dilluns, 22 de febrer del 2016

"Una gran ocasió perduda". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Una gran ocasió perduda

Llagostera. Després que la jornada passada va retallar tres punts en la cursa cap a la salvació, en aquesta l'equip llagosterenc se n'allunya un

Nano i Aimar, durant el Tenerife-Llagostera Foto: AZUL Y BLANCO.
La sensació amb què va acabar el partit tota l'expedició llagosterenca era de molta ràbia i impotència de veure com se'ls havia escapat una nova oportunitat de tornar del viatge amb algun botí. Més en fred, segur que la valoració de la situació en la taula classificatòria va tenir dues conclusions, una de més positiva i una de més negativa.
Tothom falla
La jornada que es va tancar ahir va confirmar que costa una barbaritat sumar punts en aquesta competició. I és que dels set últims classificats, cap va ser capaç de guanyar el seu partit: l'Osca, el Mallorca, l'Albacete i l'Almeria van empatar, mentre que el Llagostera, la Ponferradina –que estrenava tècnic– i el Bilbao B van perdre. Aquesta situació, des de la lectura llagosterenca fa que l'ensopegada a les illes Canàries no suposi un gran drama a efectes classificatoris. Els d'Oriol Alsina començaven la jornada a cinc punts de la permanència i l'acaben a sis. Un mal menor, si es vol ser optimista.
A passos de gegant
És com hauria estat la retallada del Llagostera en cas de tornar de Tenerife amb alguna cosa positiva i posant sobre la taula el que ha anat passant en les últimes jornades. Els de la Costa Brava van tocar fons després de perdre a Vitòria, quan van caure a la cua de la classificació i la permanència s'allunyava a vuit punts. En dues jornades, la plantilla ha retallat dos punts aquest desavantatge, però amb una mica més d'encert podria haver-se col·locat a tan sols un triomf de treure el cap de la zona perillosa. També és cert que en els dos últims partits els
equips de la part baixa han fallat molt i alhora, una situació que caldrà veure si es repeteix. El que és clar és que s'hi han involucrat equips com la Ponferradina i l'Albacete.

LA PART POSITIVA

Cap dels últims set classificats va guanyar i la zona baixa manté força les diferències

LA PART NEGATIVA

En cas de victòria s'hauria escurçat la distància a tres punts respecte a la zona de salvació

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui