dissabte, 26 de març del 2016

"Una golejada que encara cou". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una golejada que encara cou

Un mal dia. El Llagostera va perdre 6-1 contra l'Alcorcón en el duel de la primera volta del campionat. Aquella encara és una de les majors ensopegades dels gironins en els darrers cursos

Oscar Plano celebra un dels sis gols de l'Alcorcón en el duel de la primera volta a Santo Domingo, davant la desesperació dels jugadors del Llagostera Foto: LOF.
1
El Llagostera rebrà demà la visita d'una de les seves bèsties negres, l'Alcorcón. El conjunt gironí no ha pogut vèncer els madrilenys des que va aterrar a la categoria de plata del futbol estatal. Aquesta estadística, les necessitats que viuen els gironins, que han de vèncer per mantenir les esperances de salvació, i el darrer i dolorós precedent contra el conjunt groc seran factors de motivació que ajudaran, segur, a la plantilla blaugrana.
L'Alcorcón va endossar una golejada d'escàndol al Llagostera en el matx de la primera volta del campionat. El 6-1 encara cou entre els jugadors llagosterencs, que encaren la tornada amb ànims de revenja per un orgull que va quedar tocat des d'aquell dia: “És un partit molt important, una final. A partir d'ara no ens podem deixar cap punt més a casa. Per sort, ho estem fent bé com a locals i els rivals han de suar per batre'ns. Contra l'Alcorcón tenim ganes pel partit de la primera volta. Ens van fer sis gols i va ser dolorós, l'afrontem amb ànims de revenja, però, sobretot amb la motivació extra pel fet de jugar-nos-hi part de les nostres opcions de salvació”, explica un dels centrals del Llagostera, Alberto Escassi, precisament exjugador del conjunt madrileny: “La sensació és que afrontem una final. Nosaltres ja no juguem una lliga sinó finals. No ens podem permetre empatar, ja que tots els duels són i seran a vida o mort. No ens val sumar un punt, només tres, ja que s'estan acabant les jornades”, sentencia Escassi.
El Llagostera va patir a Alcorcón la pitjor golejada des del 6-0 a la Feixa Llarga, contra l'Hospitalet a tercera divisió. Més enllà de la revenja, els gironins han de sumar els tres punts de la manera que sigui per mantenir-se vius: “D'aquell partit ens queda un mal record. En el cas del Llagostera, com a club és un dels pitjors resultats dels darrers anys. És una motivació extra que tens. Sempre dic, però, que prefereixo perdre un partit per molts gols que molts per pocs gols. Igual que quan guanyes, prefereixo tres victòries per la mínima que una golejada i dues derrotes, fet que enguany ens està passant, per la poca rendibilitat que traiem dels gols”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.

ELS PROTAGONISTES

A l'Alcorcón els tenim ganes pel partit de la primera volta. Ens van fer sis gols i va ser dolorós; l'afrontem amb ànims de revenja
El Llagostera només ha fet un gol a l'Alcorcón en la categoria. El que va tancar el 6-1
La sensació és que afrontem una final. Nosaltres ja no juguem una lliga sinó finals
Alberto Escassi
central del llagostera
D'aquell partit en tenim un mal record. Com a club, va ser un dels pitjors resultats dels darrers anys
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap victòria contra els madrilenys

Si bé el Llagostera va enfrontar-se la setmana passada a un equip que havia pogut derrotar en els tres únics precedents a la categoria, el Valladolid, en aquesta nova jornada els llagosterencs rebran la visita d'un equip que no han pogut guanyar a segona A. L'Alcorcón ha superat els gironins en els dos duels a Santo Domingo, el primer, la temporada passada per 2-0, i el d'enguany, amb la ja coneguda golejada de 6-1. En l'enfrontament de l'any passat al Palamós-Costa Brava, l'equip dirigit per Oriol Alsina va empatar a zero contra el conjunt dirigit, llavors, per Pepe Bordalás, actual tècnic de l'Alavés, el segon classificat. Aquell empat sense gols va ser el primer d'una sèrie de cinc empats consecutius dels blaugrana, que es trobaven en plena ratxa positiva i encadenaven diversos partits sense perdre. En el partit de diumenge que ve, el Llagostera intentarà batre els madrilenys per primer cop, si més no, per necessitat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui