dissabte, 21 de novembre del 2015

Un retorn per la via ràpida

Article de @lesportiucat

Chumbi. El davanter del Llagostera va tornar a ser titular en l'última jornada després de nou partits i tot just una setmana després de ser operat del trencament d'un dit de la mà

El jugador llagosterenc rep l'entrada de Luis Valcarce del Numància durant el partit de l'última jornada Foto: JOAN CASTRO/ICONNA.
1
Rafa Fernández, Chumbi, va ser titular en les tres primeres jornades, en què va ser l'escollit per acompanyar Juanjo en la punta d'atac. Aquesta esperançadora arrencada per al davanter murcià va quedar frenada de cop en el partit contra l'Alavés. Chumbi va rebre contra els vitorians un cop al genoll que li va provocar un esquinç al lligament lateral intern. La lesió el va deixar fora de combat tot un mes i quan semblava que tornava a recuperar la bona forma jugant diverses estones –va acumular 56 minuts en tres partits– es va trencar un dit de la mà en una acció fortuïta en acabar l'últim entrenament de la setmana. “Quan anava cap a l'hospital ja sabia que tenia el dit trencat. Em pensava que en tindria per un mes de baixa i la veritat és que estava enfonsat”, va recordar Chumbi tan sols vuit dies després de lesionar-se.
El davanter va passar per la sala d'operacions, i la llum al final del túnel es va començar a veure quan li van comentar que hi havia la possibilitat de jugar amb una fèrula protectora. Dit i fet. Chumbi va aparèixer diumenge passat al terreny de joc amb un aparatós embenat a la mà esquerra, un fet que no li va impedir fer un bon partit contra el Numància. “El club s'ha portat molt bé i m'ha posat moltes facilitats per tornar a jugar ben ràpid”, remarcava el jugador, que va forçar dos penals que el col·legiat no va voler xiular.
De nou, des de l'inici
Chumbi no era titular des de la jornada 3 i per al davanter llagosterenc el fet de tornar a jugar des de l'inici era especialment important. “He tingut el problema al genoll que m'ha impedit tenir regularitat en aquest inici de lliga. Tenia moltes ganes de tornar a jugar 90 minuts”, destaca el futbolista.
Chumbi s'afegeix de ple d'aquesta manera a la forta competència que hi ha en el Llagostera, en què fins a deu futbolistes s'han de disputar només quatre posicions. En el cas del murcià, en les pròximes oportunitats que tingui per jugar intentarà estrenar-se com a golejador, un fet que encara no ha aconseguit tot i tenir oportunitats i generar força perill a la porteria contrària.
Pensant en el Nàstic
L'ara jugador llagosterenc no va viure en primera persona el duel de fa dos cursos a Tarragona, però sí que ho va seguir de ben a prop, ja que aquella temporada va jugar en el filial del València, que militava al mateix grup que gironins i tarragonins. Chumbi té clar que la rebuda serà hostil. “Segur que ens esperen. En el meu cas, no sé si recordaran que vaig jugar a Reus. Segur que només de veure'm amb la samarreta del Llagostera ja servirà per xiular-me molt”, explica el jugador, que espera sumar els tres punts: “A fora de casa no ens han sortit bé les coses i només hem jugat bé a Montilivi. Ja toca guanyar.”

EL PROTAGONISTA

Anant a l'hospital sabia que tenia el dit trencat, i després de la lesió al genoll em veia un altre mes sense jugar. Em vaig enfonsar
L'operació va ser ràpida i el club ha posat facilitats perquè pogués tornar ben ràpid
Rafa Fernández, ‘Chumbi'
davanter del llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui