dijous, 25 d’agost del 2016

"La porteria del Llagostera, en constant debat". Article de @educiu a @lesportiucat

La porteria del Llagostera, en constant debat

2a divisió B. Moragón es va imposar en el primer partit de lliga al davant de Ratti i Pol Busquets. El club no descarta algun moviment d'última hora

Ratti i Moragón, amb Oriol Alsina i Nando Quesada darrera seu Foto: E.C.
1
El Llagostera va debutar en la lliga dissabte passat amb un empat a casa contra l'Espanyol B (1-1). El conjunt llagosterenc va presentar un onze titular format gairebé íntegrament per nous fitxatges, i és que Jordi Masó i Jose Moragón van ser els únics supervivents de la plantilla del curs passat. Pel que fa al porter, es va imposar per davant de Nico Ratti i Pol Busquets, suplent i descartat de la convocatòria, respectivament. Durant la pretemporada el tècnic, Oriol Alsina, va manifestar en diferents ocasions que aquesta temporada tenia la intenció d'anar alternant els porters en funció del partit, amb l'afegit que tant Busquets com Ratti podrien combinar el primer equip i el filial de primera catalana sempre que es desitgés, en ser jugadors sub-23. Aquesta fórmula podria ser interessant per a Busquets, però no per a Ratti, que acumula unes quantes temporades amb molt poca participació i que no vol estar un altre any a la banqueta.
A l'estiu, tant Ratti com Moragón (els dos porters de l'ascens a segona A del 2014) semblaven estar més fora que dins del club, però finalment tots dos es van quedar i només René Román va deixar l'equip, quan va fitxar pel Girona. Semblava que tot havia quedat solucionat a la porteria llagosterenca, però amb el mercat obert fins al 31 d'agost la situació encara podria fer un gir d'última hora. Sense tampoc descartar que tot continuï tal com està, qui tindria més possibilitats de trobar una nova destinació és Ratti, a qui fa temps li van arribar diverses propostes de tercera divisió (l'Olot va ser un dels primers interessats), algunes de les quals encara continuen damunt la taula. Si finalment el porter andorrà sortís, el Llagostera podria fitxar un altre jugador sub-23, i és que els llagosterencs ja tenen les setze fitxes superiors ocupades (el davanter Manel es va quedar l'última).
Paral·lelament, el Llagostera continua negociant la incorporació d'un lateral esquerre. La direcció esportiva ha centrat els esforços en Xavi Quintillà (Barça B), però sense descartar altres opcions per si finalment l'operació se'n va en orris.

FUTUR INCERT

Ratti, suplent
en el debut,
vol més minuts
i té diverses propostes de tercera divisió

A L'ESTIU

Ratti i Moragón, els dos porters de l'ascens a 2a A, semblaven més fora que dins. René va marxar (Girona)

EFECTE DOMINÓ

El Llagostera podria fitxar
un altre jugador sub-23 si finalment surt un porter de l'equip
Darrera actualització ( Dijous, 25 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui