dissabte, 1 d’octubre del 2016

"Una jornada per redimir-se". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una jornada per redimir-se

1a catalana. El Girona B i el Lloret s'enfronten demà en el duel gironí del cap de setmana. El Farners i el Llagostera B visiten el Mollet i el Sants, respectivament

Foto: LL. SERRAT.
1
Els representants gironins inicien demà una nova jornada a primera catalana. El duel que enfrontarà el Girona B i el Lloret serà el més destacat en un cap de setmana en què cada un dels equips intentarà oblidar els mals resultats de la jornada passada, en què després de confirmar-se que cap gironí aconseguia la victòria, el Llagostera B, en caiguda lliure, va entrar en descens.
El Girona B, que va perdre contra el Sants el primer partit del curs, intentarà desencallar-se a costa del Lloret, demà a les 12 h al municipal de Sant Ponç. Els selvatans, que són quarts en la taula amb set punts, ho posaran complicat. Els jugadors dirigits per Edu Urdiales estan fent un bon inici de temporada i, tot i que en l'actualitat encadenen dues jornades sense vèncer, volen confirmar les bones sensacions inicials esguerrant la festa als joves jugadors de Javi García.
També demà al migdia, el Farners visitarà el Mollet (a les 12 h). Els de Santa Coloma fa tres partits que no perden però se les hauran contra un dels equips invictes de la competició. Mantenir la distància amb les posicions més perilloses és el principal objectiu de l'equip dirigit per Nacho Castro, un dels representants gironins que més bones sensacions està mostrant.
En descens després de tres enfrontaments consecutius perdent, el Llagostera B visita el segon classificat, el Sants (demà a les 12.15 h). Els de Pep Triadú volen sorprendre un dels equips capdavanters per redreçar el rumb i escalar posicions en la taula.
Darrera actualització ( Dissabte, 1 d'octubre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui