dissabte, 12 de setembre del 2015

Prèvia: Albacete Balompié - Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava

INFORMACIO DE LA UE LLAGOSTERA

Oriol Alsina ha repassat com arriba la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava al partit de diumenge al Carlos Belmonte.
Tornar 12/09/2015 13:00
Oriol Alsina ha repassat com arriba la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava al matx de diumenge al Carlos Belmonte. Comentava que "jugar dos partits en menys de cinc dies és un avantatge i incovenient per als dos equips. Ens coneixem més i tens més estudiat al rival".
Ha explicat quines conclusions va treure del partit de Copa: "Vaig quedar molt content amb el partit  i potser aquesta setmana hi ha alguna modificació a l'onze respecte a altres partits. Viatgem 19 perquè tinc el dubte de la convocatòria". Tots els jugadors estan a un gran nivell i li posen les coses díficil, aquesta és la tasca de l'staff tècnic: "La veritat és que tots els que van jugar el passat dimecres van estar molt bé. Tinc una dificultat molt gran alhora de triar els jugadors i això m'agrada". Després de dues victòries seguides l'equip arriba en un molt bon moment a un estadi difícil. Un camp de Primera, amb una afició i plantilla de Primera, tot i així, Alsina toca de peus a terra: "Ara és molt aviat per treure conclusions però psicològicament estàs millor quan guanyes que quan perds".
Diumenge viurà un dels partits més complicats de la temporada. Dimecres es va aconseguir la victòria però els jugadors rivals seran uns altres: "La dificultat del partit és extrema. A casa ens van jugar amb molts de suplents i ens ho van posar molt díficil, imagina't al Carlos Belmonte i amb tots els seus titulars. Són altres jugadors i hem de preparar el partit diferent"

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui