dilluns, 28 de novembre del 2016

Oriol Alsina “Tal com ha anat, el punt ens dóna vida”.Article de @educiu a @lesportiucat

Oriol Alsina

“Tal com ha anat, el punt ens dóna vida”

Després d'empatar contra el Badalona l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va oferir la seva visió del partit. Va ser una valoració agredolça, ja que el tècnic es va mostrar satisfet per la capacitat de reacció del seu equip amb el marcador advers però també va lamentar el fet d'haver perdut dos punts més a casa. “Avui s'ha vist un bon partit de futbol i, tal com ha anat, el punt ens dóna vida. La primera part ha estat igualada i tots dos equips hem disposat de tres o quatre ocasions clares de gol, amb la diferència que el Badalona n'ha marcat un i nosaltres cap. La segona meitat ha estat totalment nostra, però ens ha faltat tenir més encert, hem pogut empatar i després ens em quedat amb cara de ximples amb l'1-2, tot i que gràcies a la nostra insistència hem pogut tornar a igualar en l'últim sospir. Estic content perquè l'equip s'ha sobreposat dues vegades a un gol en contra i ha lluitat fins al final; però, evidentment, sempre vull guanyar, i més a casa”, va explicar Oriol Alsina, que també va recordar diferents jugades polèmiques del partit, com ara un gol anul·lat al Llagostera en la primera part i un penal per mans no xiulat en la segona.
El tècnic, que també va lamentar la lesió de Rodri, va voler passar pàgina ràpidament i ja pensa en el pròxim enfrontament al camp del Lleida, que es jugarà en un horari gens habitual: divendres a partir de les vuit del vespre.

LA VALORACIÓ

“La primera part ha estat igualada i la segona, totalment nostra, però ens ha faltat tenir més encert”

REACCIÓ

“Estic content perquè l'equip s'ha sobreposat dues vegades a un gol en contra i ha lluitat fins al final”