dilluns, 12 de setembre del 2016

"El Rei Gaspar s’avança". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Hèrcules C.F. 1-0 U.E. Llagostera

El mitjapunta local avança la nit de reis al setembre i li regala els tres punts a l’Hèrcules amb un golàs als darrers minuts

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
La maledicció segueix. Un partit més fora de casa; una nova derrota pel Llagostera. Quan tothom pensava que ambdós equips es repartirien els punts, va aparèixer José Gaspar (87’) que va treure les teranyines a l’esquadra de Moragón –que no va poder fer res per impedir-ho–, amb una rosca endimoniada.
Una primera part embafadora
Conscients de la igualtat entre els dos equips, el primer acte del partit no va encendre cap emoció. Cap dels dos conjunts va saber combinar i progressar per originar alguna ocasió cartera de gol.
Va mancar l’espectacle que els aficionats que ocupaven els seients de l’estadi Rico Pérez esperaven. Dos equips amb grans plantilles i que estaran a la part alta de la classificació a final de temporada.
Domini local
A la represa, el conjunt blanc-i-blau va agafar fer-se amb la pilota i va començar a crear oportunitats. Als primers minuts, l’Hèrcules va gaudir de dues arribades, però els remats de Fernando i Espinosa no van perforar la porteria dels visitants.
Chechu va estar a punt d’avançar a l’equip d’Alacant, però Moragón va salvar als de la Costa Brava. Uns instants més tard, va ser Miñano el que va acumular una nova ocasió per l’Hèrcules, però el seu remat va marxar fora.
Va començar el ball de canvis, i cada cop quedava menys temps per donar la sorpresa. El Llagostera va tenir la sort de que una centrada de Chechu Flores no va trobar rematador i es va passejar per la línia de gol.
I va arribar el moment que va decidir el partit. Quan el conjunt d’Alsina ja es conformava amb l’empat, Gaspar va rebre la pilota, es va girar, i la va posar a l’escaire de la porteria de Moragón.
 Una derrota que fa mal a les files gironines, però de la que s’aixecaran segur. Amb aquests tres punts, l’Hèrcules agafa aire i escala algunes posicions a la taula. A la propera jornada, ambdós equips hauran d’enfrontar-se a dos filials: el Llagostera, a casa, davant el Villarreal B; i l’Hèrcules visitarà al València Mestalla.
SEGONA DIVISIÓ B, GRUP III (JORNADA 4) – FITXA PARTIT:
1 – HÈRCULES: Chema, Paco Peña, Dalmau, Pol Bueso, Fernando, Checa, Espinosa (Omgba, 74’), Miñano (Gaspar, 60’), Chechu Flores, Álvaro, Berrocal (Mainz, 68’).
0 – LLAGOSTERA: Moragón, Jordi Masó, Rodri, Valentín, Samu, Àlex Colorado, Marc Martínez, Rubén Martínez (Robert, 78’), Pablo Sánchez (Albarrán, 64’), Manel (Cano, 70’), Marc.
GOLS: 1-0 (Gaspar, 87’).
TARGETES: Fernando, Omgba i Paco Peña per l’Hèrcules; Pablo, Àlex Colorado i Samu pel Llagostera.
ESTADI: José Rico Pérez.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui