dissabte, 16 d’abril del 2016

"Una nova oportunitat". Article de Raul Sanz a @elconvocat

La UE Llagostera busca a Los Pajaritos la seva primera victòria a domicili


Un Numància a meitat de taula, rebrà aquest dissabte a un conjunt català que necessita sumar fora de casa per continuar amb la lluita per la permanència. El partit tindrà una important transcendència a la classificació, ja que la zona baixa està cada jornada més atapeïda.

En una posició còmode
Els sorians es troben a zona de ningú; 11 punts per sobre del descens i a 7 dels playoffs. Tot i això, necessiten guanyar i seguir amb les bones sensacions i allunyar-se el màxim dels equips que lluiten per permanència.
Després de la derrota davant l’Oviedo, el Numància vol aconseguir la victòria per assegurar la categoria i no haver de patir en aquest final tram de temporada.
L’equip de Jagoba Arrasate, guiat pel golejador Julio Álvarez –que rebrà un homenatge abans de l’inici del matx–, encara aquests últims nou partits amb l’objectiu de tancar una temporada més a la Liga Adelante i, si es pot, lluitar pel playoff.

Una victòria per agafar oxigen
Disset partits després, el Llagostera –juntament amb l’Almeria– segueix sense conèixer la victòria lluny de Palamós. Això ha fet que l’equip estigui on està. A casa es fa fort, i és difícil que els rivals s’emportin punts de la Costa Brava. Però no han pogut aprofitar aquest factor i tot el que guanyen com a locals, ho perden com a visitants.
Oriol Alsina segueix pensant que l’equip ha merescut guanyar en vàries ocasions quan ha jugat com a visitant. ‘‘Guanyem a casa’’, deia Alsina, ‘‘però no aprofitem cap oportunitat a fora’’. Tot i això, es mostra optimista i creu que seran capaços de trencar aquesta ‘mala dinàmica’.
Puntuar fora de casa és molt important, i més a la situació en la que es troba la plantilla. Però està clar que guanyar, donaria molt oxigen als blaugranes. La situació canviaria totalment, i estarien més a prop de la desitjada permanència.
El tècnic ha lloat als jugadors numantins, especialment a Julio Álvarez:‘‘És el jugador amb millor xut de tota la lliga. Si li regales una falta, inclòs un córner, et pot crear perill’’
Fa dos setmanes, tot i caure a Ponferrada, el Llagostera no va perdre distància amb els rivals. La setmana passada, en canvi, al guanyar al Bilbao Athletic, van escorçar-la. És una lliga molt competitiva; molt igualada. I més a les últimes jornades. Els equips lluiten per diferents objectius, i afronten els partits com a finals.
Nando Quesada i Fofo són baixes confirmades per lesió, i Jordi Masó per sanció. Natalio –que torna a terres sorianes– i tota la resta de la plantilla estarà disponible.
CD Numància vs UE Llagostera – Dissabte, 18:00 – Los Pajaritos (Soria)
Els convocats pel partit de dissabte són:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui