dimarts, 10 de novembre del 2015

“No tenim excusa, no hem atacat”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina, animant els seus jugadors Foto: AGENCIA LOF.
1
Després del partit, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va atendre els mitjans resignat per la derrota del seu equip contra l'Athletic B (2-0). El tècnic va acceptar la desfeta i va lamentar el poc perill que van demostrar els seus homes a la gespa. “No tinc res a dir de la derrota, perquè en atac gairebé no hem aportat res. Hem tingut una primera ocasió de Benja, que hauria pogut canviar el signe del partit, però en canvi han estat ells els que s'han avançat amb un gol a les acaballes de la primera part, una diana amb fortuna, però que ha fet molt de mal. Segurament si haguéssim arribat al descans amb empat a zero tot hauria estat molt diferent, però tot i així no tenim excusa, avui no hem atacat”, va comentar Alsina, que mai va veure possibilitats de remuntada, i menys amb el 2-0 en el marcador: “Hem tingut moments que teníem més la pilota que no pas ells, amb l'Athletic endarrerit al seu camp. En els últims vint minuts, hem arriscat jugant amb una defensa de tres, però no ha pogut ser i hem acabat perdent.”
Les lesions, importants
Oriol Alsina també va fer referència a les moltes lesions que acumula l'equip aquesta temporada, un handicap que evidentment perjudica els blaugrana. “Tenim mala sort, avui recuperàvem René, però hem perdut quatre jugadors titulars com Juanto, Imaz, Escassi, Chumbi... i això condiciona molt. Esperem anar recuperant jugadors a poc a poc”, va dir el tècnic.
Alsina també va valorar el fet d'anar cuers i de no conèixer encara la victòria fora de casa aquesta temporada. “Mereixem tenir més punts, però el futbol és així. Evidentment que no agrada veure's allà a baix, però aquesta situació ja l'hem viscuda altres anys, la temporada passada, per exemple, i la intentarem superar a còpia de treballar. El que sí que em preocupa una mica són els partits que juguem a domicili, hem de fer un pas endavant en aquest sentit. A casa hem d'assegurar més punts i a fora, tot i competir, hem de millorar”, va concloure el tècnic llagosterenc.

A CONTINUAR

“Aquesta situació ja l'hem viscuda altres anys i la intentarem superar a còpia de treballar”

LA PRIMERA PART

“L'ocasió de Benja hauira pogut canviar el partit, però han estat ells els que s'han avançat”

LES BAIXES

“Recuperàvem René, però hem perdut quatre jugadors titulars, i això condiciona molt”
Darrera actualització ( Dimarts, 10 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui