diumenge, 4 d’octubre del 2015

Toca confirmar la reacció

Article del Diari de Girona / per R. Ribas

El Llagostera confia donar continuïtat a les bones sensacions ofertes en el derbi i fer bo el punt de Montilivi davant l'Elx
Els d'Alsina estrenaran la nova gespa, acabada de col·locar tot just ahir, contra un dels rivals més potents de la categoria

04.10.2015 | 00:00
Ahir a la tarda la nova gespa del Palamós presentava aquest aspecte.
Ahir a la tarda la nova gespa del Palamós presentava aquest aspecte.
El derbi del passat diumenge disputat a Montilivi ha omplert de moral el vestidor del Llagostera. Els blaugrana van ser capaços d'igualar un marcador advers en dues ocasions davant el Girona gràcies a dos gols de dos homes poc utilitzats en aquest inici de Lliga com són Jesús Imaz i Juanto Ortuño. El 2 a 2 final no va servir per treure el cap fora de la zona de descens (21è), però de cares al partit d'avui davant el segon classificat, la moral i ambició llagosterenca segueix intacta. Alsina recorda el bon paper dels seus homes en el primer derbi del curs. "A Girona vam quedar contents perquè vam competir molt bé i fins i tot vam tenir opcions de guanyar el partit davant un rival de play-off". René, Ruymán, Emilio Sánchez, Chumbi i Gila són baixa per avui mentre que Querol serà dubte fins a darrera hora.
El Llagostera vol estrenar la nova gespa amb victòria aquesta tarda davant l'Els dels exblaugrana Àlex Moreno i Sergio León. Finalment, tot i la pluja que va caure ahir dissabte, els treballs de col·locació dels panots de gespa no s'han vist alterats i aquesta tarda els futbolistes del Llagostera i l'Elx podran disputar sobre una autèntica catifa el partit de la setena jornada. Per tant, com va advertir el tècnic dels gironins l'excusa pel mal estat del terreny de joc ja no té raó de ser i ara tota l'atenció caldrà centrar-la en superar a un Elx instal·lat a la part alta de la classificació. El rival dels blaugrana a l'estadi vol recuperar la categoria perduda aquest estiu administrativament. "León és un dels millors jugadors de la Lliga i el que xuta més vegades entre els tres pals, per tant, serà un rival molt complicat", explica Alsina. L'exgolejador del Llagostera va rebre aquesta setmana el guardó que l'acredita com el millor jugador de la Lliga Adelante de setembre. A Alsina aquest premi per a Sergio León no l'agafa desprevingu. "No em sorprèn que en Sergio estigui fent gols perquè és un jugador Top. Nosaltres vam fer tot el possible per retenir-lo però la seva explosió, sobretot a la segona volta, va servir per demostrar que estava per sobre de la resta". Alsina no dubta a augurar un bon futur per l'ex-Llagostera. "Estic segur que en breu estarà jugant a la Primera perquè s'ho mereix pel treball que fa, a més, ho té tot. Pot xutar amb les dues cames, és ràpid, salta molt i és molt murri". Els il·licitans tenen les baixes per lesió d'Álvaro, Lolo, Pelayo i José Ángel i Baraja dubta entre jugar amb dos davanters o fer entrar Nono.
El Llagostera ha jugat tres partits de Lliga a casa i ha deixat escapar sis punts per culpa de les ensopegades davant l'Osasuna (0-2) i el Tenerife d'Agné (0-2), de moment l'única alegria per l'afició local va ser la victòria davant l'Alavés per 3 a 0. No deixar escapar punts de Palamós i convertir el renovat estadi en un fortí és una condició indispensable per assegurar la permanència. Segons Alsina, "sumar els punts que vam aconseguir a domicili la temporada passada ho veig irrepetible i per tant hem de millorar i fer-nos forts a Palamós. Per això necessitem l'escalf del públic perquè psicològicament ens ajuda".
El factor Juanto
Un dels noms propis de la setmana en clau llagosterenca ha estat Juanto. L'ex-Sabadell i UCAM Múrcia, entre d'altres, només havia actuat a la Copa, però a Montilivi va viure la tarda que somia tot davanter, va entrar al rectangle de joc al minut 74 i a les acaballes del derbi va fer el definitiu empat a dos; tot i la seva bona actuació, Oriol Alsina no va donar pistes sobre si Ortuño obtindria el premi de la titularitat pel partit de demà davant els il·licitans. "No forçosament en Juanto serà titular, és una anècdota que marqués i jo em vaig quedar amb el bon treball que va fer".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui