dilluns, 12 de setembre del 2016

"A fora tot són patacades". Article de @lesportiucat

A fora tot són patacades

No reaccionen. El Llagostera cau al Rico Pérez amb un gol en el tram final (87') i confirma el mal inici de lliga. Els d'Alsina van tornar a ser inferiors a domicili, on acumulen 23 partits sense guanyar

Chechu, de l'Hércules, entre Marc Fernández i Jordi Masó Foto: ALEX DOMÍNGUEZ/ LA VERDAD.
1
El Llagostera va confirmar ahir al Rico Pérez el seu fluix inici de lliga (4 punts dels primers 12 possibles) amb una derrota de les que fan mal, en els últims instants (87') i amb un golàs de Gaspar que van donar tres punts més que merescuts a un Hèrcules superior durant tot el matx. D'aquesta manera els llagosterencs continuen sense guanyar a domicili, una ratxa que ja és per posar-se les mans al cap: 23 partits de lliga sense triomf comptant els dos d'aquest curs i els 21 de la temporada passada a segona A. Molt haurà de millorar el conjunt dirigit per Oriol Alsina si vol estar a la part alta de la taula al final del campionat.
Les veuen venir
El Llagostera, ahir vestit de taronja, va començar amb un onze molt ofensiu, amb Álex Colorado i Marc Martínez formant el doble pivot i amb Marc Fernández, Rubén Martínez, Pablo Sánchez i Manel davant seu. Fruit d'aquest plantejament, el Llagostera va sortir a pressionar amunt i pràcticament només començar Rubén Martínez va posar la por al cos als locals amb dues arribades que finalment van quedar en no res. Només va ser un miratge, ja que l'Hèrcules de seguida va aconseguir el control del partit i no va tardar a arribar a la porteria contrària. Primer amb una xilena de Chechu i després amb una rematada de Berrocal que van fer lluir Moragón, enfeinat des de bon inici. L'equip de Tevenet portava la iniciativa i el Llagostera reculava metres, sense trobar-se còmode damunt del terreny de joc i mostrant-se inoperant en atac. En canvi els alacantins seguien empenyent, ara amb un xut potent de Dalmau que va sortir fregant el pal. L'Hèrcules manava, tenia totalment el ritme del partit i semblava que l'1-0 era qüestió de temps, però el Llagostera va saber contenir les envestides dels locals i es va arribar al descans amb un 0-0 en el marcador que ho deixava tot obert.
Patacada final
La segona meitat va començar amb els mateixos 22 protagonistes. Només començar, Pablo Sánchez ho va intentar tímidament pel Llagostera, mentre que l'Hèrcules va tenir molt a prop el gol en tres ocasions pràcticament consecutives de Fernando, Espinosa i Chechu (en la mateixa jugada els locals van reclamar penal sobre Espinosa que l'àrbitre no va xiular), però totes van topar amb un Moragón molt inspirat. Tot seguit Miñano va perdonar l'1-0 amb una rematada que va sortir fora. El Llagostera estava patint de valent, i més després de dues noves ocasions de Chechu i Gaspar que segur van influir en la decisió d'Alsina de moure fitxa fent entrar Carlos Albarrán per Pablo Sánchez (Masó va ser recol·locat al mig del camp per tenir més consistència a la zona de mitjos). Tot i així, l'Hèrcules continuava sent l'equip amb més possessió i arribades, amb Chechu que era un malson en atac. Llavors el Llagostera va fer els últims dos canvis (Carlos Cano i Robert Simón van substituir Manel i Rubén Martínez), però el conjunt blaugrana no aconseguia reaccionar, ni amb una falta perillosa de Colorado que va sortir desviada per sobre del travesser. I finalment l'Hèrcules va trobar el premi a la insistència i va marcar l'1-0 en el tram final, un golàs des de molt lluny de Gaspar, que després de rebre una bona passada de Checa va superar Moragón amb un xut que va entrar per tot l'escaire (87'). Després del gol el Llagostera va ser incapaç de revertir la situació i va tornar cap a casa amb una altra derrota que deixa males sensacions.

HÈRCULES1 LLAGOSTERA0

HÈRCULES: Chema, Dalmau, Peña, Fernando Román, Pol Bueso, Checa, Chechu, Juanma Espinosa (Omgba, 75'), Berrocal (Mainz, 68'), Miñano (Gaspar, 60') i Salinas.
LLAGOSTERA: Moragón, Masó, Rodri, Samu San José. Valentín, Marc Martínez, Colorado, Marc Fernández, Rubén Martínez (Robert Simón, 77'), Pablo Sánchez (Carlos Albarrán, 65')i Manel (Carlos Cano, 71').
GOL: 1-0 (87') Gaspar.
ÀRBITRE: Martínez Montalbán. T.G.: als locals Fernando, Peña i Omgba; i als visitants Pablo Sánchez, Álex Colorado i Samu San José. T.V.: cap.

ELS LOCALS DOMINEN

L'Hèrcules va portar el pes del partit en tot moment, amb moltes ocasions

SUPERATS

El porter Moragón va ser el millor d'un Llagostera inoperant en l'apartat ofensiu

UN MALSON

Els d'Alsina fa més d'un any i tres mesos que no guanyen cap partit fora de casa

Alsina fa dos canvis respecte de l'últim onze de lliga

Després de fer múltiples rotacions dimecres en la copa contra el Racing, ahir el Llagostera va presentar un onze amb només dues novetats respecte del de l'última jornada de lliga. Per una banda, Samu San José va ser l'encarregat d'ocupar el lloc del lesionat Diego Jiménez a l'eix de la defensa, mentre que Álex Colorado va entrar per Carlos Albarrán tot i no jugar en la mateixa posició. Colorado va formar el doble pivot juntament amb Marc Martínez, mentre que Jordi Masó, habitual al mig del camp aquesta temporada, va tornar al lateral dret en detriment d'Albarrán, que es va perdre els primers minuts del curs i que finalment va entrar en la segona meitat. També van sortir des de la banqueta Carlos Cano i Robert Simón, dos canvis que tampoc van millorar el Llagostera en atac.
Darrera actualització ( Dilluns, 12 de setembre del 2016 02:00 )

DESA LA NOTÍCIA A:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui