dilluns, 4 de gener del 2016

"El club valora rescindir Giva per indisciplina" Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

El club valora rescindir Giva per indisciplina

Enfadats. La falta d'adaptació del brasiler després de quatre mesos i el retard en la tornada després de Nadal han acabat la paciència del club

Giva va ser expulsat en la seva última aparició en lliga Foto: LOF.
1
Tot i no ser present a Almeria, un dels noms que va sonar més als passadissos de l'estadi Jocs del Mediterrani va ser el de Giva. L'atacant brasiler s'ha convertit en protagonista els últims dies a causa del seu retard en la tornada de les vacances. Dijous, en la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic, Oriol Alsina, va fer evident l'enfadament que tenia amb el jugador, i va deixar clar que es podrien prendre mesures contundents contra ell.
El jugador ha tornat aquest cap de setmana a Palamós, però la paciència del club llagosterenc cap a Giva sembla que s'ha acabat. La falta d'adaptació dels dos jugadors extracomunitaris un cop transcorreguts gairebé cinc mesos des de la seva arribada –Mosquito, l'altre brasiler, feia mesos que estava desconnectat de l'equip–, combinada amb els episodis d'indisciplina que han protagonitzat sembla que van encaminats a posar fi a la relació entre les tres parts. De fet, el club de la Costa Brava estaria valorant molt seriosament rescindir Giva, un moviment que, més enllà de servir de càstig a les accions dels últims dies, també serviria al Llagostera per alliberar una fitxa professional. I és que l'entitat presidida per Isabel Tarragó té clar que per cada incorporació que faci d'un futbolista sènior, n'haurà de donar de baixa un altre.
Setmana decisiva
Precisament les dues sortides ja confirmades de la plantilla –Enric Pi i Mosquito– s'han fet per poder deixar lloc a homes com ara José Carlos i Marcos Tébar. Tant Pi com Mosquito estan resolent la seva desvinculació amb el Llagostera, i sembla que aquesta setmana es podria arribar a un acord entre totes les parts. Si la situació de Giva va encaminada a la rescissió, el club també haurà de negociar què passa amb els dos anys de contracte que el davanter Cachoeira va firmar l'estiu passat amb el Llagostera.
A foc lent
Tot i que el Llagostera va ser un dels primers clubs de segona A a moure fitxa en el mercat d'hivern, després d'incorporar José Carlos i Tébar sembla que els possibles futurs fitxatges aniran a un ritme més lent. El que està clar és que aquesta setmana el club llagosterenc espera poder inscriure Marcos Tébar –el mercat s'obre avui– i també al jove mig Nando Quesada, que tindrà fitxa del filial.
Darrera actualització ( Dilluns, 4 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui