dissabte, 21 de novembre del 2015

Els tècnics giren full

Article de @lesportiucat

Concentrats. Vicente Moreno (Nàstic) i Oriol Alsina (Llagostera) recorden el polèmic partit de fa dos cursos però asseguren que les seves plantilles només pensen en els tres punts en joc

Vicente Moreno i Oriol Alsina Foto: Fotografia.
1
Per primera vegada el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, i el del Llagostera, Oriol Alsina, es veuran les cares després del tens partit que va desembocar en l'ascens del Llagostera fa dues temporades. Però cap dels dos entrenadors va oferir ànims de revenja en l'obligada compareixença prèvia al partit. Cap dels dos tècnics va voler fer una reminiscència intensa del polèmic xoc tot i que tots dos van escombrar cap a casa tant com van poder.
“Els primers mesos després de pujar estàvem tots accelerats, però això ho vam superar i després d'aconseguir l'ascens està més que passat”, va dir l'entrenador del Nàstic, que va posar aigua al vi a la campanya engegada pel mateix club, que reclama revenja: “A nosaltres no ens ha arribat gaire –explicava Moreno amb referència al vestidor–, no hi hem parlat i no ha tingut més transcendència. Hi haurà tensió competitiva i vull que els meus jugadors tinguin el punt òptim de motivació però sense anar gaire més enllà.” Moreno, però, sí que va voler defensar el seu president davant les crítiques que ha generat la promoció de l'enfrontament a Tarragona: “Crec que s'ha estat injust amb el nostre president. Això sí que ho he notat i ens ha sabut greu.”
A Moreno li van preguntar si saludaria Alsina (com marca la tradició és l'entrenador de casa qui ofereix la benvinguda) i el tècnic no va tenir dubtes a respondre. “Ni ho he pensat. No veig cap diferència amb cap altre entrenador i fins i tot sobra el fet de preguntar-ho. Som persones educades”, va dir. Tot i això, Moreno no es va voler ficar gaire en valoracions sobre el seu homòleg a l'altra banqueta. “Tinc referències d'ell però no hem coincidit mai i no s'ha donat la situació”, i va reclamar protagonisme per als jugadors.
Orgull a Llagostera
De forma clara però sense voler aixecar més polseguera del compte. Així es va expressar Oriol Alsina en la prèvia del duel. “D'aquell partit recordo que vam guanyar, i que passi el que passi ningú ens ho podrà treure. Va ser la culminació d'un any històric per al Llagostera. Un curs molt llarg, difícil. Tot el que vam fer m'omple d'orgull”, va destacar Alsina.
L'entrenador llagosterenc tornarà demà al camp que va ser l'escenari del primer capítol d'una eliminatòria que va ser molt tensa tant esportivament com extraesportivament. Des de la banqueta llagosterenca, però, Alsina té clar que cal girar full i pel seu cap no hi passa res més que intentar sumar els tres primers punts a casa: “La setmana no ha sigut diferent de les altres. És un partit molt important per a nosaltres, però no perquè anem a Tarragona sinó perquè hi ha tres punts en joc i tenim l'assignatura de sumar bons resultats a domicili.”
El màxim responsable de l'àrea esportiva llagosterenca no va voler valorar la campanya engegada pel Nàstic, en què en un primer moment –dimecres el club grana va fer marxa enrere– es reclamava venjança esportiva pels fets de fa un any i mig: “M'és totalment indiferent el que facin, tant en la campanya actual com en l'anterior. Jo em centro en els meus jugadors: que facin la seva feina i que competeixin al màxim”, va remarcar l'entrenador llagosterenc, conscient que no calia atiar el foc en la prèvia d'un duel que ben segur que serà intens.

ELS PROTAGONISTES

Els primers mesos després de pujar estàvem accelerats, però això ho vam superar un cop vam aconseguir l'ascens de categoria
És un partit molt important però no pel fet d'anar a Tarragona sinó perquè volem començar a guanyar a fora de casa
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
D'aquell partit recordo que vam guanyar, i que passi el que passi ningú ens ho podrà treure. Va ser la culminació d'un any històric
Crec que s'ha estat injust amb el nostre president en els últims dies. Això sí que ho he notat i ens ha sabut greu
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Darrera actualització ( Dissabte, 21 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui