dissabte, 21 de novembre del 2015

Pendent dels últims retocs

Article de @lesportiucat

Dubtes. Alsina confirma que té decidit l'equip que jugarà però que les molèsties en els últims dies d'homes com Querol, Chus Herrero o Fran Cruz encara el fan dubtar de fer algun canvi

Querol en una lluita amb un jugador del Numància durant l'últim partit de lliga Foto: J.CASTRO/ICONNA.
1
El penúltim entrenament de la setmana del Llagostera no va permetre resoldre els últims dubtes d'Oriol Alsina a l'hora de concretar l'equip titular que jugarà a Tarragona. Els fonaments de l'equip són clars però el tècnic llagosterenc encara té diversos dubtes en dues posicions concretes. “L'equip el tinc decidit però he d'acabar de veure com estan alguns jugadors. Segur que introduirem alguna sorpresa i no serà el mateix que la jornada anterior”, va comentar Alsina, en una declaració que de ben segur estava encaminada a amagar alguna carta al rival.
El que sí que és del tot cert és que diversos futbolistes amb un gran pes en el Llagostera de les últimes jornades no s'han pogut entrenar al màxim de les seves possibilitats aquesta setmana. Chus Herrero va acabar el duel contra el Numància amb molèsties als isquiotibials, i l'acumulació de partits també està passant factura física a Fran Cruz. Així doncs, el primer gran dubte és qui jugarà de central. “Qui jugui ho farà perquè està bé del tot. En aquest nivell és complicat que un jugador jugui sense cap molèstia. Si no poden jugar, tenim bons recursos per substituir-los”, va analitzar.
La sorpresa va ser quan Alsina va explicar que un dels grans protagonistes del partit, Querol, també ha acabat la setmana amb problemes físics: “Se li carrega el pubis. Veurem si pot jugar d'entrada, sortir a mig partit o és millor que descansi. A més, Giva s'està entrenant molt bé i la seva punta de velocitat ens pot ajudar molt. També tenim opcions com Eloy Gila, que està fresc i a cama canviada pot generar molt de perill”, destacava Alsina. De qui sí que podrà disposar el tècnic és d'Imaz, absent en els últims tres partits.
Juanto, complicat
Dels diversos dubtes que arrossega el Llagostera, el que sembla més clar que no arribarà per jugar el duel de demà és Juanto Ortuño. L'atacant llagosterenc arrossega molèsties en un bessó des de la prèvia del partit contra el Bilbao B, i tampoc no va poder jugar contra el Numància. Ruymán, lesionat de llarga durada del genoll, continua fent treball al marge de l'equip.
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui