dilluns, 7 de novembre del 2016

"Pas enrere del Llagostera ".Article de @lesportiucat

Pas enrere del Llagostera

Dèbils. L'equip d'Alsina, estèril en atac, va a remolc durant tot el partit i és incapaç de revertir la situació contra l'Atlètic Llevant (2-0). Els gironins continuen sense derrotar cap equip filial

El Llagostera arribava amb la moral pels núvols després de la contundent victòria a la Nova Creu Alta de dimecres passat (0-3, que suposava el segon triomf seguit dels d'Oriol Alsina a fora), però ahir va tornar a tastar el gust de la derrota en perdre al camp de l'Atlètic Llevant (2-0). El conjunt llagosterenc va anar a remolc tot el partit per culpa d'un gol matiner d'Hacen (3'), un handicap que es va accentuar amb el 2-0 de Gabri després d'una cessió polèmica entre Eloi Zamorano i José Moragón (24'). En la segona part els de la Costa Brava van continuar amb la pólvora mullada i van ser incapaços de perforar la porteria del filial granota, que es va quedar els tres punts fent ben poca cosa. El Llagostera aspirava a acostar-se definitivament a la zona de promoció d'ascens amb una victòria a Bunyol, però lluny d'això va fer un pas enrere i va tornar cap a casa amb la cua entre les cames.
Un revés inicial
El partit, jugat amb un fort vent, va començar de la pitjor manera possible per al Llagostera, que va encaixar el primer gol tot just en el minut 3. Va ser obra d'Hacen, que va recollir una pilota a la frontal de l'àrea i va engaltar un xut ajustat al pal inabastable per a Moragón. Després de la galleda d'aigua freda només de començar el conjunt llagosterenc va intentar reaccionar, però el joc era massa travat i imprecís i només les desmarcades de Rubén Martínez semblaven crear una mica perill per part dels visitants. El matx era d'allò més avorrit, amb l'Atlètic Llevant que tampoc generava gaire res i es dedicava a defensar, fins que una discutible cessió del Llagostera –Moragón va atrapar un mig rebuig d'Eloi– va precedir el 2-0 de l'equip dirigit per Carlos Granero, marcat per Gabri, que no va perdonar en el lliure indirecte (24').
El segon gol va perjudicar anímicament el Llagostera i va reforçar l'Atlètic Llevant, que arribava cada vegada amb més freqüència a l'àrea rival, encara que sense ocasions clares. El mateix Gabri i Shaq van inquietar poc després els de la Costa Brava, que no trobaven la manera de reaccionar i ni tan sols eren capaços de rematar a porteria. El Llagostera estava grogui i així se'n va anar al descans, amb un 2-0 en el marcador que deixava les coses molt difícils als pupils d'Oriol Alsina, mentre que els locals marxaven a la mitja part amb un avantatge excessiu pels mèrits demostrats.
Sense gol
El Llagostera va començar el segon acte amb dos canvis, els d'Álex Colorado i Pablo Sánchez –van substituir Carlos Albarrán i Robert Simón–, i va passar a jugar amb una defensa de tres homes. El partit, però, va continuar amb la mateixa tònica, lent, ensopit i amb el vent bufant amb força. Els llagosterencs necessitaven retallar distàncies amb celeritat, però les ocasions seguien sense arribar, mentre que l'Atlètic Llevant estava còmode damunt la gespa, amb la confiança del resultat a favor i sense patir excessivament. Els minuts anaven passant i el marcador no es movia –el Llagostera va reclamar un penal que l'àrbitre no va concedir–, amb un joc fosc, sense continuïtat i soporífer, fins que Jordi Masó ho va intentar amb una bona centrada que Pablo Sánchez no va connectar per ben poc gràcies a la intervenció del defensa Kaiser. També Colorado va buscar el gol amb una rematada que va rebutjar amb èxit el porter Koke.
El Llagostera tenia un domini tan absolut com estèril del partit, un duel gens vistós que va finalitzar sense cap variació més en el resultat. Els tres punts se'ls va quedar l'Atlètic Llevant –amb el triomf els granota surten del descens–, mentre que el Llagostera se'n va anar de Bunyol sense cap premi i allargant la seva particular mala dinàmica contra els equips filials –empats contra l'Espanyol B (1-1) i el Vila-real B (2-2) i derrotes contra el Mallorca B (4-0), el Barça B (0-2) i l'Atlètic Llevant (2-0)–. Dissabte vinent (a les 17.30 h a Palamós) els gironins tindran una nova oportunitat en la visita del València B.

L1-0, CLAU

Un gol d'Hacen només de començar (3') va condicionar un partit ensopit

A PITJOR

Els locals van marcar el 2-0 amb un lliure indirecte després d'una dubtosa cessió

SEGONA PART

El Llagostera va generar molt poc i els granota es van endur el triomf amb ben poca cosa

at. llevant 2 LLAGOSTERA 0

ATLÈTIC LLEVANT:Koke, Shaq, Kaiser, Aly, Fran, Gabri, Pepelu (Son, 85'), Ribelles, Hacen, Allyson (Delgado, 69') i Joel (Nanclares, 80'). LLAGOSTERA:Moragón, Albarrán (Colorado, 45'), Eloi Zamorano, Samu (Pol Calvet, 63'), Valentín, Jordi Masó, Marc Martínez, Robert Simón (Pablo Sánchez, 45'), Marc Fernández, Rubén Martínez i Manel. GOLS:1-0 (3') Hacen. 2-0 (24') Gabri. ÀRBITRE:Ruiz Aguilera.T.G.:als locals Pepelu, Kaiser, Gabri i Delgado; i als visitants Samu, Manel, Pablo Sánchez i Marc Martínez.T.V.:Cap PÚBLIC:Uns 150 espectadors a la ciutat esportiva de Bunyol.

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui