dijous, 1 de desembre del 2016

"Una victòria necessària". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una victòria necessària
Sentiments a banda, Marc Martínez i el Llagostera necessiten sumar els tres punts en la visita a Lleida per evitar allargar més la ratxa negativa i, de retruc, caure en les posicions més perilloses de la taula. “A principi de curs es deia que el Llagostera i el Lleida havien d'estar a dalt però la realitat, en el dia d'avui, és ben diferent. No arrenquem i som irregulars, però volem la tercera victòria fora de casa per acabar bé l'any”, diu l'exjugador del Lleida Esportiu i el Nàstic, entre d'altres.
Els dos rivals intentaran tornar al camí del triomf –el Lleida fa cinc partits que no guanya– per així afrontar els darrers duels de l'any en millors condicions. “L'equip que generi joc i tingui ocasions en l'inici del matx tindrà molt a guanyar. Som ambiciosos i després d'una mala primera volta hem de sumar el màxim de punts possible en els últims partits de l'any”, sentencia el mig, que ha fet dos gols i acumula 1.217 minuts de joc.

EL PROTAGONISTA

Va ser un any intens. Hi va haver moments dolents i també de bons, però no ho vam poder arrodonir amb un ascens a segona A
No arrenquem i som irregulars, però volem la tercera victòria fora de casa per acabar bé l'any
Marc Martínez
migcampista del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui