dilluns, 23 de maig del 2016

Entrenador del Llagostera @oriol_alsina :“No sabem si el punt és bo o no”.Article de @educiu a @lesportiucat

“No sabem si el punt és bo o no”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació desplaçats a Miranda d'Ebro pocs minuts després de confirmar-se l'empat del seu equip contra el Mirandés (0-0). El tècnic del Llagostera va valorar el punt sumat pels seus jugadors: “Vist l'enfrontament, el punt podríem considerar-lo com a bo. Pel que fa a la nostra necessitat no ho és, ja que volíem guanyar, però no sabrem si el punt és bo o no fins que no juguem les tres jornades que falten”, comentava Alsina, amb dificultats a l'hora de transmetre les sensacions de l'empat a zero. “L'empat ens permet estar a un partit de sortir de la part baixa a només dues setmanes del final de la lliga”, va afegir el tècnic.
El Llagostera va obtenir el quart empat a fora d'aquesta temporada. En alguna fase del matx, els llagosterencs van tenir el control del joc, però els d'Alsina van acabar patint en el tram final: “Hem fet alguna arribada durant la primera part, però en la segona han arribat molt més ells. El Mirandés treballa bé el sistema de joc, molt diferent al de la resta. Hem fet variacions per contrarestar-lo, però al final no hem estat del tot bé”, deia Alsina, que insistia en el canvi tàctic de l'equip, tot i el poc profit que li va acabar traient: “Hem intentat trobar benefici del canvi tàctic, però no tots ho han interpretat bé. També hem canviat jugadors pensant que afrontàvem una setmana de tres partits”, sentenciava l'entrenador del conjunt llagosterenc.
L'Almeria al cap
Tot i que feia poca estona que el matx havia acabat, Alsina ja tenia en els seus pensaments el proper duel contra l'Almeria –dimecres a les 20.30 h, a l'estadi Palamós-Costa Brava–: “Fins avui el matx contra el Mirandés era el més important, però ara ho és el de l'Almeria. Ens hem posat a només tres punts de dos equips i veurem què passa si guanyem el proper partit. Tenim una oportunitat de sortir del descens i afrontar les dues últimes jornades amb possibilitats de tot”, comentava Alsina, que va afegir: “Estem a un partit de la salvació i en una bona dinàmica. Les sensacions són positives després de sumar set dels últims nou punts possibles. El duel contra l'Almeria serà la clau de l'esperança”, concloïa Oriol Alsina, amb més optimisme que mai.

LA CLAU

“Estem a un matx de la salvació i en una bona ratxa;
el proper partit contra l'Almeria serà decisiu”

INCERTESA

“Vist el partit, el punt és bo; per les necessitats que teníem no, però potser a final de curs el valorarem”

UN RIVAL PECULIAR

“El Mirandés treballa bé el seu sistema, diferent
al de la resta,
i hem intentat contrarestar-lo”
Darrera actualització ( Dilluns, 23 de maig del 2016 00:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui