dijous, 3 de març del 2016

"Ase magre ple de mosques"- Article de @educiu a @lesportiucat

Ase magre ple de mosques

Drama. El Llagostera continua de pega amb les lesions: Masó, Tébar i José Carlos seran baixa quinze dies i Quesada podria tenir una lesió d'encreuats. Ríos, Álex Cruz i Jordi López tampoc estan disponibles

Tébar Foto: quim puig.
1
Quan semblava que el Llagostera ja havia tocat fons pel que fa a les lesions, ahir es van confirmar tres baixes noves. D'una banda, Marcos Tébar i Jordi Masó estaran allunyats dels terrenys de joc les dues pròximes setmanes per culpa d'un trencament a l'isquiotibial i d'una elongació a l'adductor, respectivament, dues lesions que els jugadors es van fer dissabte passat, coincidint amb el derbi gironí (Masó es va lesionar en l'escalfament previ al partit i Tébar va demanar el canvi en la segona meitat).
A més, en l'entrenament matinal que l'equip va fer ahir a Palafrugell, Nando Quesada es va fer mal tot sol en recolzar malament la cama i tot indica que la lesió és de gravetat. Després de les primeres exploracions, el migcampista, que va ser evacuat de l'estadi en ambulància i que avui se sotmetrà a més proves, podria tenir una lesió de lligaments encreuats que li faria perdre's el que resta de temporada. Si es confirmés la lesió seria un cop duríssim per al jugador, que tot just fa tres setmanes va debutar a segona A amb el Llagostera jugant els últims set minuts en el triomf contra l'Albacete (2-0).
Per si no fos poca cosa, el Llagostera tampoc podrà disposar de José Carlos els pròxims quinze di-es. L'extrem, arribat al club a mitjan de temporada (al desembre va agafar la fitxa federativa que se li va retirar a Enric Pi), de moment està resultant una incorporació del tot improductiva, ja que només ha disputat 108 minuts repartits en tres partits i ja acumula set jornades lesionat. L'entrenador llagosterenc, Oriol Alsina, esperava recuperar el jugador la setmana passada de cara al derbi gironí (el tècnic fins i tot va sospesar la idea de fer-lo jugar de titular), però José Carlos va caure de la convocatòria a última hora. El motiu no va ser la primera lesió, sinó que ara el futbolista andalús té una microruptura a l'altra cama que l'ha obligat a aturar-se una altra vegada.
El drama del Llagostera amb les lesions no acaba aquí. Ríos Reina, que ja fa quatre partits que no juga, no acaba de fer net de les molèsties i, a sobre, ara té bronquitis. L'esquerrà serà baixa segura per al pròxim partit al camp de l'Elx (el dissabte, a les 18 h), com també Jordi López i Álex Cruz. El migcampista acumula els últims vuit partits lesionat, mentre que el lateral, arribat en el mercat d'hivern, encara no ha debutat amb la samarreta blaugrana després de fer-se mal tot just en el segon entrenament amb l'equip. S'espera que els dos jugadors s'integrin a la dinàmica de grup la setmana que ve.
En contrapartida, Edu Oriol ja està a punt i podria tornar a una convocatòria després de cinc partits lesionat, mentre que Chumbi, que ja es va asseure a la banqueta contra el Girona, té possibilitats fins i tot de ser titular.

JORDI MASÓ

El lateral es va fer una elongació a l'adductor en l'escalfament de l'últim partit

NANDO QUESADA

Es va lesionar ahir entrenant-se tot sol i va ser evacuat de Palafrugell
en ambulància
El migcampista, lesionat en el derbi gironí, té un trencament a l'isquiotibial

RÍOS REINA

L'esquerrà no fa net de les molèsties i ara,
a sobre, també
té bronquitis

JOSÉ CARLOS

L'extrem fa set partits que està de baixa i ara té una microruptura a l'altra cama

JORDI LÓPEZ I CRUZ

El mig i el lateral, que encara no ha debutat, es podrien integrar al grup la setmana vinent

Rubén Baraja (Elx) tanca els entrenaments

El pròxim rival del Llagostera, l'Elx, no passa el millor moment. El conjunt il·licità és desè amb 39 punts (té el play-off a quatre) després de sumar dos empats en els últims quatre partits. Això ha provocat que el tècnic, Rubén Baraja (el dissabte no s'asseurà a la banqueta perquè va ser expulsat contra l'Oviedo) hagi decidit tancar els entrenaments, tal com ja va passar després de la derrota contra el Llagostera en la primera volta (4-1). Per al duel al Martínez Valero, l'Elx tindrà la baixa segura d'Armando i els dubtes d'Eldin i Isidoro, que arrosseguen
molèsties.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui