diumenge, 13 de març del 2016

"Més que tres punts".Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

El Llagostera rep diumenge al Mallorca amb la intenció de seguir donant la millor versió per poder aferrar-se a la permanència.

Marc Comamala

Marc Comamala

Director
Una setmana després de desaprofitar una bona ocasió de –per fí– endur-se els tres punts, qualsevol pensaria que és difícil recuperar-se d’aquest cop. Tanmateix, l’equip de la Costa Brava, liderat per Oriol Alsina, afronta amb moltes ganes el següent partit.

El Mallorca, clar exemple de recuperació
El Mallorca arriba motivat després de trencar la ratxa de partits invictes de l’Oviedo la jornada anterior. Fernando Vázquez ha comentat que el partit de diumenge és una final, tant per un equip com per l’altre. L’ex-entrenador d’equips com Celta de Vigo o Deportivo de La Coruña, considera a l’equip local un rival dur:
‘‘El Llagostera és un equip difícil; juga millor del que diuen els seus resultats’’.
Des de que va arribar, l’equip sembla que ha canviat i, poc a poc, van allunyant-se del descens.

Cap rival fa por
Així mateix, Alsina defineix al Mallorca com un equip ‘‘difícil’’ i amb una plantilla ‘‘àmplia i amb qualitat’’. Tot i això, declara que cap equip fa por al Llagostera, i menys a casa. El tècnic espera que el Nou Estadi de Palamós estigui ple a revessar i que, el jugador número dotze, ajudi a tirar endavant l’equip.
Tinguin davant l’equip que sigui, Alsina té clar que la unió de tots els jugadors serà la clau per endur-se el partit. L’equip segueix mostrant un bon joc jornada darrere jornada, però els resultats no arriben. Durant la roda de premsa prèvia al partit, Alsina s’ha mostrat contundent en tot el que ha dit:
‘‘És un partit a vida o mort; si no guanyem, la cosa es complica’’
D’altra banda, l’entrenador s’alegra de que, poc a poc, es vagin recuperant jugadors lesionats, per així arribar a l’últim tram de la temporada amb la plantilla completa. Masó i Tébar es recuperen. José Carlos, Jordi López, Ríos Reina i Nando Quesada són baixes segures.

La afició, amb ells
Tot aficionat al futbol veu que el Llagostera no mereix estar on està. La UE Llagostera vol tenir a l’afició ben a prop, per aquest motiu ha penjat el nou cartell per al matx de diumenge amb el lema ‘‘Molt més que 3 punts’’.
L’equip està competint molt bé cada jornada però, per una cosa o per una altra, el resultat no afavoreix. És moment no només de merèixer la victòria sinó d’aconseguir-la. No només de jugar bé, sinó d’aprofitar aquest joc per culminar les jugades. I la afició té molt clar que en els següents partits, els jugadors donaran la volta a la situació.
El partit, diumenge a les 17:00 al Nou Estadi de Palamós.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui