dissabte, 21 de maig del 2016

Segons @oriol_alsina“Una derrota ens deixaria a l'UVI”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Una derrota ens deixaria a l'UVI”

Mirandés. Oriol Alsina reconeix que s'hauran de guanyar tres dels últims quatre partits per aspirar a la salvació, començant pel de demà a Anduva. El Llagostera tindrà les baixes de Juanjo (sancionat) i Quesada (lesionat), i el dubte d'Edu Oriol

Oriol Alsina Foto: G.S / ICONNA.
1
Oriol Alsina va oferir ahir la roda de premsa prèvia al partit de demà al camp del Mirandés (a les 17 h). El tècnic llagosterenc va valorar el duel com “una final”, conscient que una derrota a Anduva deixaria el seu equip en una situació crítica. “Queden quatre partits i, com a mínim, n'haurem de guanyar tres per tenir possibilitats. Sortirem a guanyar, perquè amb un empat encara quedaríem amb vida, però una derrota ens deixaria a l'UVI”, va explicar Alsina, que va voler aparcar tota la polèmica sobre el projecte de fusió amb el Palamós, que no va acabar a bon port: “A l'equip, tot això no l'ha afectat gens i tothom està al 100%; tots els jugadors i el cos tècnic, excepte jo, han estat aïllats, així que tot està perfecte. El projecte està entre cometes liquidat, ara mateix no hi ha opció a fer res, però la nostra relació amb el Palamós és igual d'extraordinària que sempre.”
El dubte d'Edu Oriol
El Llagostera va fer ahir el penúltim entrenament de la setmana a Palafrugell, i avui l'equip s'exercitarà per última vegada abans de viatjar cap a Miranda de Ebro. Per al partit de demà el Llagostera tindrà les baixes segures de Nando Quesada (lesionat) i Juanjo Expósito (sancionat i lesionat), i encara no és segur que Edu Oriol entri a la llista per culpa d'unes molèsties físiques.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui