dimarts, 8 de novembre del 2016

"La discontinuïtat castiga ". Article de @educiu a @lesportiucat

La discontinuïtat castiga

2a divisió B. En les primeres tretze jornades de lliga el Llagostera només ha estat capaç d'enllaçar una sèrie de dos partits sense perdre i sense encaixar gols 

 

Quan semblava que havia trobat la fórmula de l'èxit a domicili (dues victòries seguides a fora, amb una derrota a Palamós entremig) el Llagostera va tornar a claudicar a camp contrari diumenge passat, concretament al feu de l'Atlètic Llevant (2-0). Va ser un partit molt espès per part del conjunt llagosterenc, que va ser incapaç de remuntar el resultat en contra i va deixar escapar tres punts clau en l'objectiu d'enganxar-se definitivament a la part alta de la taula (els d'Alsina són novens, amb 17 punts, a quatre de la quarta posició).
El Llagostera s'està mostrant com un equip molt irregular aquesta temporada, una poca continuïtat en els resultats que ha privat els de la Costa Brava d'ocupar una plaça de promoció d'ascens, l'objectiu a principi de curs. De fet, en les primeres tretze jornades de lliga els blaugrana només han estat capaços d'enllaçar una sèrie de dos partits sense perdre i sense encaixar gols, la de dos triomfs consecutius contra el Cornellà (3-0) i el Gavà (0-2).
El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació al municipal llagosterenc i avui descansarà. Serà demà quan la plantilla reprendrà l'activitat amb una doble sessió que servirà per continuar preparant el pròxim enfrontament contra el València B (dissabte a les 17.30 h a Palamós).

CAP ENRERE

La derrota a Bunyol (2-0) va frenar l'escalada dels llagosterencs en la taula
Llagostera-Espanyol B
1-1
Ebre-Llagostera
2-0
Llagostera-Atl. Saguntí
2-0
Hèrcules-Llagostera
1-0
Llagostera-Vila-real B
2-2
Alcoià-Llagostera
2-0
Llagostera-Atl. Balears
2-1
Mallorca B-Llagostera
4-0
Llagostera-Cornellà
3-0
Gavà-Llagostera
0-2
Llagostera-Barça B
0-2
Sabadell-Llagostera
0-3
Llevant B-Llagostera
2-0

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui