dimarts, 8 de març del 2016

"CF Tordera 2 – 0 UE Llagostera B". Article de @elconvocat

CF Tordera 2 – 0 UE Llagostera B
El líder de la categoria jugava contra el Tordera, un equip molt fort a casa que fins ara només havia cedit tres empats i una derrota en tota la temporada. La primera part ver estar molt igualada per part dels dos conjunts, en la que cap equip va portar la iniciativa al terreny de joc. La ocasió més clara la va tenir “Peke”, a l’estavellar la pilota al pal a la sortida d’un corner. Més tard, els locals van pujar la pressió a camp contrari i el líder es va veure amb dificultats per treure l’esfèric del seu camp.
A l’inici del segon temps el Tordera persistia amb la seva forta pressió, aconseguint un corner a favor. En aquesta jugada va arribar el primer gol pels locals. Yero, després d’una centrada espectacular, va rematar al fons de la xarxa per posar al seu equip per davant. Amb els pas dels minuts, el Tordera s’anava fent amo del partit, i, a conseqüència d’un rebot, Edu Vega no va fallar un mà a mà per posar el 2-0 definitiu al marcador. Al minuts finals els locals van desaprofitar varies ocasions, una d’elles un penal, per acabar de sentenciar el partit.
Amb aquest partit es veu que José Cáceres, tècnic del Tordera, està fent una bona feina i deixa al seu equip amb 8 punts per sobre del descens. En canvi, el Llagostera es troba a només 2 punts del segon classificat, el Palafolls, i veu en perill el seu liderat.