dissabte, 21 de maig del 2016

"Prèvia de #2cat1 – Jornada 33". Article de Marc Tresserras a @elconvocat

A falta de dues jornades per acabar la lliga, encara pot variar molt la classificació ja que amb una lliga tant igualada, les victòries i les derrotes fan escalar i descendir posicions d’una jornada per l’altra. Aquest cap de setmana pot haver-hi campió de lliga, permanències assegurades i més equips que poden perdre la categoria matemàticament degut als descensos d’altres categories.
Marc Tresserras

Marc Tresserras

El Llagostera ‘B’ pot proclamar-se campió de lliga aquest dissabte (16.00 h) davant la seva afició si fa el mateix resultat que el Palafolls. L’equip de Pep Triadú, rebrà un Cornellà de Terri que, per culpa dels descensos compensats, encara no té la permanència lligada.
Els cuers de la competició, el Vilamalla, buscaran el triomf en l´últim partit de lliga a casa per acabar amb bon peu davant la seva afició. Tanmateix, el seu rival, el Guíxols vindrà a pels tres punts ja que després de tres derrotes consecutives, no té la salvació matemàtica.
El Blanes es desplaçarà fins a Bescanó amb l’objectiu de sumar els tres punts per no perdre la categoria de forma matemàtica. Tot i així, els homes de Joan Maria Esteve també voldran aconseguir la victòria per fer un pas de gegant cap a la salvació i no haver de patir a l’última jornada.
El Bosc de Tosca és un dels altres equips que haurà de vigilar amb els descensos compensats i, per tant, està obligat a vèncer al Can Gibert, que encadena tres victòries seguides, per no patir per la seva plaça.
El Palafolls i el Breda disputaran un partit gairebé intranscendent per ambdós conjunts. Els maresmencs tenen assegurada la segona plaça i tenen complicat assolir la primera (estan a quatre punts del Llagostera ‘B’); per la seva part, l’equip bredenc ja ha perdut la categoria.
El Cassà rebrà el descendit Sant Gregori per intentar certificar la seva permanència matemàtica. Mantindrà la categoria si guanya o empata i el Tordera perd.
Diumenge a les cinc de la tarda, el Base Roses ha de guanyar sí o sí per mantenir-se viu a la lluita per la salvació. Tot i jugar a fora, els homes entrenats per José Santos aniran fins al Pla de l’Estany per enfrontar-se a un Banyoles que ja no s’hi juga res.
Partit de vital importància al Municipal de Tordera. Els torderencs ocupen plaça de possible descens compensat – 11ª posició – i han d’aconseguir els tres punts contra un Camprodon que tot i encaixar dues derrotes consecutives, es manté cinquè.
L’atlètic Bisbalenc té la permanència difícil per culpa dels descensos compensats però té opcions de sumar tres punts contra el Besalú, que ja és equip de Tercera catalana. Els del Baix Empordà perdran la categoria si no guanyen o, tot i vèncer, si guanya Base Roses i empata el Tordera també baixarien.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui