diumenge, 2 d’octubre del 2016

"La prèvia de Primera Catalana #1 – Jornada 5". Article de @elconvocat

El derbi entre el Girona ‘B’ i el Lloret, l’interessant duel del Farners a Mollet i el difícil encontre del Llagostera ‘B’ a Sants, tot a #ElConvocatEl derbi d’estil gironí | Girona F.C. ‘B’ – C.F. Lloret

El Sant Ponç-Fontajau acollirà, diumenge a les 12:00, un partit entre dos conjunts necessitats de punts. El Girona B, establert a la dotzena posició amb 5 punts, arriba a aquesta jornada amb una ratxa negativa de 3 partits consecutius sense conèixer la victòria i els de Javi García estan decidits a trencar-la davant els selvatencs.
El Lloret, per la seva part, es troba en una més que meritòria quarta posició, amb 7 punts de 12 possibles, i oferint molt bones sensacions al terreny de joc. Pel que fa als convocats, Edu Urdiales no podrà comptar amb el lesionat Juan Romero, però recupera a Gousmani de cara al partit contra el filial gironí. El matx s’anticipa molt igualat i amb els dos equips jugant-se la possessió de l’esfèrica, combinació que, de ben segur, donarà lloc a un futbol vistós per l’aficionat.
Cap a Mollet directes | U.E. Mollet – C.E. Farners
El conjunt farnesenc, situat al desè lloc, jugarà diumenge a les 12:00 al camp de la UE Mollet, equip que es troba, amb un punt més que el Farners, setè a la classificació. Els de David Ortiz tornen a casa després de l’empat a casa del Vic la darrera jornada i esperen reprendre el camí de la victòria, premi que els situaria a les posicions capdavanteres.
Per altra banda, els de Santa Coloma arriben de sumar un altre empat a casa i volen tornar a assaborir la victòria, com va succeir al camp del Llagoster B durant la tercera jornada. Nacho Castro no tindrà disponible a Toumani, baixa per una pubàlgia, però podrà comptar de nou amb Criado, ja recuperat del trencament muscular que va patir davant l’Hermes, i amb el davanter polivalent Guillem Palanca, jugador de 20 anys i incorporat recentment del Sabadell B. Els dos equips volen veure de ben lluny la zona baixa, i diumenge, a Mollet, es disputarà un fantàstic partit entre dos rivals directes de “Primera”.
Dura prova a Sants | U.E. Sants – U.E. Llagostera ‘B’
En plena etapa de reflexió i amb tres punts al caseller, el ‘filialasso’ afronta un partit dur davant un dels millors equips de la lliga. Tot i que encara no ocupa el descens, té els mateixos punts que el Ripollet –equip que tanca la zona vermella–. Només la bona estrena davant el Tona ha permès a l’equip de Pep Triadú, no caure al fons de la taula.
L’última derrota davant l’Hermes va fer que els blaugranes reflexionessin sobre el mal inici de lliga. Casualment, l’Hermes ha estat un dels dos equips que ha pogut treure un empat davant el Sants. Juntament amb l’Avià, han estat els únics dos conjunts capaços de robar un punt a l’equip de Barcelona.
Tot i aquesta diferència de resultats, només cinc punts separen a tots dos. El Sants, amb 8, ocupa la segona posició, a quatre del líder, l’Horta. Tretze posicions més avall, amb 3 punts, es col·loca el Llagostera B. Una gran diferència posicional però no de puntuació. Aquest cap de setmana, encarem la cinquena jornada de Primera Catalana, i el camí és molt llarg. Queda molt trajecte per recórrer.
Així doncs, diumenge a les 18:15, tots dos equips tenen l’oportunitat de, per una banda, seguir sent forts a la part alta de la classificació, o, d’altra banda, sortir del pou i fer un pas de valent.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui