diumenge, 13 de març del 2016

"El Llagostera rep el Mallorca en un partit de vida o mort". Article de Esport 3

El Llagostera rep el Mallorca en un partit de vida o mort i el Nàstic vol aprofitar-se de la situació de la Ponferradina

El Llagostera té la darrera oportunitat de tenir alguna opció de salvar-se davant d'un Mallorca igual de necessitat. El Nàstic, per la seva banda, no vol perdre les posicions de privilegi davant d'una Ponferradina en una situació delicada.
Vicente Moreno a la roda de premsa (@NASTICTARRAGONA)
El Llagostera pot fer bo l'empat a Elx si aquest diumenge guanya el Mallorca a Palamós, l'equip que ara mateix marca la permanència. Els dos equips estan igual de necessitats i per aquest motiu, el partit per a Oriol Alsina és "de vida o mort". La situació complicada dels de la Costa Brava, penúltims a la classificació, fa que es vegin obligats a guanyar. La salvació està a vuit punts i d'ampliar-se a més, la permanència pels blaugrana seria gairebé impossible. Alsina continua amb força baixes, les de Jordi López, José Carlos, Ríos i Nando Quesada per lesió mentre Juanjo i Emilio són dubte. El tècnic maresmenc, però, recupera Tébar i Masó.
El Nàstic rep al Nou Estadi la Ponferradina, que lluita per allunyar-se del descens. Els grana, després de tres empats consecutius, volen fer-se amb una victòria que els permeti aferrar-se a la zona de play-off. El tècnic Vicente Moreno té tots els seus homes a disposició, fet que fa preveure pocs canvis en l'equip que ha presentat les últimes jornades. Davant de la Ponferradina, el Nàstic vol augmentar la seva ratxa amb vuit partits sense perdre i així poder continuar somiant amb un ascens a Primera Divisió. L'equip castellà només ha guanyat un partit com a visitant i va ser, precisament a finals d'octubre amb el Llagostera, però arriba a Tarragona després de guanyar el Numància.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui