un gran partit però hem estat millors”

Cuco Ziganda. Tècnic de l'Athletic B

Ziganda es va mostrar molt satisfet amb la victòria ja que el Llagostera era un rival directe en la part baixa. “Feia temps que no guanyàvem i estàvem allà baix, però la victòria ens va molt bé per agafar autoestima”, va explicar el tècnic, que va dir que el seu equip va ser superior: “No ha estat un gran partit però hem estat superiors i mereixedors de la victòria, per arribades i ocasions.”
L'entrenador del Bilbao Athletic va reconèixer l'aposta ofensiva en un partit condicionat per l'equip d'Alsina: “Sabíem que podíem circular perquè el rival ens entregaria camp i volíem arribar amb la pilota sumant un home més d'atac. Per sort ens ha sortit bé perquè hem estat molt a prop de l'àrea rival en tot moment.” Ziganda també va manifestar certa recança per no haver tancat el partit: “La situació del partit al final et frena una mica, però hem de ser conscients que el resultat no és l'important.”