dissabte, 21 de maig del 2016

"Trien Santa Cristina d'Aro". Article de @educiu a @lesportiucat

Trien Santa Cristina d'Aro

Llagostera. El club té decidit construir la ciutat esportiva en uns terrenys situats al costat del camp de futbol del municipi baixempordanès, però primer vol esperar a saber si es manté o no a segona A

.
1 2
Després de buscar molt i d'estudiar un munt d'emplaçaments possibles, el Llagostera sembla que ja ha trobat el lloc on construir la seva pròpia ciutat esportiva, un desig que el club llagosterenc fa molt de temps que té ficat entre cella i cella, sobretot arran de l'ascens a segona A de fa dos estius. Els terrenys escollits són uns camps situats al costat de la zona esportiva de Santa Cristina d'Aro, una extensa àrea en una zona privilegiada que permetria al Llagostera de desenvolupar el seu projecte amb unes garanties totals.
Per fer-ho possible l'Ajuntament del municipi baixempordanès està negociant la compra dels terrenys amb la intenció de cedir-los posteriorment al Llagostera, una operació que encara no està enllestida i que està pendent de diferents factors. Un, el més important, és confirmar si el Llagostera finalment podrà afrontar la despesa econòmica que implica fer una inversió d'aquestes característiques. En aquest sentit, el club presidit per Isabel Tarragó vol esperar a saber si l'equip es manté a segona A o no per fer números i valorar la situació amb més calma. Si el conjunt dirigit per Oriol Alsina aconsegueix mantenir la categoria a final de temporada el projecte tiraria endavant amb tota seguretat, mentre que si baixés el Llagostera buscaria igualment una fórmula per no renunciar a la ciutat esportiva.
En tot cas, la tria de Santa Cristina d'Aro com a possible seu de la ciutat esportiva ha arribat després que el club llagosterenc hagi temptejat un grapat de municipis, com per exemple Platja d'Aro, Palamós (sobretot després de l'intent de fusió fallida entre els dos clubs) o Llagostera mateix, sense arribar a cap entesa.
Tenir una ciutat esportiva pròpia permetria al Llagostera fer un pas endavant important pel que fa a la qualitat dels entrenaments, amb el futbol base com a gran beneficiat. La idea seria construir-hi diferents camps, tant de gespa artificial com també de natural.

EN PROCÉS

L'Ajuntament està negociant la compra dels terrenys per poder-los cedir

NO ÉS EL MATEIX

Si el Llagostera baixés estudiaria la manera de no renunciar al projecte

ZONA PRIVILEGIADA

Es vol construir diferents camps d'entrenament de gespa natural i artificial

NO S'ENTENEN

El club havia temptejat altres opcions, com Llagostera, Platja d'Aro o Palamós
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui