dilluns, 21 de novembre del 2016

"De mal en pitjor ". Article a @lesportiucat

De mal en pitjor

Frenats. El Llagostera perd contra el cuer del grup, que només havia guanyat un matx fins ahir. Les errades individuals penalitzen molt els gironins

Eldenc 2 llagostera 0

ELDENC:Molina, Joseja, Urzáiz, Kevin (Zhou Jia Hao, 86'), Alcántara, José Sánchez, Antón (Juanjo, 58'), Samu, Armero, Anaba i Manu Gavilán (Álex, 82').LLAGOSTERA:Moragón, Albarrán, Rodri, Samu San José, Valentín, Vivi, Marc Martínez (Robert Simón, 68'), Colorado (Nando Quesada, 81'), Pablo Sánchez (Marc Fernández, 62'), Rubén Martínez i Manel Martínez.GOLS:1-0 (64') Manu Gavilán. 2-0 (68') Manu Gavilán, de penal.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:al local Kevin (20'); als visitants Colorado (29'), Rodri (47') i Albarrán (67').T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 1.100 espectadors a l'estadi Nuevo Pepico Amat d'Elda.
El Llagostera va perdre contra l'Eldenc al Nuevo Pepico Amat. El conjunt dirigit per Oriol Alsina no va poder sumar cap punt al camp del cuer destacat del grup, que només havia guanyat un matx fins ahir. Els llagosterencs van tenir controlat el rival en la majoria de fases del partit, però les errades individuals –en el primer gol, de marcatge dels dos centrals en la rematada de Gavilán, sol com un mussol, i en el segon de Samu, després d'un penal innocent pocs minuts després– van condemnar els gironins, frenats de nou i més a prop de la part baixa que de l'alta.
Els primers compassos del partit van ser clarament de domini llagosterenc. L'Eldenc, cohibit, segurament per la seva pèssima classificació, va rebutjar qualsevol tracte amb la pilota i la va cedir als jugadors dirigits per Alsina. Els locals tenien problemes a l'hora de generar joc i abusaven de les pilotades llargues, que, a poc a poc, acomodaven damunt el terreny de joc el Llagostera. Tot i que tímidament, els gironins van començar a disposar d'arribades a l'àrea contrària. Vivi ho va intentar des de la llarga distància (6') i Marc Martínez, a través d'una falta lateral que tothom esperava penjada a dins de l'àrea petita, però l'exjugador del Lleida Esportiu va intentar sorprendre Molina (10').
Els minuts passaven però el Llagostera no trobava la manera de fer mal al rival. La falta de profunditat dels llagosterencs era evident i la desconnexió entre el mig del camp i els homes d'atac va impedir que els visitants fossin més constants. Manel Martínez, lluitador incansable com sempre en la pressió ofensiva, va aparèixer en el 26'. El davanter va desfer-se del seu marcador, però a l'hora de fer la centrada no va trobar rematador, tot i que Colorado i Rubén Martínez acompanyaven la jugada. Set minuts després, el Llagostera va gaudir d'una bona ocasió. Colorado es va escapar molt bé de la pressió i la va cedir a Manel, que va treure's de la bota una rematada mossegada que va sortir llepant el pal; Rubén Martínez, que seguia la jugada, no va arribar a temps per posar el peu i desviar l'esfèrica.
Abans del descans, l'Eldenc va avisar amb dues arribades. La primera va fer treballar per primera vegada Moragón, després d'un xut de Gavilán (37'), i la segona, a través d'una rematada de Samu desviada per poc.
Un miratge i garrotades
En la segona part, el Llagostera va intentar aplicar una marxa més d'intensitat al joc. En el primer minut, Colorado va disposar d'una gran ocasió, però l'exjugador del Reus va fer una rematada tova a les mans de Molina en una bona centrada d'Albarrán. El mateix Colorado ho va intentar de fora l'àrea poc després, i el seu xut va fer un bot estrany que gairebé sorprèn el porter.
L'Eldenc només creava sensació de cert perill amb jugades a pilota aturada i amb alguna centrada. En una d'aquestes, Juanjo es va treure de la màniga una bona passada lateral cap a Gavilán. El davanter, sense oposició al primer pal i entre Rodri i Samu, va poder rematar la pilota lluny de l'abast de Moragón, que no va poder fer res per evitar l'1-0. Només tres minuts més tard, Samu San José va fer un penal ben innocent a un rival (68'). De nou, Gavilán va batre el porter del Llagostera des dels onze metres, assestant el segon i mortal cop al Llagostera, que en els minuts restants ho va intentar, sense esma ni encert en els metres finals –Rubén Martínez ho va intentar des de la llarga distància (72') i Manel no va poder rematar bé un un contra un (80').

LA CLASSIFICACIÓ

La derrota deixa el Llagostera a tres punts de la zona de descens i a sis del ‘play-off' d'ascens