dimarts, 8 de novembre del 2016

Va Sortir la victòria “granota”. Article de Raul Sanz a @elconvocat

Va Sortir la victòria “granota”

Va sortir la victòria “granota”

U.D. Atlètic Llevant 2-0 U.E. Llagostera

Els locals aprofiten una bona primera meitat per endur-se uns tres punts que els ajuda a remuntar places a la taula

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
La bona ratxa del Llagostera a fora de casa ha durat dos partits.  Tot i en el bon moment en el qual arribava l’equip d’Alsina, el filial del Llevant va aconseguir distanciar-se el marcador molt aviat i va ampliar la diferència al cap de pocs minuts.
Amb aquesta victòria, l’Atlètic Llevant abandona la zona de descens i segueix encadenant, una jornada més –i ja van vuit–, la seva imbatibilitat. D’altra banda, el Llagostera veu com, tot i la derrota, es manté a la meitat de la taula.
Dos gols matiners
Quan encara hi havia gent ocupant el seu seient, expulsant-se les comissures de les parpelles a causa de la matinada d’aquest diumenge pel partit, Hacen (2’) avançava als locals. La centrada de Joel quedava rebutjada a la frontal, on el migcampista etzibava una voleia que es colava pel pal dret de la porteria de Moragón, quin no podia fer res per evitar el gol. Pocs instants després, l’Atlètic Llevant va aprofitar una polèmica cessió a Moragón, perquè Gabri Izquier (25’) transformés el lliure indirecte.
Els de la Costa Brava insistien a crear perill, i el buscaven amb pilotes per sobre de l’avançada defensa, però no aconseguien definir al trepitjar àrea. La seguretat defensiva és una de les característiques principals dels granotes, i dissabte es va tornar a demostrar. Durant la primera meitat l’alta intensitat dels locals, va provocar que els gironins no arribessin a porteria amb claredat i que, per conseqüència, no fabriquessin cap oportunitat clara de gol.
Canvi de sistema
Alsina va intentar donar un cop d’efecte als vestuaris, i a la represa va introduir a Colorado i Pablo per passar a jugar amb una defensa de tres homes. El Llagostera va continuar buscant l’esquena de la defensa blaugrana, però la finalització seguia sent imprecisa. Al 65’ els jugadors llagosterencs van demanar un penal a l’àrea local, però l’àrbitre es va fer el ‘suec’.
Colorado va poder retallar distàncies amb un fort xut, però Koke es va estirar per desviar el remat. Aquesta va ser l’última oportunitat clara del Llagostera, que no va acabar de definir a línia de tres quarts i que, per tant, no va aprofitar l’ocasió per sumar el que haguessin estat tres punts importantíssims.
FITXA TÈCNICA:
2 – At.Llevant: Koke, Shaq, Aly, Kaiser, Fran Manzanara, Pepelu (Son, 86’), Gabri Izquier, Ribelles, Allyson (Juan Delgado, 70’), Hacen, Joel (Nanclares, 80’).
0 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán (Àlex Colorado, 46’), Eloi, Samu (Pol Calvet, 63’), Valentín, Masó, Robert (Pablo, 46’), Marc Martínez, Manel, Ruben Martínez, Marc Fernández.
Gols: 1-0 (Hacen, 2’); 2-0 (Gabri Izquier, 25’).
Àrbitre: Juan Manuel Ruiz Aguilera.
Targetes: Kaiser, Pepelu i Gabri Izquier pels visitants; Samu, Robert, Marc Martínez i Pablo pel Llagostera.
Estadi: Ciutat Esportiva de Buñol.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui