dilluns, 4 de gener del 2016

@oriol_alsina:“Competim però no puntuem”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Competim però no puntuem”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina acompanyat d'Óscar Álvarez ahir a Almeria Foto: LA VOZ DE ALMERIA.
1
A Llagostera l'any nou no ha fet canviar la història amb què es va acabar el 2015 a la Costa Brava, i això ho té ben clar el seu entrenador, Oriol Alsina, que després de perdre a Almeria sentenciava el següent: “Fa molts dies que competim molt bé però no puntuem, que és el més important. Ja fa moltes setmanes que també ho fem bé a fora de casa, els partits són igualats, tenim moltes ocasions per marcar però no confirmem la reacció amb un bon resultat. És una llàstima.”
L'entrenador dels llagosterencs va posar èmfasi en el fet que, tot i la diferència d'entitat entre els dos clubs, el Llagostera havia tornat a fer un bon partit en un gran escenari: “Hem de tenir clar que s'enfrontaven el pressupost més gran de la categoria contra el més petit i, tot i això, els hem plantat cara. Hem fet un bon partit, però, com sempre, ens ha faltat encert en els últims metres d'atac”, es lamentava Alsina, que tenia ben clara la llista d'ocasions desaprofitades pels seus homes: “Ells en dues accions força aïllades ens han marcat dos gols, en canvi nosaltres n'hem tingut moltes de clares: les dues de Querol a la primera part, la de José Carlos que acaba al pal, una de Chumbi contra el porter en l'últim minut... És una llàstima que fallem tant.”
Des del cos tècnic llagosterenc, deixant de banda el resultat, Alsina tornava a mostrar-se satisfet del plantejament executat: “Ha faltat marcar algun gol més. Volíem tenir superioritat al mig del camp, i amb tres homes ho hem aconseguit. L'Almeria no ens ha fet mal amb jugades, i quan hem arriscat amb la defensa de tres tampoc ens han pogut sorprendre més enllà d'un parell de contraatacs.”
De nou, la manca d'efectivitat va tornar a aparèixer en el discurs del tècnic de la Costa Brava: “Firmo que en la resta de partits a fora tinguem tantes ocasions com avui. Per poc que millorem la rematada, els bons resultats arribaran”, exclamava l'entrenador dels blaugrana.
Encara ben a prop
La temporada del Llagostera no està sent bona, i la falta de resultats a fora de casa, on encara no ha guanyat, està sent un handicap molt important per sortir de la zona de descens: “En els últims tres partits, si n'haguéssim guanyat un, molt probablement hauríem sortit del descens. Per sort, tot i haver fallat repetidament, la igualtat que hi ha en la competició fa que estiguem ben vius. Som allà mateix, l'equip està endollat i segur que ho acabarà demostrant amb bons resultats”, analitzava el responsable llagosterenc.

PERSISTIR

“Tot i fallar, estem ben vius en la lluita per sortir del descens. L'equip està amb moltes ganes”

CAL UN PAS MÉS

“Ara ho fem bé a fora, tenim ocasions però no confirmem la reacció amb un bon resultat”

MASSA ERRADES

“En atac hem tingut moltes més ocasions clares que el rival. És una llàstima que fallem tant”
Darrera actualització ( Dilluns, 4 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui