dimarts, 15 de novembre del 2016

"Un aire fresc necessari ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un aire fresc necessari

2a divisió B. Oriol Alsina va recuperar contra el Mestalla peces que han de ser clau en els seus esquemes. Rodri va ser titular, Vivi va tornar a jugar i Nando Quesada va entrar en la llista

El Llagostera va empatar en el darrer partit al Palamós-Costa Brava contra el València Mestalla (1-1). Si bé el resultat no va ser del tot satisfactori per als llagosterencs, que van fer mèrits suficients i van generar ocasions de sobres per quedar-se els tres punts, el tècnic de l'equip blaugrana, Oriol Alsina, va veure com l'alta de tres dels seus futbolistes que estaven de baixa injectava una alenada d'aire fresc a la plantilla. El d'Arenys de Mar va tornar a disposar de Rodri a l'eix central –i va prescindir d'Eloi Zamorano, ni convocat–, i formant una parella ben veterana amb Samu San José. “Tenia ganes de jugar i ajudar l'equip. M'he trobat bé, però al final del matx he notat molèsties evidents”, comentava al final de l'enfrontament contra el filial valencianista Sergio Rodríguez, Rodri. El central es va fer una fissura en un dit del peu i encara li fan infiltracions per alleugerir-li el dolor i perquè pugui participar en els partits –va completar els 90 minuts a un nivell més que acceptable i barallant-se amb l'espigat atacant Jordi Sánchez–. “Vam fer mèrits suficients per vèncer, i només sumar un punt és frustrant”, deia Rodri.
Una altra de les novetats que va deixar l'últim duel del Llagostera va ser la reaparició d'Albert Vivancos després de més de dos mesos. El migcampista de Bescanó va entrar al terreny de joc per Marc Martínez –en el minut 78– i va tornar a degustar la competició. “Estic content personalment per tornar a l'equip, però trist pel resultat final. La lesió ha estat complicada però amb els minuts acumulats m'he exigit i m'he notat bé. Em calia confiança, toc de pilota, competir”, explicava Vivi, que ha de ser una peça clau dels esquemes d'Alsina en el doble pivot formant parella amb Marc Martínez. De moment, Vivi podria haver de tornar-se a posar la granota de treball a Elda, i és que Masó va ser expulsat i quedarà un lloc per cobrir al mig del camp. “Em sento bé i preparat. Si el mister ho creu convenient puc jugar el proper partit”, concloïa el mig cedit pel Girona al Llagostera fins al 30 de juny que ve.

ELS PROTAGONISTES

Esperem recuperar tots els jugadors i que aquests agafin el ritme de partit al més aviat possible
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

CARA I CREU

Estic content per haver tornat a l'equip però trist pel resultat. Necessitava agafar confiança i minuts
Albert Vivancos, ‘Vivi'
migcampista del llagostera
Ja tenia ganes d'ajudar l'equip. M'he trobat bé però al final amb alguna molèstia evident
Sergio Rodríguez, ‘Rodri'
central del llagostera
Diego podria ser el següent a tenir l'alta, però Alsina perdrà Masó per sanció

 

Llegir mes / Leer mas...