diumenge, 3 d’abril del 2016

"El Llagostera perd davant de la Ponferradina des del punt de penal (1-0)". Article de Esport 3

El Llagostera perd davant de la Ponferradina des del punt de penal (1-0)

El Llagostera ha tornat a perdre amb la Ponferradina. Els d'Oriol Alsina continuen sense guanyar a domicili. A El Toralín, s'han quedat sense puntuar quan, en el minut 70, el penal comès per Masó l'ha transformat Acorán.
El Llagostera ha perdut a Ponferrada des del punt de penal (LaLiga)
A El Toralín, els dos equips s'han anat prenent el pols, amb tímides aproximacions fins que als 22 minuts, Oriol Alsina ha fet el primer canvi. Emilio, amb alguna molèstia muscular, ha abandonat el terreny de joc per donar l'entrada a Pitu. Just després, la Ponferradina ha tingut una ocasió clara a través de Djordjevic. Abans de la primera mitja hora, ha estat Fofo qui ha posat l''ai al cor a El Toralín. L'ocasió, però, ha acabat invalidada per fora de joc. El primer temps, però, ha estat força ensopit.
A l'inici de la segona, Natalio ha pogut fer el primer amb un xut potent i baix. La intervenció de Roberto Santamaría ha estat decisiva per evitar el gol d'un dels jugadors en més bon estat de forma dels d'Oriol Alsina. Les ocasions s'han guardat pel segon temps, perquè després, Acorán també ha obligat a René estirar-se i el refús, l'ha aprofitat Khomchenovskyi enviant la pilota a la creueta. El partit s'ha sentenciat al minut 70, quan Masó ha comès penal a Melero i Acorcán l'ha transformat. El Llagostera ha tornat a caure a domicili d'on encara no n'ha aconseguit treure una victòria aquesta temporada.