dissabte, 21 de maig del 2016

GORKA KIJERA:“El Llagostera pot salvar-se encara”. Article de M Salgas @lesportiucat

GORKA KIJERA  DEFENSA DEL MIRANDÉS

“El Llagostera pot salvar-se encara”

“Tenim la promoció d'ascens a set punts, encara hi ha unes mínimes possibilitats d'arribar-hi i lluitarem per aquest objectiu”

Gorka Kijera controla la pilota en un partit d'aquesta temporada amb el Mirandés Foto: DIARIO DE BURGOS.
1
El Llagostera és conscient que cada partit és gairebé una última oportunitat de salvar-se, i vindrà a guanyar
Tinc la confiança de l'entrenador, que em fa jugar molt, i això és el que vol un jugador: tenir minuts i sentir-se important
Gorka Kijera (Hernani, 26/05/1986) juga la seva segona temporada al Mirandés, on s'ha convertit en el jugador més utilitzat per l'entrenador, Carlos Terrazas. Aquesta lliga ha jugat 2.946 minuts i ha marcat tres gols. El jugador basc explica a L'Esportiu quin Llagostera s'espera, quines possibilitats creu que té de salvar la categoria i com es troba a Mirandés, equip amb qui encara té una temporada més de contracte.
El Llagostera es juga molt a Miranda de Ebro. Quin equip espera rebre?
Vindrà un equip amb la confiança alta perquè ha tingut resultats positius les últimes jornades que l'han apropat a la salvació. Vindrà a mort. S'acaba la lliga, i el Llagostera és conscient que cada partit és gairebé una última oportunitat de salvar-se i vindrà amb l'objectiu de guanyar-nos i endur-se els tres punts.
Malgrat això, el Llagostera encara no ha guanyat cap partit a fora aquesta temporada.
Si encara té possibilitats d'aconseguir la permanència és gràcies als seus partits a Palamós. Esperem que la ratxa dolenta que tenen a fora continuï.
Vostès pràcticament no s'hi juguen res. Això afecta la manera d'encarar un partit?
És molt relatiu, això que no ens hi juguem res. Tenim l'Osasuna, el primer equip del play-off, a set punts, i encara tenim unes mínimes opcions d'arribar-hi. Fins que les matemàtiques ens ho permetin lluitarem per aquest objectiu. Si el Llagostera ve amb la mentalitat que nosaltres no ens hi juguem res els agafarem per sorpresa i ho tindran complicat.
El seu és l'equip més golejador, però també un dels més golejats.
Som l'exemple que marcar molts gols no et dóna totes les victòries si no estàs bé en defensa. I amb les nostres dades es veu. Hem fet molts gols però n'hem encaixat més del que caldria, i això ha fet que no estiguem més amunt. Hi ha d'haver un equilibri i per estar amunt en la classificació has de marcar gols, però també estar fi en defensa. És una de les coses que ens ha perjudicat. En alguns partits ens han generat ocasions de manera molt fàcil. Els gols en contra són el major problema que ha tingut el Mirandés aquest any per no tenir millor classificació.
El seu entrenador, Carlos Terrazas, viatja sovint a Palamós perquè el rival del Llagostera sol enfrontar-se després contra el Mirandés. Això fa que coneguin millor el Llagostera?
El mister coneix molt bé el Llagostera, ens donarà una explicació de com juga i de les seves individualitats. Però que els hagi vist deu cops en comptes de dos no canvia gaire res en la manera de plantejar el partit.
Veu el Llagostera capaç de salvar-se?
Tal com va últimament, amb l'eficàcia en els partits de casa, està fent passes de gegant, tot i que cal reconèixer que ho té difícil perquè l'equip que marca la salvació el té a quatre punts. No sé com té l'average, però de possibilitats en té. Si nosaltres, a sis punts del play-off, encara creiem que podem arribar-hi, el Llagostera, a quatre de la salvació, deu pensar el mateix.
Vostè és el jugador amb més minuts al Mirandés aquesta temporada. S'hi sent còmode i valorat?
És el meu segon any aquí, i estic molt content. Em queda una altra temporades de contracte i em sento amb la il·lusió de continuar-hi. Tinc la confiança de l'entrenador, que em fa jugar molt. Al final el que un jugador vol és això: jugar i sentir-se important. I en aquests dos anys no em puc queixar, estic content i espero que el següent sigui com els dos primers.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui