dijous, 11 d’agost del 2016

"Rafa Jordà ja goleja". Article de @lesportiucat

Rafa Jordà ja goleja

Amistós. Un únic gol del davanter centre permet al Llagostera endur-se el matx contra la Jonquera, que es va mostrar sòlid defensivament i ordenat

Carlos Cano (Llagostera) rodejat per Vergara i Mamadou durant el matx d'ahir Foto: Q.PUIG.
1
El Llagostera va vèncer per la mínima a la Jonquera (0-1). L'estrena golejadora de Rafa Jordà va decantar la balança a favor dels blaugrana, als quals, tot i dominar, els va costar generar ocasions clares de gol davant un conjunt jonquerenc seriós i ben col·locat en terreny propi. El conjunt llagosterenc va dominar a nivell posicional i, a poc a poc, va menjar terreny a l'equip jonquerenc. Sense generar perill cap dels dos conjunts, el joc al mig del camp va ser ferotge. Els futbolistes dirigits per Oriol Alsina només generaven perill a través de la pilota aturada –en el 26' la defensa local va haver de rebutjar una centrada perillosa–, però la Jonquera cada vegada es trobava millor damunt el terreny de joc. En el 30', els d'Axel Vizuete van fer treballar Busquets, que va evitar el gol en el darrer moment. La primera part va acabar sense moviments, però en l'inici de la segona, novament el conjunt local va disposar d'una bona ocasió. El porter Busquets va tornar a intervenir magistralment en els millors moments dels empordanesos, que es van apagar amb una galleda d'aigua freda en forma de gol, el primer amb la samarreta blaugrana de Rafa Jordà, que va aprofitar molt bé l'assistència de Marc Fernández (52') –els dos acabaven de sortir al camp. El gol, i la decisió d'Alsina de fer entrar jugadors del primer equip, com els protagonistes de la diana, Marc Martínez o Rubén Martínez, van permetre al Llagostera dominar a plaer. De fet, Rafa Jordà va estar a punt de fer el segon de la nit, però quan va intentar superar el porter local amb un toc suau aquest va desviar l'esfèrica a córner. Atacava el conjunt llagosterenc mitjançant Marc Martínez i Rubén, però va ser Marc Fernández qui va colar la pilota dins la porteria empordanesa. El col·legiat, però, va anul·lar la diana de l'exjugador del Sabadell (86') per fora de joc en la que va ser la darrera gran arribada d'un partit sense gaire història.

LA JONQUERA0
LLAGOSTERA1

LA JONQUERA: Montero, Zou, Pau Bonmatí, Botxi, Murga, Mamadou, Vergara, Moñino, Brice, Molina i Coro. També van jugar: Boido, Tidiane, Henry, Facu, Joan Pons, Fran Pérez, Ivan Ruiz, Sergio Moreno i Xavi Amigo.
LLAGOSTERA: Pol Busquets, Albarrán, Eloi Zamorano, Ferrer, Mainau, Sebas Setti, Roger Barnils, Pol Laporta, Gelmà, Soufiane i Carlos Cano. També van jugar: Jordi Masó, Rodri, Valentín, Colorado, Marc Martínez, Marc Fernández, Robert Simón, Ruben Martínez, Pablo Sánchez i Rafa Jordà.
GOLS: 0-1 (52') Rafa Jordà.
ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: al local Tidiane i al visitant Cano. T.V.: cap.
PÚBLIC: Uns 200 espectadors a les Forques.
Darrera actualització ( Dijous, 11 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui